- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.121
Kokulu akıntı genelde iltihap oluyor canım, yani bende hep öyle oldu. Hemen bir doktora gidip görün de fitil versin kullan.Kızlar size bir sorum olacak kokulu akıntı neden olur ya iltihap mı var acaba
Aslında doktor söyledi de ama ilaç yazmadı bende doğal yöntem varsa deneyim dedim hiç geçmiyor bende bi ara kaç kutu antibiyotik aldım sonrada mantarla cebelleştim bidaha antibiyotik içmem dedim almadımdaKokulu akıntı genelde iltihap oluyor canım, yani bende hep öyle oldu. Hemen bir doktora gidip görün de fitil versin kullan.
Kuzum ben değerden anladığım için değil ama matematikçi olarak söylüyorum %60 dan fazla artmış. Lütfen içini ferah tutKizlar cuma beta 1095ti bugünde kan verdim aslinda vermicektim kendimi kötü hissettim tansiyonum falan dustu acilde verdim 1843 cikti iyi degil mi artması
Yani bazen uzun sürüyor ve geçmek bilmiyor ancak ne yazık ki kullanmadan da geçmiyor. O verdikleri fitili ennnn dibe ittirmek gerekiyor. Ne kadar ileri ittirilirse o kadar etkili.Aslında doktor söyledi de ama ilaç yazmadı bende doğal yöntem varsa deneyim dedim hiç geçmiyor bende bi ara kaç kutu antibiyotik aldım sonrada mantarla cebelleştim bidaha antibiyotik içmem dedim almadımda
Esimde oyle dedi. Insllah saglikla devam ederKuzum ben değerden anladığım için değil ama matematikçi olarak söylüyorum %60 dan fazla artmış. Lütfen içini ferah tut
İnşallah kuzumEsimde oyle dedi. Insllah saglikla devam eder
Perşembe randavum var gidicem canimİnşallah kuzumdoktorlar %60 ve üstü sağlıklı der. Sen en Kısa zamanda doktora görün bazen böyle durumlarda ilaç vs veriyorlar
Cnm trendyoldan alacaksanKızlar şimdi bebim testi bitti test alıcam maaş bitmeden. En iyisi freely mavi olan mı sizce? Ne önerirsiniz? Bir de freely mavi trendyolda pek yok gibi bana mı öyle geldi?
Cnm bzım sat ve döllenme aynıydıOoo süper o zaman yakında güzel haberlerini buradan alırız inşallah etiketle benide haberim olsun canım
Ben 2 dileğim için yapmıstım ikisi de gerceklestı hayırlısı diye belirtmeyi unutmamak lazımKızlar ne isterseniz kabul olan dua varmış 4444 adet tefriciye okunuyormuş bilginiz varmı
Cnm çok şukur gördümKeseyi gördün ya gerisi hallolur İnşAllahçok mutlu oldum canım benim sağlıkla devam eder İnşAllah
Evet canım pik degerlendirmeye başlaKızlar sizce yumurtlama başladı mı ? Birini sabah yaptım birini demin? A Afratafrac
Bende laboquick sipariş verdim soracaktım sormadan cevap aldım teşekkür ederimLaboquik asla yalancı pozitif çıkarmadı öneririm. Kuruma çizgisi bile
Canım Bir önceki beta artışın kaçtı dediğin gibi yüzde 60 arttımı yeterli diye biliyorum bendeBeta artisindan anlayan var mi kizlar
Canimm ben tatilde oldugum için girip okuyamadim kusura bakmayinEvetttttt güzel kızlar ne durumdasınız. Adet olan? Adetiniz hala bekleyen? Test yapıp bebek haberi alan ve bugün test yapıcak olan var mı? Tets yapmayıp belirtisi olan var mı
@bhykrttl @beun8 @doga @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @halles @Madame butterfly
@cnlrm @IADK @tgdrnkzl @iremgns1Annakarenina @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 @ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi- @Kevssooo @BERNA TURCAN M melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser eylem91 @Safransari @D073737 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ @bitkin96
Ay çok şükür canım sevindim senin adına bana devletteki dr um yine dinletmedi kalp atışını 4 hafta sonra gel 2li tarama yapalım dediKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?