- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.721
Yok artık. Bildiğin testler oyun oynamış seninleİlk dakika da görüyorum ama ben bunlar da diğer testlerim
Her ay aynı şeyleri yaşıyorum maalesef bunlardan hariç Bir ton örneğim vardı elinde kalanlar bunlarYok artık. Bildiğin testler oyun oynamış seninle
İşte böyle çizgileri çok iyi tanıyoruz artıkBöyleydi hepsi
Alla alla, hep de bozuk test mi sana geldi acaba. BEn de hiç çıkartmadılar bugüne kadar ne kullandımsa predictor dışında. Senin çişinde bişi mi var nedir.İlk dakika da görüyorum ama ben bunlar da diğer testlerim
Evet heyecan yaratmıyor artıkİşte böyle çizgileri çok iyi tanıyoruz artık
Valla ben günlük dozumu aldım heyecandanEvet heyecan yaratmıyor artık
Çişinde mi bişey varAlla alla, hep de bozuk test mi sana geldi acaba. BEn de hiç çıkartmadılar bugüne kadar ne kullandımsa predictor dışında. Senin çişinde bişi mi var nedir.
Kanda verdim geçen ay 1.20 çıktı yüksekte değil bende ki şans kimsede yoktur zatenAlla alla, hep de bozuk test mi sana geldi acaba. BEn de hiç çıkartmadılar bugüne kadar ne kullandımsa predictor dışında. Senin çişinde bişi mi var nedir.
Kesinlikle öyleAçıkçası işin özünde hepsi bir şekilde çıkartıyor. Kaç para verdim Predictor aldım. o da çıkarttı bana. Burada başkalarına da. Yani özünde hiç biri %100 güenilir değil ya da güvensiz değil. En garanti kan testi.
Doktorlardayım her ay dünde kontrolüm vardı kist yok kan tahlillerim çok şükür iyiÇişinde mi bişey varAllah iyiliğini versin.
L A L bı sefer burada okudum doğru / yanlış bilmiyorum kist olunca test pozitif çıkıyormuş bazen. Ben pek ihtimal vermiyorum ama bu kadar yalancı pozitifte ne bilim.
Herkes ben gibi şanlı değildir ya jawuieudValla ben günlük dozumu aldım heyecandan
Evet o kist muhabbetini ben de duymuştumÇişinde mi bişey varAllah iyiliğini versin.
L A L bı sefer burada okudum doğru / yanlış bilmiyorum kist olunca test pozitif çıkıyormuş bazen. Ben pek ihtimal vermiyorum ama bu kadar yalancı pozitifte ne bilim.
Öyleyse sen boşuna para verip test alma kuzu. Baksana hepsi çizgi çıkarıyorDoktorlardayım her ay dünde kontrolüm vardı kist yok kan tahlillerim çok şükür iyi
Kesinlikle öyleKesinlikle o gölgeliği çok umursamamak lazım. Hafif bir pembelik görene kadar.
Acaba kanındaki o 1.20 yi falan mı algılıyolarKanda verdim geçen ay 1.20 çıktı yüksekte değil bende ki şans kimsede yoktur zaten
Merak işte gölge çıkınca aldırış etmiyorum baya kırmızı çıkarsa o zaman dikkate alırımÖyleyse sen boşuna para verip test alma kuzu. Baksana hepsi çizgi çıkarıyor
Yok artıkAcaba kanındaki o 1.20 yi falan mı algılıyolar
Genelde 10. 11. gün net çıkıyor kuzum. Bazılarında 8 ve 9. günde de hafif siliklik çıkmıştı ama.
Canım bizim adet günümüz aynı sen Hiç test yaptınmi 19 temmuz 6 gun var ama umudumum bu aydan kalmadi artik yapmak istemiyorumAlla alla, hep de bozuk test mi sana geldi acaba. BEn de hiç çıkartmadılar bugüne kadar ne kullandımsa predictor dışında. Senin çişinde bişi mi var nedir.
Bebişim ben geç yumurtladım 3 gün kaydı Bat'ım 22 Temmuz oldu. Test ilk defa bugün eğlence amaçlı yaptım. Çıkmadı bişi ama bugün yumurtlamanın 6. günü daha çok erken. Senin kaç gün geçmişti yumurtlama olalı?Canım bizim adet günümüz aynı sen Hiç test yaptınmi 19 temmuz 6 gun var ama umudumum bu aydan kalmadi artik yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?