- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.461
Ay Allahım inşallah ya inşallahhhh Allahım duysesimiiValla bebiş varsa geri çekilmesine karşı resmen bravo derim
Dün değerlendirdiysen yarın da değerlendir canım ama daha böyle gün aşırı bir hafta daha devam et canımCuma akşam diye planlamistim dünden kalır herhalde içeride dimi bugün çatlasa da yarın akşam geç mi olur acaba dedim
Valla canım nasipte varsa öyle bir yolunu bulup oluyor kiDoğru ama benim adam korundu geri çekilerek yani samanlıkta iğne arıyo gibiyim bir ihtimal diyorum kaçan göçen olduysa
Bata 7 gün varsa bence hamişsinAlın bide benden test gelsin bugün bat 7 gün var
Amin inşallah canım ya hepimiz içinValla canım nasipte varsa öyle bir yolunu bulup oluyor ki
Ben gölge göremeyenlerdenim o yüzden bişey diyemem. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Fitresizse görünüyor kiii
Var var 7 gün var inşallah ay adamı öldürcektim bide çekiliyo diyeBata 7 gün varsa bence hamişsinsadece sen dedin çekilme olmuş eğer hamiş olursan demek ne kadar çekilme olsa bile hamile kalmak şansı yüksek yeni evlendiğim ilk 3 ayını korunduk ama çekilmeyle demek hamile kalamıyormuşum
Ay İnşAllah İnşAllah
Allahım inşallah yaFitresizse görünüyor kiiikıpkırmızı çizgiler gör inşallah
Bide ilk idrarla da yapmadım kuzumAy İnşAllah İnşAllahyarına tekrar bakarız daha belli olur inşAllah
O zaman sabah ilk idrarla bekliyoruzBide ilk idrarla da yapmadım kuzum
Bu şahin gözlerAllahım inşallah yaben filtre gördüm daha çok
Bir mucize daha geliyor o zamanVar var 7 gün var inşallah ay adamı öldürcektim bide çekiliyo diye
Ayyy bence de varAlın bide benden test gelsin bugün bat 7 gün var
Oy senin Şahin gözlerini öpeyim bennnBu şahin gözlerher şeyi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?