- Emoji Skoru
- 11.347
- Puanlar
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.621
2 aşılama oldum canım (tutmadı)Canım benim doktor iğneli olacak demişti o zaman sevindim inşallah olur siz özelde yaptirmiyorsunuz galiba dimi ilaçlar ayrı ücret mi acaba diye soracaktım bilginiz var mı ? Eylül 1 randevu aldım aşılamaya karar verdik . İnşallah sizinki de olur
Bu arada kaset test yani dediğiniz testten geçen ay kullandım ama Çubuklu olanlar sanki bana daha iyi geldi.. miratech aldım bu ay mesela nasıl acaba Çubuklu olanlarla ilgili ne düşünüyorsunuzEv
Evet canım. Laboquick marka kullandım.
Ay ne diyorsun 20 çokmuşİnşallah canım teşekkür ederim, senin de olumlu geçer inşallah.
Ben ilk aşılamayı özelde yaptirdim femara ile tutmadı.
Sen iğneli yaptiracaksan özel konusunda pek bilgim yok rapor çıkarırlar mi çıkarmazlar mi bilemiyorum. Bunları öğren istersen.
Ben simdikini üniversitesi Hastanesi'nde özel bir doktora yaptırıyorum gonalf yazıp rapor çıkardı ( sanırım rapor çıkarmanın şartları var ) İğne 6 bindi. Raporla 1200e kadar düştü. Başka ilaç yazmadı şimdilik. Bir de çatlatma ignesi var onun fiyatı da 500-600 gibi bişey sanırım daha almadım onu.
Sperm için henüz bişey demediler ne kadar öderim bilmiyorum.
Ben yaptirdigim zaman özel uyguna gelmişti hiç rapor falan cikarmadik ama 20 bin isteyeni bile okudum
Aşılama işlemi bayılmadan yapılıyor sanırım .2 aşılama oldum canım (tutmadı)
Adetin 3. Günü muayeneye gidiyorum. Adetin 5. Günü sabah akşam klomen başladım. Beş gün içtim. 2-3 yumoşum oluyordu ideal boyutta.
Yumoşun büyüklüğüne göre 12. Gün iğnemi oldum. 14. Gün aşılamam yapıldı. Lekelenme vs. olmadı.. canım tatlıdır, ben dayandıysam herkes dayanır, korkulacak birşeyi olduğunu düşünmüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım
Ben hsgyi anestezili çektirdim canım, ondan tırstım yalan yok. Sen onu anestezisiz çektirdiysen aşılama çok kolay gelecektir.Aşılama işlemi bayılmadan yapılıyor sanırım .
Ben ilaçlı rahim filmi çektirdim aneztezisiz ona dayandim bunda sıkıntı olmaz inşallah
Ben hala yumurta büyütme aşamasindaymAy ne diyorsun 20 çokmuş
İnşallah seninde tutar ve çift çizgiyi görürsün ne zaman yapıldı aşılama kaç güne belli olacak çok heyecanlı haber ver sonuç ne olacak bakalım inşallah kavuşuruz miniklere
Bakalım bende Eylül'de olacak.
Ortalama aşılamanın fiyatını biliyorum ilacı bilmiyordum. İğneler biraz fazlaymış ama yapacak birşey yok ne yapalım.Ben hala yumurta büyütme aşamasindaymhaftaya olur nasipse aşılama. 14 gün sonra da belli oluyor yani yolum çok daha
Sen yine de gidip fiyat al bence.
Bu kadar aciyacagini bilseydim bayıltın beni derdim . O neydi öyle ortalığı ayağa kaldırdım resmenBen hsgyi anestezili çektirdim canım, ondan tırstım yalan yok. Sen onu anestezisiz çektirdiysen aşılama çok kolay gelecektir.
Amin hepimizi kardeşşAhahahahhabu dünyadaki sınavımız burcumuz Allah kurtarsın kardeeeş
Bence sagdakı aşkım bunları 15 dk bekleyıp bakıyorsun dımı oyle oturuyor cunkuKızlar sizce fark var mi? Varsa sizce hangisi daha koyu?melegim can @melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac @simurgggg edahandro @golden-snitch @IADK @tweeetyyy
Galiba kimyasal 5.4 cikti sonucumBelki kimyasal olmuştur
Ayyy sağ demişim pardon sol tarafta ağrı var . Hani regl öncesi bi ağrı olur ya onun gibi bişey. Yumurta mı oluşuyor ki ?Kızlarr yardımm... adetimin 7. Günü bugün. Sağ tarafımda ağrı var bi de belimde. Sizce yumurtlama belirtisi mi?? Bu kadar erken olur mu?? Daha önce hiç yumurtlama takibi yapmamıştım
Kaç günde bir adet oluyorsun canım? Bu belirtilerle birlikte sünen yumurta kıvamında akıntın var mı? Daha netleştirmek için ovulasyon testi kullanabilirsinKızlarr yardımm... adetimin 7. Günü bugün. Sağ tarafımda ağrı var bi de belimde. Sizce yumurtlama belirtisi mi?? Bu kadar erken olur mu?? Daha önce hiç yumurtlama takibi yapmamıştım
Canım büyümeye başlıyordur yumurtan ondandır agrıların. 4 5 gün sonra çatlama olabilirKızlarr yardımm... adetimin 7. Günü bugün. Sağ tarafımda ağrı var bi de belimde. Sizce yumurtlama belirtisi mi?? Bu kadar erken olur mu?? Daha önce hiç yumurtlama takibi yapmamıştım
Reglin kaçıcın günü kuzum ?Galiba kimyasal 5.4 cikti sonucum
Evet kimyasal olmuş çok geçmiş olsunGaliba kimyasal 5.4 cikti sonucum
30 günde bir canım , 7 gün sürüyor. Bugün adetin son günü ve akşam ağrım başladı. Akıntım yeni başladı, çok az sulu ve beyazımsı akıntı var. Yumurta akı gibi değil amaKaç günde bir adet oluyorsun canım? Bu belirtilerle birlikte sünen yumurta kıvamında akıntın var mı? Daha netleştirmek için ovulasyon testi kullanabilirsin
Ne demek rica ederim çok teşekkür ederim güzel duan için inşallah alırız güzel haberlerCanım Allah razı olsun her detayı yazmışsın çok teşekkür ederimsizin iki aşılama da tutmamış miydi ? İnşallah Allah nasip eder kucağımıza alırız tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım . Çok çok teşekkürler
Bebeğim biz de seni seviyoruz.Yaaaa kızlar içimden geldi hepinizi çok çok çok seviyorum iyi ki varsınız burası bana çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?