- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.661
2 gün önce yaptım çıkmadı erken gebelik testi yapmıştım yarın yapsam yine negatif çıkacak bence bakalım benimleyse eğer bir şekilde ortaya çıkar inşallahOlabilir bencede vakit kaybetmeden test yap tekrardan kesinlikle
Topic in hayırlı olsun sana da uğur getirsin kuzumAyyy kim gelmiş
Yok kuzum gidemedim çok kalabalıktı ev bırakamadım . Kanama da olmadı bidaha çok şükür . Ama kalp atışı İçin bu hafta giderim diye tahmin ediyorum1fafeyla kuzum naptın hastaneye gittin mi merak ettim
Olabilir. Sen test yap mutlaka. İnşallah öyledirAdet düzensizliğim de var benim o yüzden geç döllenme falan mı oldu acaba
Denettiricem soğuk suyuda inşallah ama gümüşe baya şaşırdımRica ederim antioksidanı yüksek gıdalar tüketmeye dikkat etsin dışardan yemek yemeyeye dikkat etsin bunlar gerçekten çok büyük etkiliyor bir diğer önerim de eşiniz her duştan sonra özel bölgesine soğuk su tutsun, ilişkiye girmeden öncede yapsınaklıma gelmişken gümüş takı asla vücudunuz da bulundurmayın interfiliteye kadar götürüyor araştırabilirsiniz.
Sabırsızlıkla bekliyorum o halde.Topic in hayırlı olsun sana da uğur getirsin kuzumhepimizin göbüşleri dolsun inşallah ben sat bat yazdırmadım çünkü bir haftaya Regl bekliyorum. Sonra yazdırırım
Kız gölge var sankiKızlar uyunmuyor ya aşırı sıcak nefes alınmıyor resmen.
Ben de test yapim dedim. 8. günden herkese "Hola"
Hala bir pembelik yok. Ama dünkü testim de böyle miydi emin olamadım, sabahın bu saati olduğu için mi gözlerim bişi görmek istiyor bilemiyorum.
Eki Görüntüle 3272781
Belli belirsiz ben de bişey görüyorumKızlar uyunmuyor ya aşırı sıcak nefes alınmıyor resmen.
Hala bir pembelik yok. Ama dünkü testim de böyle miydi emin olamadım, sabahın bu saati olduğu için mi gözlerim bişi görmek istiyor bilemiyorum.
Eki Görüntüle 3272781
Bende bişileri farkettim bebeğim İnşAllah doğrudurKızlar uyunmuyor ya aşırı sıcak nefes alınmıyor resmen.
Eki Görüntüle 3272781
Belirtisi olmayıp hamile kalanları çok gördük. Çok belirtisi olup da hamile kalamayanları da. O yüzden bence hiç bişi net değil hala çok erken.Kuzum bende maalesef hiç bir belirti kalmadı. Ayyy hadi bakalım senden umudum var bu aymonimoni senden de güzel haberler bekliyorum.
Yessss, o pembişi görücez inşallah.Bende bişileri farkettim bebeğim İnşAllah doğrudurAma pembe görene kadar testleri ciddiye almıyoruz
Belirtisi olmayıp hamile kalanları çok gördük. Çok belirtisi olup da hamile kalamayanları da. O yüzden bence hiç bişi net değil hala çok erken.
Stresten bence. Aşırı stres yapıyorsun canım, sanki takıntı derecesinde. Kendine zarar veriyorsun biraz rahat olmalısın vakti zamanı gelince olacak.sen sanki bu durum sana bağlı zannediyorsun ama öyle değil.Kızlar birşey sorucam ben bu ay hamile kalamadım doktora gidiyoruz hiçbir sorun çıkmadı bende de eşimde de sadece rahim filmi çekilmedim ama gebede 1 yıldır olmuyor ne yapmamız lazım
1 yıldır deniyor ve olmuyorsa kesinlikle bu filmi çektir bebişim. Kaç kişiyi gördük burada hiç bir şeyin yok dedi doktorlar ama rahim filminde tüplerde tıkanıklık çıktı.Kızlar birşey sorucam ben bu ay hamile kalamadım doktora gidiyoruz hiçbir sorun çıkmadı bende de eşimde de sadece rahim filmi çekilmedim ama gebede 1 yıldır olmuyor ne yapmamız lazım
En iyisi öyle yapayım çünkü bütün herşey normal gözüküyor attık hastaneye gidip gelmekten de sıkıldım ee doktor bir sorun yok herşey çok iyi de deyince insan her ay ümitleniyor1 yıldır deniyor ve olmuyorsa kesinlikle bu filmi çektir bebişim. Kaç kişiyi gördük burada hiç bir şeyin yok dedi doktorlar ama rahim filminde tüplerde tıkanıklık çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?