- Emoji Skoru
- 19.364
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.581
Aynen kuzum öyleymiş az kaldı zaten bugün değerlendirdik bundan sonra da Allah ne verdiysePik olmasına az kalmış diye yorumladım ben, kaçırmadin canım
Kuzum belki erken yumurtluyorsundur rahim filmi çektireceğim ay bende öyle olmuştum 8. 9. Günde pik olmuştu şok olmuştum ama değerlendirememiştimBende memnundum ama adet yeni bitti onda değil belki de bende bişeyler yanlış gidiyordur ama inş öle değildir
Şakaaaaaafnd_50 canim senden ilham alarak gaza geldim. Son bir kac ovu testim kalmisti ben de yapayim dedim. Yakaladığım seye bak
Çok şükür. Hepmiyi ol meleğinle♡İyiyim kuzumçok şükür sen nasılsın?
Ayy inşAllahh kızzz. Allahımm lütfennnnAllah mı söyletti kız ay tarih resmen tekerrür ediyor böyle oğluma hamile kalacağım ay da biri beni hamiş sanmıştı hamiş mi fnd demiştiaynısı oldu
Ehhhhh ehhh) Nasılsın ?Kimdi o kimdi
Akşam yaptıgının kırmızısı daha koyu gibi canım. Üçüde çatlayana kadar silik göremiceksin. Kız sen bu kadar zaman niye bekledin. Niye klomen kullanmadın hiç balım yaKızlar sizce fark var mi? Varsa sizce hangisi daha koyu?melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac @simurgggg @edahandro @golden-snitch @IADK tweeetyyy
18.26 daha koyuKızlar sizce fark var mi? Varsa sizce hangisi daha koyu?melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac @simurgggg @edahandro @golden-snitch @IADK tweeetyyy
Bizde seni çok çok seviyoruz bebegimYaaaa kızlar içimden geldi hepinizi çok çok çok seviyorum iyi ki varsınız burası bana çok iyi geliyor
Ya akıllı teşhis ne?Şakaaaaaakız bu ay bu topicte maşallah bereket var annem okuyalım üzerimize ya
Yalnız şu akıllı teşhiste foto çekmeyi bir ben beceremiyorum ya
Daha erken zaten canım varsa kendisini gösterecek illaki
Biz de seni çok seviyoruz kuzumYaaaa kızlar içimden geldi hepinizi çok çok çok seviyorum iyi ki varsınız burası bana çok iyi geliyor
Kuzum uygulama var. Uygulamayı indirip oradan foto çekiyorsun ovulasyonu. O da sana yorumluyorYa akıllı teşhis ne?
Test hatalıdır canım koyulaşma olması gerekti şimdiye
Amin kuzum amin inşallahÇok şükür. Hepmiyi ol meleğinle♡
Geçen ay başıma geldi benim de olabiliyor maalesefKan verdim ama kanama basladi 5 gun varken adette olduysam artik yuh dicem bu ay yani valla en az 20 test yaptim herlde oglen 1 tane daha yaptim hepsi nasil hatali onuda anlamis degilim
Femometer diye program var kuzum orada lh testini çekiyorsun onu diyorumYa akıllı teşhis ne?
Yok hayir bizim ilk deneme ikinci cocuk negatifsede uzulmem ama bu kadar heveslenmisken insan yinede bozuluyorGeçen ay başıma geldi benim de olabiliyor maalesefovülasyon testi kullandınız mı ?
Ben miyim yoksaEhhhhh ehhh) Nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?