- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.101
Maşallah yaaaaaKızlar. Elim ayağım titriyor. İlk 10 dakika hepsi. Şaka değil dimi doğru görüyorum dimi ben @IADKmelisaa93 A Afratafrac @melegim can @fnd_50 @edahandro @hamileyimmmm
Allahım sana şükürler olsun allahımYaaaa bebeğim hamilesinnnnnmaşallah nasıl güzel çıkmış.
Teşekkür ederim kuzum çok sağolMaşallah yaaaaahayırlı olsun kuzum
Yarın için bende çok heyecanlıyım güzel haberinizi bekliyorumGünaydın güzel kızlarım. Maalesef artık çok aranızda olamıyorum. Bu ara çok iyi değilim. Ayakta duramıyorum sürekli yatmam gerekiyor. Artık her şeyi yiyemiyorum. Kusmalarım da başladı. Sürekli midem bulanıyor.
Önemli bir durumu olan bana özelden mesaj atarsa sevinirim. Ama genel sorularınızı buradan sorarsanız daha iyi olur, artık herkes her şeyi biliyor hemen yanıtlar birileri.
Yarın sabah nasipse ilk doktor randevumuz var, dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum.İnşallah kalbinin attığını duyarız küt küt.
Bende aynı durumdayım canımMelisa gerçekten mi yadurduramıyorum ağlamamı idrak edemiyorum
Gerçekten tabikiMelisa gerçekten mi yadurduramıyorum ağlamamı idrak edemiyorum
İnşallah birtanemYarın için bende çok heyecanlıyım güzel haberinizi bekliyorum
Tatlım, benim aşılama olduğu için iğne etkisini bekleyeceğim mecburGünaydın güzel kızlarSizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız
Pkolu_anneadayi T TOMURCUK_27 @hamileyimmmm benaroz M melikebyhn12 L Leyla09 Gul220
Bugün iğne dahil 13. Gün ve sabah kocaman bir negoooooooo ile gözleri açtık yarın artık netleşir diye düşünüyorum doktor adet i bekle olmaz isen duphaston kullan dedi ama ben artık yarın 14. Gün oluyor ve adet e 5 gün kalıyor ordan dönmez diye başlayacağımGünaydın güzel kızlarSizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız
Pkolu_anneadayi T TOMURCUK_27 @hamileyimmmm benaroz M melikebyhn12 L Leyla09 Gul220
Sana da hayırlı olsun kuzum benim inşallah sağlıkla artsınlar inşallahhhBende aynı durumdayım canımçok belli oluyo maşallah sağlıkla artsın inşallahhh
Ama çok acayip bir şekilde midem bulanıyor basım dönüyor arada oğlumda hiç bir zaman böyle olmadı damarlarım belirginlesti yani sasiriyorumda ama ne yapalım nasip değilmiş diyelim önümüzdeki ay için hazirlanalim diyorumGünaydın güzel kızlarSizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız
Allahıma bin şükür melisam bin şükürGerçekten tabikiçok şükür canım benim
Ayy canım benımm cok sevındımmAllahıma bin şükür melisam bin şükür
Bebeğimm inşallah yarın çoook mutlu haberlerle gelirsin bebişini duyarsın inşallah dualarım seninleGünaydın güzel kızlarım. Maalesef artık çok aranızda olamıyorum. Bu ara çok iyi değilim. Ayakta duramıyorum sürekli yatmam gerekiyor. Artık her şeyi yiyemiyorum. Kusmalarım da başladı. Sürekli midem bulanıyor.
Önemli bir durumu olan bana özelden mesaj atarsa sevinirim. Ama genel sorularınızı buradan sorarsanız daha iyi olur, artık herkes her şeyi biliyor hemen yanıtlar birileri.
Yarın sabah nasipse ilk doktor randevumuz var, dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum.İnşallah kalbinin attığını duyarız küt küt.
Çok teşekkür ederim canım benimAyy canım benımm cok sevındımmtebrık ederım
Ben bugün-yarın adet olurum diye düşünüyorum erken yumurtlamadan kaynaklı ama olmazsam süper olurGünaydın güzel kızlarSizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız
Sağlıcakla gelsin minikÇok teşekkür ederim canım benim
MaşallahBende aynı durumdayım canımçok belli oluyo maşallah sağlıkla artsın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?