- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.221
Ay ne güzel olursa benim de ilk , hiç pozitif göremedim yaaa eşimde şok olurYok canım ilk olacak inşallahakşam eşimle birbirimizi gaza getirmemize bağlı olarak bugün veririz gibi düşünüyorum
Bugünkünü gördün mü ya gerçekten mi emin olsam kahve sigara bırakıcam oyüzden anlamaya çalışıyorumBen senin testini gördüm yazmadım mı kuzum gölge gördüm hamilesin sen yarın daha belli olacak
5+’larda görünür o zaman dimi canım6. Haftada gördük canım. Beta 5000 lerde olunca görünüyormuş. Ben biraz geç gittim
Aa evet bak bende de aft çıkmıştı o bariz belirtiydi işteBenimde adet yaklaşınca hiç sivilcem çıkmaz ama yumurtlamadan sonra kaşımın yanında ve burnumun kenarında çıktı acaba mı demiştim ve oldu iki tanede uçuk çıktı
Bende o da olmadı bak. Sizde olup bende olmayanı eksiklik gibi görüyorum şu anEvet olmuştı canım 2 defa yumurtlamadan sonra 7. 8. Gün felan
Gördüm kuzum kahve türk ise günde bir iç kuzum sigrayı bırakBugünkünü gördün mü ya gerçekten mi emin olsam kahve sigara bırakıcam oyüzden anlamaya çalışıyorum
Bırakıcam gerçekten ama okadar ortada ki şuan inanmıyorum daha stres oldum ama az içiyorumGördüm kuzum kahve türk ise günde bir iç kuzum sigrayı bırak
Ben de 11 aydır ilk kez gördüm inşallah en yakın zamanda sen de görürsün canım benimAy ne güzel olursa benim de ilk , hiç pozitif göremedim yaaa eşimde şok olur
Bende yaşadım aynı şeyleri kuzumBırakıcam gerçekten ama okadar ortada ki şuan inanmıyorum daha stres oldum ama az içiyorum
Evet görünür5+’larda görünür o zaman dimi canım
Amin canım benim pozitif olursa baya yakın olucaz galbaBen de 11 aydır ilk kez gördüm inşallah en yakın zamanda sen de görürsün canım benim
Görme kız herkes farklı hamilesin ya önemli olan o kuzumBende o da olmadı bak. Sizde olup bende olmayanı eksiklik gibi görüyorum şu an
Foto yok canımkızlar en üstteki dün ortadaki sabah alttakide şimdi yaptığım ovulasyon aşırı bel ağrısı ve adet olcuakmış gibi hafif kaşık ağrısı olduğu için ovulasyonu şimdi tekrarladım noldu yanı sıvı alıkonacak 2 saat durdurdum bu çatladımı pikmiydi dün acaba
Baktım şimdi sat’ın 16 ağustosmuş 5 gün var aramızda sadeceAmin canım benim pozitif olursa baya yakın olucaz galba
Aaa ben onu hiç düşünmedim mayıs mı oluyormuşBaktım şimdi sat’ın 16 ağustosmuş 5 gün var aramızda sadecemayıs annelerine gidemedim daha, gel de birlikte gidelim
Allahıma binn şüküürrr inşallah sağlıkla devam etsin de başka bir şey istememGörme kız herkes farklı hamilesin ya önemli olan o kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?