- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.101
Yaaa gerçekten miiiiiÇok normal değil minasıl rahat edeceksen öyle yap. Biz de kalp atışını duymaya gittik bugün.
Rabbim isteyen herkese en sağlıklısıyla, tez vakitte nasip etsin
bende aynı gölgeyi gördüm ama emin olamadım :)Gçlge görür gibiyim ama görmek istediğim için mı gerçekten var mı bilemiyorum. Şüpheye düşürmeden koyulaşsın inşallah
Bende çok sevdim zümrüdü Anka’mı yapayım simurg mugayet güzel bebeğim çok severim bende Zümrüdü Anka'yı :) Simurg adı aynı zamanda
Şimdilik yolunda kuzum. Bir ay sonra gideceğiz tekrar.Yaaa gerçekten miiiiioy maşallah maşallah. Her şey yolunda değil mi kuzum?
Kuzum hayırlı olsun sağlıkla al kucağına. Bat ne zaman ? Ben iki adet dönemi ortasındayım yani 16. Gündeyim 14 de pik olurdu ya da 13 de. Yumurtlama ağrısını cuma yaşadım baya belirgindi. Sol alt tarafıma iğne battı sanki 20 saniye sürdü. Biraz şaşırdım. Ben erken test yapmıyorum geçerse yaparım. Zaten karışığız bu aralar gebelikte düşünmedim açıkcası sadece korunmuyorzBenim de böyle olmuştu sonrasında da devam etmişti hatta hala devam ediyor yumurtlamadan 7 gün sonra kan verdim 0.20 çıktı 8 gün sonra silik çıktı dayanamayıp 9. gün sonra kan verdim beta 22 çıktı şimdi bekliyorum 2-3 hafta sonra doktora gideceğim :) sakın acele etme test için insan böyle daha çok stres oluyor
İnsallah güzel haberlerle geleceksin canımBugün akşam eşim tekrar gidelim kan verelim diyor oda merak ediyor kıyamam aslında vermicektim artık ama o öyle diyince tamam dedim inşallah güzel bi değer görürüm yine ağrıları unuturum
bence Zümrüdü Anka :)Bende çok sevdim zümrüdü Anka’mı yapayım simurg mu
Doğru söylüyorsun aslında kuzum yaKuzucum düzenli artışın olmuş hiç bir daha verme bir iki hafta bekle sonra kan ver 1500 2000 olmadan göremiyorlar ultrasonda muallakta kalırsın hep
Oyyyy duydun mu pıt pıt pıt minnoşumun minik kalbiniÇok normal değil minasıl rahat edeceksen öyle yap. Biz de kalp atışını duymaya gittik bugün.
Rabbim isteyen herkese en sağlıklısıyla, tez vakitte nasip etsin
İçin rahat eder kuzumBen de dayanamıcam galiba bugün vericem.
Tabi canım ama yemin ediyorum 2 kızımda 2 oğlumda olsa hep şükür ederim yeterki evde çocuk olsunikisi için de ayrı heyecanlanıyorum :) inşAllah ikisi de nasip olur
Hadı hayırlısı kuzum bakalım aklımız kalıyor yaHadi inşallah güzel haberler ver akşam 9 gibi giderim bende bugün de canım
İsim değiştirirken açıklama istiyo ne yazmalıyım orayabence Zümrüdü Anka :)
Kımyasal gecırmıstım ya daha önce insan yükselişi görünce öyle rahat edıyor kiKuzucum düzenli artışın olmuş hiç bir daha verme bir iki hafta bekle sonra kan ver 1500 2000 olmadan göremiyorlar ultrasonda muallakta kalırsın hep
Çok şükür birtanem. Allahım sağlıkla devam ettirsin kucağına almayı nasip etsinŞimdilik yolunda kuzum. Bir ay sonra gideceğiz tekrar.
Simurg diye bi arkadaşımız vardı burda sanki. Hem karışmamış olur hem zümrüt gözlerine yakışır hehehbence Zümrüdü Anka :)
Hep ağrıdı. Özellikle en bariz örneği duştan çıkıp vücuda havlu değince aşırı aşırı acıydı yani benimHamiş olup gögüs ağrısı yaşayanlara bir sorum olacaktı sürekli mi agrıdı yoksa ara ara mı gelip gidiyordu
Hadi bakalım hayırlısı ü harfını kabul etmediği için Zumruduanka96 yaptım onay bekliyorumSimurg diye bi arkadaşımız vardı burda sanki. Hem karışmamış olur hem zümrüt gözlerine yakışır hehehZumruduanka96
Türkçe karakter kabul etmiyor ya canım, biz anlarız onu merak etme senHadi bakalım hayırlısı ü harfını kabul etmediği için Zumruduanka96 yaptım onay bekliyorum
Hayırlısı olsun umarım bana şans getirirTürkçe karakter kabul etmiyor ya canım, biz anlarız onu merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?