- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.881
Anladım canım benimde 3 gün var arada gelip giden adet agrusu var rahmim de ağrıyor kaşıklarım ağrıyor inşallah hamileliktendirAmin canım Amin.Tabi oldu canım ilk hafta sanki adet olucam gibi ağrılar vardır ama şiddetli diğildi
Sebebi hamilelik değil en azındancanım belirti aramıyorum hergün kanayan diş üc gündür kanamıyor o yüzden garibime gitti
Hayırlı olsun canım herhangi bir sorun varmıydi sizde tedavi oldunuz muKızlar benim de kan sonucum çıktı455 Allah isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum isteyen herkes de umarım en kısa sürede bebise kavuşur sizlere sorum ilk hamileliğim ben şimdi ne yapmalıyım kadın doğuma hemen gideyim mi
Sen stres yapma kötü şeyler düşünme çoğu zaman önemsiz oluyor kistleeSaolasın cnmhiçbişy yapamayz dedi,
Cnm
İlk kez bu doktora çıktgım için
Daha öncesınde varmı yokmu
Büyümüşmü vs bilemedi tabibısey diyemedı
Bıdahaki kontrolde bakıcak
Kuzum cok takılma çoğu kıst hamılelıkle gıdıyor acaba mm olabılırmı boyutu 6 cm bana bıraz fazla geldı bebişe bi zararı olacağını düşünmüyorum yınede takıplı olması gerekır, sağlıkla büyüsünCanlarım karından keseyi görduk çok şukurbeta vermye grek kalmadı
Ama 6 cmlik yumurtalık kistın var dedi
O nerden çıktı moralim bozuldu çok
15 gün sonra kalp atışına çağrdı
Acile git canımAy inanmıyorum aradım sorun varmıs cıkmadı yarına kalır dediler
Hayırlısı olsun İnşAllah canımAy cıkmıs kızlar 0neyse tam evden test almaya cıkıyodum çıkmadan öğrenmiş oldum hayırlısı iyi ki vermişim eşime söylemeden boşuna heveslendirmis olacaktım, demekki bu ay yok bende regl beklerim artık üzülmedim merak etmeyin en kısa zamanda ve hayırlısında olacak biliyorum
Kuzum ben hamile olduğumu rahimdeki olan doluluktan anlıyorum sanki rahim dolu.İn şa Allah canım hamilesinAnladım canım benimde 3 gün var arada gelip giden adet agrusu var rahmim de ağrıyor kaşıklarım ağrıyor inşallah hamileliktendir
Gittin mi canım doktora kontrolün kaçtaydıVajinal gördü
5 canım korkuyorum çokGittin mi canım doktora kontrolün kaçtaydı
Testle takip yapmış mıydın canımKızlar kimyasal gebelik geçirenler kanamanız nasıl oldu? Benim bu ay 4 günüm gecikti diye acaba bende mi yaşıyorum diye düşündüm ama emin de olamadım. Çok ağrım var normalde bugün ağrının olmaması lazım. Benim iki gün olur ağrım 3. Gün normale dönerim ama şu an çok sancım var ilk gün gibi. Ve kanamam da çok oluyor . Kimyasal değilse de bir gariplik var. Her zamanki gibi değil
Korkma canım rabbime emanet et İnşAllah iyi gittiğini duyacaksın5 canım korkuyorum çok
Yapmıştım bişey görememiştim ondan dolayı konduramadım ama ben gölge ya da silik pek göremiyorumTestle takip yapmış mıydın canım
Evet çok şükür şimdilik o konuda iyi gidiyor.Allahım diyorum bu defa yüzümüzü güldürsünKorkma canım rabbime emanet et İnşAllah iyi gittiğini duyacaksınÇok şükür herhangi bir olumsuzluk yok. Kanama yok şiddetli ağrı yok
Hormonal değişiklikler olabilir canım ondan da gecikmiştir. Kimyasal olsaydı testlerde mutlaka bir gölge çıkardıYapmıştım bişey görememiştim ondan dolayı konduramadım ama ben gölge ya da silik pek göremiyorum
Amin canım inşallahHormonal değişiklikler olabilir canım ondan da gecikmiştir. Kimyasal olsaydı testlerde mutlaka bir gölge çıkardıİnşAllah vücudun gebeliğe hazırlık yapıyor bu değişiklikler haberciler bence
Amiiin amin canım çıkar çıkmaz haber et olur mu geçen sefer çatladım kalp krizi geçirecektimEvet çok şükür şimdilik o konuda iyi gidiyor.Allahım diyorum bu defa yüzümüzü güldürsün
Sayfalarca konuşulmuş kimseye yazamadım sana denk ve birkaç kişiye denk geldim işteAmin canım inşallahsağolasın her zamanki gibi yanıtsız bırakmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?