- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.261
Ama şimdi kötü günler geride kaldı bebiste geldi inşallah çok mutlu günler bekliyor siziBu arada çok sıcak ben sıcağı hiç sevmem genelde üşüyen birisiyim ama kaç gündür ölüyorum resmen nefes alamıyorum sabaha kadar ter su içindeyizkızlar yazılarınızı okudum ve anladımki biz kadınlar çok güclüyüz Bende az yaşamadım hayatda hatda fazlasını bile gördüm..bana iş arkadaşlarım bir gün ben mutluyken bana dedilerki sen nasıl ayakta kaldın bende dedimki sağlığım yerinde annem babam var buna dayanarak.. gerçekten dönüb arkama bakınca diyorumki Allahım kız sen neleri atlatdın neleri..eşime anlatıyorum bazen gözleri yaşla doluyor..yazarken bile ağladım çok zor günlerdi
Sabah 10 dan önce ve akşam 8 den sonra yapmayın diyorlar. Buna dikkat ediyorsun dmei canım.Kızlar benim bugün de pik çıkarttı test yahavuç bulamam şimdi nasıl çatlayacak bu yumurta. Gün içinde yapınca çatlamış gibi görünüyor. Sabah ikinci idrarla yapınca pik gibi oluyor çatlamayacak diye korkuyorum
Normalde benim 2 gün pik sürerdi. Gün içinde catladi diyorum ertesi gün yine pik2-3 gün sürmesi normal diyorlar catlamaya ama getir Migros vs yokmu internetten söylesen havuç
Ay hadi inşallahh regl döneminden farklı belirtiler önemliymiş göbeğin olmaması umut vericikizlarrrrr buu ayyy regl göbüşüm yokinşallah hamilelikdendir
Ya kist olursa diye korktum
Evet canım dikkat ediyorum, yani biraz açık soyleyecegim amaSabah 10 dan önce ve akşam 8 den sonra yapmayın diyorlar. Buna dikkat ediyorsun dmei canım.
Ya Çarşamba değerlendirdik eşime söyleyince pik diye bugün değerlendirecektik geç kalmış olmayalım moduna girdi o da. Yine değerlendirdik artık bugün de pik görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldüKaygılanma hayır neden olsun ? Güzelce çatla yumurtam de rahatla çatlar o işi ne
Ay ne kadar güzel hisler, delilikle ilgisi yok. Böyle olumlu olmaya devam. Demekki gerçekten çok yakınKızlar ben bundan önceki 3 ayda hiç böyle hissetmedim. Yoğun duygular hissediyorum. Anne olmuşum gibi. Delirmedim sakın yanlış anlamayın ama eşimle bende çok yaklaşmışız gib hisssediyoruz. Daha önce hiç böyle olmamıştım.
Ya vücudumuz her ay değişik tepkiler verebiliyor hemen aksi bir durum düşünüp strese girme bence degerlendirebildiginiz kadar değerlendirinNormalde benim 2 gün pik sürerdi. Gün içinde catladi diyorum ertesi gün yine pikbakayım bi oralara, marketlerde hiç kalmamistir herhalde dedim
Olabilir içinize doğuyordur inşallah en kısa zamanda gerceklesir hayallerimizKızlar ben bundan önceki 3 ayda hiç böyle hissetmedim. Yoğun duygular hissediyorum. Anne olmuşum gibi. Delirmedim sakın yanlış anlamayın ama eşimle bende çok yaklaşmışız gib hisssediyoruz. Daha önce hiç böyle olmamıştım.
Hiçbişeycik olmaz gerekirse sabah akşam yap döllemeye 1 sperm yetiyorYa Çarşamba değerlendirdik eşime söyleyince pik diye bugün değerlendirecektik geç kalmış olmayalım moduna girdi o da. Yine değerlendirdik artık bugün de pik görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldüiçeride vardır 2 günün spermi herhalde catlamayinca kist oluyor falan deniyor ya o yüzden
Ben de hep kist vardı hiç böyle her gün pik görmedim. En uzun 3 gün pik e şahit oldum burada birinin.Ya Çarşamba değerlendirdik eşime söyleyince pik diye bugün değerlendirecektik geç kalmış olmayalım moduna girdi o da. Yine değerlendirdik artık bugün de pik görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldüiçeride vardır 2 günün spermi herhalde catlamayinca kist oluyor falan deniyor ya o yüzden
Olacağı varsa her türlü olur artık teste bakmadan 2 güne bir devam edeyim böyle olunca kafam çok karıştıHiçbişeycik olmaz gerekirse sabah akşam yap döllemeye 1 sperm yetiyor
Çok farklı bilmiyorum. Adetimin geçmesini bekleyeceğim yinedeOlabilir içinize doğuyordur inşallah en kısa zamanda gerceklesir hayallerimiz
Bugün çatlar herhalde o zaman, dün ve çarşamba değerlendirmistik zaten bugun mola olsun yarın degerlendiririz artık olacağı varsa olur yaBen de hep kist vardı hiç böyle her gün pik görmedim. En uzun 3 gün pik e şahit oldum burada birinin.
Ben kadir gecesi doğdum Afra. 6. Hisssim rüyalarım duygularım çok yoğundur. Hiç böyle hissetmemiştim. Sanki hamileymişimde birşeyler görüp duygusallaşıyormuşum gibi. İlk size haber edeceğim öğrenir öğrenmezAy ne kadar güzel hisler, delilikle ilgisi yok. Böyle olumlu olmaya devam. Demekki gerçekten çok yakın
Bence üzgün emoji koyarak bile negatifliği çekiyorsun. Lütfen rica ediyorum biraz olumlu olmaya çalış. Uzun olsun pik sorun değil. Yarına çatlar inşallah. Zaten 2 günü de değerlendirdin bugünü boş bırak. Yarın değerlendirirsiniz.Bugün çatlar herhalde o zaman, dün ve çarşamba değerlendirmistik zaten bugun mola olsun yarın degerlendiririz artık olacağı varsa olur ya
Sen ne zaman test yapıcaktın kuzumBen kadir gecesi doğdum Afra. 6. Hisssim rüyalarım duygularım çok yoğundur. Hiç böyle hissetmemiştim. Sanki hamileymişimde birşeyler görüp duygusallaşıyormuşum gibi. İlk size haber edeceğim öğrenir öğrenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?