- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.701
Hadi inşallah kuzum güzel haber vereceksin bu ay bize Allah’ın izni ileArkadaşlarım doktordan çıktım. Öğrendiklerimi anlatıyorum hepimizi ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
1. Femara klomen ikisininde kist açısından bi farkı yok. İkisi de yumurta geliştiricidir. kistin olacağı varsa hangisini kullanırsan kullan kist olur dedi
2. Takviye vitaminler için; kendisinin vitamine karşı olmadığını, kullanmanın zararı olmadığını, psikolojik olarak da bana iyi geliyorsa içibeliceğimi söyledi.
Bana gelecek olursak. Bu ay femara kullanacağım, yumurtalar uygun olursa aşılama olacağım kızlar.melisaa93 @fnd_50 Pkolu_anneadayi
Ya öyle miCanım bugün kü test bozuk
3 gün kaldı canımEvet çizgi var canım hayırlı olsun öbüründe de görülüyordu. Kaç gün var adetine?
Hadi inşallah bu ay hepimizin ayı olsun kuzumArkadaşlarım doktordan çıktım. Öğrendiklerimi anlatıyorum hepimizi ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
1. Femara klomen ikisininde kist açısından bi farkı yok. İkisi de yumurta geliştiricidir. kistin olacağı varsa hangisini kullanırsan kullan kist olur dedi
2. Takviye vitaminler için; kendisinin vitamine karşı olmadığını, kullanmanın zararı olmadığını, psikolojik olarak da bana iyi geliyorsa içibeliceğimi söyledi.
Bana gelecek olursak. Bu ay femara kullanacağım, yumurtalar uygun olursa aşılama olacağım kızlar.melisaa93 @fnd_50 Pkolu_anneadayi
İnşAllah hayırla pozitif sonuçlanır canımArkadaşlarım doktordan çıktım. Öğrendiklerimi anlatıyorum hepimizi ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
Testler bozuk benceKızlar yardımcı olur musunuz
İlk defa ovülasyona başladım. Sadece dün yapamadım. 2 saat önceden sıvı alımını kesiyorum sadece 2 damla damlatıyorum ama sürekli sıkıntılı çıkıyor niye böyle oluyo yardımcı olur musunuz?
İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için dün gece toz şase ve motiflor fitil kullandım. Alakası olabilir mi?
@IADKmelisaa93 @fnd_50 edahandro @tweeetyyy
Eğer şimdi hemen yaptıysan biraz bekle canım 2 saat sonra filan yapb
Eğer şimdi hemen yaptıysan biraz bekle canım 2 saat sonra filan yap
Canım test bozuk kontrol çizgisi dahi çıkmamışKızlar yardımcı olur musunuz
İlk defa ovülasyona başladım. Sadece dün yapamadım. 2 saat önceden sıvı alımını kesiyorum sadece 2 damla damlatıyorum ama sürekli sıkıntılı çıkıyor niye böyle oluyo yardımcı olur musunuz?
İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için dün gece toz şase ve motiflor fitil kullandım. Alakası olabilir mi?
@IADKmelisaa93 @fnd_50 edahandro @tweeetyyy
Bilgiler için teşekkür ederiim inşallah güzel haberlerle geleceksin bu ayArkadaşlarım doktordan çıktım. Öğrendiklerimi anlatıyorum hepimizi ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
Amin amin kuzummmHadi inşallah kuzum güzel haber vereceksin bu ay bize Allah’ın izni ile
İnşAllah hayırla pozitif sonuçlanır canımSana iyi gelen şeyleri yap bu ay. Psikolojik açıdan rahat olmakta önemli
İnşallah kızlarHadi inşallah bu ay hepimizin ayı olsun kuzum
İnşallah canımBilgiler için teşekkür ederiim inşallah güzel haberlerle geleceksin bu ay
Amin canım sen de iyiki varsın
Amin canım en kısa zamanda rabbim buradaki kızlarımın hepsine sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah
Arkadaşlarım doktordan çıktım. Öğrendiklerimi anlatıyorum hepimizi ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
Bu ay bizim ayımız sıra bizde inşallahArkadaşlarım doktordan çıktım. Öğrendiklerimi anlatıyorum hepimizi ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
Canım melisaKızlar ben arada konuşulan bazı konulardan çok etkileniyorum. Modumu düşürüyor bazı mesajlar. O yüzden sadece etiketlendiklerime bakıyorum gerisini okumuyorum. Sizin mesajınızı görüp yazmadığımı düşünmeyin. Test yaptıysanız yada bir gelişme varsa bir şey sormak isterseniz beni etiketleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?