- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.421
Zaten en fazla 10-15 dk sonrasında çıkan sonucu dikkate almamamız gerek. Bizim bebişler ağustosa kaldı benceBenim testime benziyor:)
Ben de dün akşam bu kaset testlerin 5 gün önceden falan da varsa silik çizgi çıkardığını okudum. Bu sabah da işte ha cuma ha bugün diye yaptım testi. Hiçbi şey çıkmadı. 1 saat sonra kuruma çizgisi çıktı. 2 saat sonra test bozuk gibi oldu. Üst kenardan ıslanmış gibi şekiller çıktı. Bizim ev aşırı sıcak ondan galiba.
Aşkım o linki bana da atar mısın gelecek aya hazırlık yapayımAahahaha evet hem freely mavi test geliyor hem çok ucuza.
Kuzum bak ben senin yerinde olsam kesinlikle mfk alırım inanılmaz etkisi var değerlerde ben onu kullandıktan sonra değerlerim çok iyiydi zaten hamilede kaldım..bir arkadaşımda kaldı kalmasan bile yumurtaların kaliteli olucak.Ben çok kullandım maddi çok para harcladım ama sen durumuna göre bak istersen 1 ay paket olarak al ve sonra bir tek Athena al kullan ama hep kullan hiç eksik olmadı bende Athena.Paket alsan orda lazımsız ilaclar var sen bana de ben söylerim neleri al.Aynen öyle kuşum. Şu anda regl beklemeye başladım, gelsin ki yeni maceramıza atılalımbu ay ekstra ne yapsam sence? Vitamin olarak Elenetal kullanıyorum Niqu yumurta için de bi şeyler kullan demişti ne almalıyım?
Eğer bu kadar ilaç kullanmak istemiyorsan o zaman geçen ay kullandıklarımı al dene..cünku mfk kullanarken ben bir sürü ilaçla her yere gidiyordum gizli saklı kullanıyordum eşimle ne günlerdiKuzum bak ben senin yerinde olsam kesinlikle mfk alırım inanılmaz etkisi var değerlerde ben onu kullandıktan sonra değerlerim çok iyiydi zaten hamilede kaldım..bir arkadaşımda kaldı kalmasan bile yumurtaların kaliteli olucak.Ben çok kullandım maddi çok para harcladım ama sen durumuna göre bak istersen 1 ay paket olarak al ve sonra bir tek Athena al kullan ama hep kullan hiç eksik olmadı bende Athena.Paket alsan orda lazımsız ilaclar var sen bana de ben söylerim neleri al.
Önceki aylarda hep heyecandan elim ayağım titreyerek yapardım bu ay öylesine yaptım koydum testi.Zaten en fazla 10-15 dk sonrasında çıkan sonucu dikkate almamamız gerek. Bizim bebişler ağustosa kaldı bence
Anestezisiz de olmasın da şimdiAma bebişim bunda hem anestezili hem de anestezisis çekilme şansın var. Hatta çoğu kişi anestezisis çektiriyor. Adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş hafif o anlık. Yoksa kimse çektiremezdi dayanılmayacak bir şey olsa.
Yaaa öyle mi diyorsun bu biraz rahatlattı beni bak şimdi. Sen neden çekildin canım doktor mu önerdi kendi isteğinle mi?canım anestesiz cekildim ve korkarak panık bi şekilde girdim gercekten 5 dklık bi işlem işlem anında ilaç verilirken bi agrı oluyor ve sonrasında da bi yarım saat sanki regl olmuş gibi agrı hissediyorsun 1 saata hiç bişeyin kalmıyor bence gereksiz anestesi alma
Kuzum kullanırım ne gerekiyorsa hiç problem değil valla. Eşimin kullanması gereken bi şey varsa sperm kalitesi vs için onu da alalım. Sen bana ne aldıysan kullandıysan mesaj olarak atabilir misinEğer bu kadar ilaç kullanmak istemiyorsan o zaman geçen ay kullandıklarımı al dene..cünku mfk kullanarken ben bir sürü ilaçla her yere gidiyordum gizli saklı kullanıyordum eşimle ne günlerdi
Çatlamamış canım bu gün değerlendirKızlar dün 17:30 civarı tekrar test yapmıştım %66 diyordu femometer. Çatladı diye düşünmüştüm ama bu sabah dünkü kadar pik gozukmese de yine pikyani catlamamis mi anlamadim
Tamam atıyorum özeleKuzum kullanırım ne gerekiyorsa hiç problem değil valla. Eşimin kullanması gereken bi şey varsa sperm kalitesi vs için onu da alalım. Sen bana ne aldıysan kullandıysan mesaj olarak atabilir misin
Evet pik belkide tam pik olamadı daha yeni oluyo.Kızlar dün 17:30 civarı tekrar test yapmıştım %66 diyordu femometer. Çatladı diye düşünmüştüm ama bu sabah dünkü kadar pik gozukmese de yine pikyani catlamamis mi anlamadim
bende cok korkuyordum bi anda cesaret geldi hiç korktugum gibi de olmadı sende rahat ol cokta araştırıp korkunu artırma gününü al yaptır en azından içinde rahat eder ben cok rahatladım hep aklımda ya rahimde sıkıntı varsa ya tupler tıkalı acılmazsa hepsi gecti şükür mutlaka yaptır geciktirmeİnşallah kuzum sağol walla yaptıracaktım da cesaret edemiyordum. Konuşmamız sonrasında cesaretim geldi. Neyi bekliyorum ki dedim. Beş dakikalık işlem ne olsa. Hayırlısı bakalım. İnşallah dediğin gibi olur da hsg sonra süpriz bi şekilde hamiş oluruumm, hepimiz alalım güzel haberlerimizi
Bu ay rahat ol öncelikleAynen öyle kuşum. Şu anda regl beklemeye başladım, gelsin ki yeni maceramıza atılalımbu ay ekstra ne yapsam sence? Vitamin olarak Elenetal kullanıyorum Niqu yumurta için de bi şeyler kullan demişti ne almalıyım?
İlişki günlerin belliyse takılma testlere canımKızlar dün 17:30 civarı tekrar test yapmıştım %66 diyordu femometer. Çatladı diye düşünmüştüm ama bu sabah dünkü kadar pik gozukmese de yine pikyani catlamamis mi anlamadim
Dün değerlendirmistik ama yarın akşam geç mi olur üst üste spermde sıkıntı olur mu kiÇatlamamış canım bu gün değerlendir
Dün femometer %200 diyordu bugün %150 diyor ama demek ki çatlayamadi yarın akşam geç mi kalmış olurum acaba dün degerlendirmistikEvet pik belkide tam pik olamadı daha yeni oluyo.
Cuma akşam diye planlamistim dünden kalır herhalde içeride dimi bugün çatlasa da yarın akşam geç mi olur acaba dedimİlişki günlerin belliyse takılma testlere canımİlişkiye devam et vücudun gerekeni yapacaktır
canım benim 10 ay oldu deneyeli hiç hamile kalamadım kimyasal bile olmadı bende dr gittiğimde 1 yıl oluyor dedimYaaa öyle mi diyorsun bu biraz rahatlattı beni bak şimdi. Sen neden çekildin canım doktor mu önerdi kendi isteğinle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?