- 7 Mayıs 2020
- 327
- 211
- 53
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.861
Ay bilmiyorum ki merak ediyorum bende geç döllenme değilse zaten çıkar 3 gün Kalayapayım mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bilmiyorum ki merak ediyorum bende geç döllenme değilse zaten çıkar 3 gün Kalayapayım mı
Ay hayırlı olsun ya sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin artıyor sayılar şuan baya umutlandımKızlar benim de kan sonucum çıktı455
Allah isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum
hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum isteyen herkes de umarım en kısa sürede bebise kavuşur
sizlere sorum ilk hamileliğim ben şimdi ne yapmalıyım kadın doğuma hemen gideyim mi
![]()
Her ay bu sefer belirti aramıycam kafama göre takılcam dedikten 5 sn sonra benkızlar bugün yumurtlama üzerinden gecen 4.gün biliyorum belirti aramak için cok erken ama ben normalde her sabah dişlerimi fırcalarken az bişey mutlaka kanardı dişim ama 3 gündür hiç kanamadı vitaminden dolayı diyecem ama daha öncede kullandım bu hamilelikle ilgili olabilir mi bu konuda bilgisi olan yazabilir mi
Tamam arkadaşım teşekkür ederimCanım kadın doğuma gitsen de direk folik asit verecek 1000 üstüne çıkmayınca kese görünmüyor zaten eger doktora girmeyeceksen bile folik asite başla bence
İlk kez bu doktora çıktgım içinOyyyy yesinlercanım bir arkadaşımın da vardi gebeyken kıstı zararsız demişti doktor birsey dedi mi
Hadi bakalım gümbür gümbür duy inşallah![]()
Amin arkadaşim Ağustos ayı herkese çok güzel gelecek bende inanıyorumAy hayırlı olsun ya sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin artıyor sayılar şuan baya umutlandımhadi bakalım
Saolasın cnmÇok şükür canım sağlıkla ilerler inşallah gebeliğinkist için yapılması gereken bir şey var mıymış? Bazı kistler doğumda direkt atılıyor diye duymuştumh
Canım benim de 4.gün hep test yapasim geliyor çıkmayacak biliyorumkızlar bugün yumurtlama üzerinden gecen 4.gün biliyorum belirti aramak için cok erken ama ben normalde her sabah dişlerimi fırcalarken az bişey mutlaka kanardı dişim ama 3 gündür hiç kanamadı vitaminden dolayı diyecem ama daha öncede kullandım bu hamilelikle ilgili olabilir mi bu konuda bilgisi olan yazabilir mi
5 mm dedi sanki keseyiYaaa çok sevindim canımkaç haftalıksın ne dedi doktor?
Arkadaşım tam emin olmamak birlikte hareketlilik falan çok iyi Googledan bak normal değerlere kendini yıpratma doktora gittiğinde zaten söylerArkadaşlar bakar mısın
canım belirti aramıyorum hergün kanayan diş üc gündür kanamıyor o yüzden garibime gittiCanım benim de 4.gün hep test yapasim geliyor çıkmayacak biliyoruminsan ister istemez bı belirti arayıp pozitif sonuç bekliyor
birincisi 6. Günde yerleşme başlıyor yani şu an döllenme olsa dahi vücudunun haberi yok, ikincisi hamilelikte kan miktarinda artış oluyor, yani bu durumda sürekli kanayan bir yerinin artık daha çok kanaması gerekiyordu. Kısacası belirti arama daha çok erken :)
Kuzum adet sancısı varmı sende5 mm dedi sanki keseyi
5+4üm bugun
5 haftalık dedi
Ama doktoru bgenmedım
15 gun sonra yokum dedi
Baska doktor bakıcak
Ordakı doktorlar iyi diğil ben sana demiştim hepsinin yanında olmuşum demek olar..mesela benim kesem resimde bakıyorum 11.3 yazılmış dedi 5 haftalıksın ama karından göremedi..sonrada dedi şimdilik uyumlu gidiyor..5 mm dedi sanki keseyi
5+4üm bugun
5 haftalık dedi
Ama doktoru bgenmedım
15 gun sonra yokum dedi
Baska doktor bakıcak
Kuzum keseyi ultrasonda görmediler miOrdakı doktorlar iyi diğil ben sana demiştim hepsinin yanında olmuşum demek olar..mesela benim kesem resimde bakıyorum 11.3 yazılmış dedi 5 haftalıksın ama karından göremedi..sonrada dedi şimdilik uyumlu gidiyor..
Vajinal gördüKuzum keseyi ultrasonda görmediler mi
Yine mi vajinal gordu Bugün sen hastaneye gitmedim mi kuzum sanki bugün gidicektin amaVajinal gördü
Kist de olsa artık güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun çok tebrik ediyorum canım5 mm dedi sanki keseyi
5+4üm bugun
5 haftalık dedi
Ama doktoru bgenmedım
15 gun sonra yokum dedi
Baska doktor bakıcak
Yok geçen hafta vajina gördü bu gün 5 randevumYine mi vajinal gordu Bugün sen hastaneye gitmedim mi kuzum sanki bugün gidicektin ama
Anldim kuzum insallah ultrason da gorunur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adet ağrısı gibi ağrın oldu mu pkiYok geçen hafta vajina gördü bu gün 5 randevum
Amin canım Amin.Tabi oldu canım ilk hafta sanki adet olucam gibi ağrılar vardır ama şiddetli diğildiAnldim kuzum insallah ultrason da gorunur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adet ağrısı gibi ağrın oldu mu pki