- 1 Nisan 2022
- 12.870
- 15.612
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.241
Başın sağolsun canım.Üzüntüden ola bilir canım doktora söyle sana önlem amaclı ilaç yazsınKızlar dün akşam babaannemi kaybettik . Üzüntüden mi anlamadım dün gece lekelenmem gelmiş bir damla bişey ama çok korktum hafif ağrım da var ne yapmam gerek .
Yicem galiba seniCanım konuyla alakasız ama kalemin gerçekten çok güzel. İnsan senin yazdıklarını okuyunca hiç sıkılmıyor. Kocaman bir paragraf ama hangi ara okudum hangi ara bitti anlamıyorum bile.
Duygularını düşüncelerini çok güzel yazıya aktarabiliyorsun. Bence bu şahane bir yetenek. Ve kesinlikle empati yeteneğin aynı zamanda moral motivasyon kaynağı olma özelliğin harika
Keşke bir sihirli değneğim olsa şu andaAy kız ağlatcan beni sabah sabahbaba kelimesiniz bile duymak tuhafıma gidiyor hiç o duyguyu tatmadım
Dünya hassas kalpler için gerçekten cehennem demek kiAmin canım
Yalnız ne olacak bizim bu ağlamalarımız? Sevgilinle tartış ağla, evlenirken ağla, kocanla kavga et ağla, adetin gelince ağla...
Düşündüm de kadınlar her dönem ağlayacak birşey buluyor. Ve sebepler hep çok mantıklı
Keşke canım keşkeKeşke bir sihirli değneğim olsa şu anda
sabah sabah beni çok duygulandırdın babamın ölümünü hatırladım canım hepimizin bi ince sızısı var malesef ama yine sevdiklerimiz için hayata tutunmaktan başka caremiz yokİnşAllah cennette sevdiğimizi herkesle birlikte olacağız canım benim. Rabbim tüm sevdiklerinle sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsinBen de bebeğimi kaybettiğimde gece kendime geldim sabaha kadar ağladım.tüm ailem hastaneye gelmişti başımda 20 kişi vardı annem dahil herkesi gönderdim bir tek eşimle kalmak istedim.eşimden de yanımda yatmasını istedim birlikte ağladık konuştuk. O an aklımdan geçenleri yazmak bile istemiyorum çok kötü anlardı. Bir daha asla yüzüm gülmeyecek içimde yanan ateş hiç sönmeyecek zannediyordum. Bu sanki soyutta bir acı değilde somut bir şekilde hissettiğim bir acıydı. Tüm damarlarım kor gibi yanıyordu hepsini hissediyordum. Aradan zaman geçtikçe hafifledi hafifledi. Hala üzülüyorum nasibimizde olsaydı herşey bambaşka olabilirdi diyorum ama demek ki böylesi hayırlıymış Belki bebeğim yaşasa cennete asla giremeyecekti. Bunun yerine erkenden cennette yerini almasını tercih ederim kaybettiğimiz herkes için çok üzülüyoruz sanıyoruz ki biz sonsuza kadar yaşayacağız. Durakta otobüs bekliyoruz onların otobüsü erken geldi biz daha otobüsümüzü bekliyoruz
Benim göğüs hassasligim var ama bu ay nedense gecikmeden test yapmayasım var aşkımBebeklerim sizler ne durumdasınız? Belirtisi olan var mı? Ya da test yapacak olan bugün?
@Sunshine597 @maaaaviMervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari
Bnde ovulasyon yapmadıgım bu ay hamiş kaldımKızlar ben pcoslu biri olarak pozitifi tatilden 1 ay sonra gördüm. Burada bir çok yazıda tatilde tatilden sonra hamile kalan yazıları okumuştum.Bende her ay ovülasyon gebelik testinden bunaldığımdan tatile çıkmak istedim.Çok güzel bir hafta geçirdik dönünce direk hastalandım ve o ay ne ovülasyon siparişi nede gebelik testi söyledim internetten. Demem o ki dokturum da o ovülasyonların hepsini çöpe atıcaksın bir tane dahi yapmıcaksın o zaman pozitifi görceksin dediğinde afallamıştım doğru söylüyormuş valla bıraktıktan 2 ay sonra pozitifim çok şükür.Sizde internetten almayı kesin kafanız rahatlar bir tatile gitme imkanınız varsa 2 günlükte olsa kaçın iyi gelir.
Bende çok beğeniyorumtopic’i o kadar güzel yönetiyor ki maşaAllah hepimiz aynı zamanda hamile kalsakta anneler grubunu da A Afratafrac yönetse
Bence de onun ovulasyonla alakası yok. Ovulasyon yapıp hamile kalan da çok yapmayan da çok. Ben denemelerimin yarısında ovulasyon yaptım yarısında yapmadım ama daha bişi olmadı. Stres etkeni, artık takmama salma etkini çok sanırım.Bnde ovulasyon yapmadıgım bu ay hamiş kaldım
Gerçi yaptıgım aylarda da kalmıştım
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğinYicem galiba seniNe güzel yüreğin, gözlerin var. Çoğu kişi insanların güzel özelliklerini dillendirmekten çekinir, kıskanır, hasetlenir. Burada asla bu yok.
Evet empati duygum biraz fazla yoğun, çevremdeki çoğu kişiden duydum bunu.
Sürekli bana gelip konuşup konuşup rahatlıyo çevredekiler deyanlış meslek seçmişim. Psikolog olurmuş benden.
Ay evet Mesamız birtaneKesinlikle valla süper yönetici
Ve Melisacığım sende içindekileri çok güzel döküyorsun. Bence bu kadar çabuk toparlanmanın sebebi de acını paylaşmayı bilmen. Yasını güzel tutmuşsun bu senin psikolojik sağlamlığın için o kadar önemli ki...
Ve herkese cevap yazmanı hiç kimsenin sorusunu havada bırakmamanı hep takdir ediyorum. Hepimizin sesini duyuyorsun
Rabbim de senin sesini duyuyordur buna çok inanıyorum, duaların inşallah kabul olacak tez zamanda
Çatlar o kuzum boşver sen değerlendirmeye devammmKızlar benim bugün de pik çıkarttı test yahavuç bulamam şimdi nasıl çatlayacak bu yumurta. Gün içinde yapınca çatlamış gibi görünüyor. Sabah ikinci idrarla yapınca pik gibi oluyor çatlamayacak diye korkuyorum
2-3 gün sürmesi normal diyorlar catlamaya ama getir Migros vs yokmu internetten söylesen havuçKızlar benim bugün de pik çıkarttı test yahavuç bulamam şimdi nasıl çatlayacak bu yumurta. Gün içinde yapınca çatlamış gibi görünüyor. Sabah ikinci idrarla yapınca pik gibi oluyor çatlamayacak diye korkuyorum
Ya kist olursa diye korktumÇatlar o kuzum boşver sen değerlendirmeye devammm
Ben kullanıyorum canım bayılıyorum resmen aşığım 1 fıs bile yetiyor miissMaaş zamlandı diye kendime hediye alıcam bu lancome un la vie ist belle parfümü varya hiç kullandınız mı? Deger mi kıyamıyorum o parayı vermeye ama kokusu çok hoşuma gitmisti denemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?