- 26 Aralık 2015
- 11.921
- 19.339
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.181
Değerlendiriyorsunuz dimi kuzum ya bu ay neredeyse hepimizin aynı zamanlarına denk geldi yumurtlama durumları. İnşallah gönlüne göre olur bu ay pozitifleri alacağız3
Evet canım benim
İnşallah seninki de oğlandır o zamanAyyy ne güzel oğlun varmış MaşAllah bende rüyamda gördüm doktor ultrasonda bakıyor diyor oğlun olucak
Bu dün ki canısı ilk olan ikinci bugunAlttaki dünkü test mi canımBeklediği için daha koyu demek ki. Az kaldı pik olmasına canım birkaç gün içinde göreceksin bence. Takibi daha doğru yapmak için testin 10-15 dk sonra fotoğrafını çekip sonra o fotoları birleştirmek daha doğru gösteriyor süreci Beklemiş koyulaşmış test olmuyor
Evet canım üç gundur bugün de oldu aksm eşim yok çünküDeğerlendiriyorsunuz dimi kuzum ya bu ay neredeyse hepimizin aynı zamanlarına denk geldi yumurtlama durumları. İnşallah gönlüne göre olur bu ay pozitifleri alacağız
Kız oğlan fark etmez aslında bize 3 sene sonra tedavilerden sonra gelen mucize bebişİnşallah seninki de oğlandır o zaman
İnşallah kuşummAynen kuzum ya yaktık ortalığıbu ay hepimizin ayı olsun inşallah bebeğim
Hadi inşallah buda şansını artırıyor seninEvet kuzum ama benim ovu testi pik olmak üzere diğer yumurta da çatlıcak sanırım klomen kullandım ya doktor birden fazla yumurtan var olgun demişti. Sanırım arka arkaya çatlayacak
Bize de haber ver mutklaka kuzumBir iki gün bekleyip hem kaset test hem de kan tahlili yapacağım2-3 gün önce negatif bugün pozitif gördüm bakalım hangisi doğru
Tabii ki öyle erkek istiyorsun sandımKız oğlan fark etmez aslında bize 3 sene sonra tedavilerden sonra gelen mucize bebiş
Tabii kiiBize de haber ver mutklaka kuzum
Dualarım sizlerle kuzucum inanın.Henuz beklemedeyim abla regli olacak gibiyim bugun yarin gelir ama asıl bomba sende mucizen geliyorçok mutlu oldum sağlikla gelsin insallah bizlere de dua et
Güzel haberlerle gel canımKızlar şükür yumurtam güzel gelişmiş aşılama olcam pazartesi dualarınızı eksik etmeyin Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkartmasın
Canım senin testin epeydir böyle mi çıkıyor ben mi yanlış hatırlıyorumKizlar testleri ust uste boyle cikiyor sizce gebelik varmidir
İlk gebelikte istediğimi söyledim sonra düşük olunca dedim belkide kızdı çocuğum küstü bendeTabii ki öyle erkek istiyorsun sandım
Kuruma çizgisi canım, kurumamışken çizgi görüyormuydun ?Kizlar testleri ust uste boyle cikiyor sizce gebelik varmidir
Amin inşallahGüzel haberlerle gel canımaşılamayı özelde mi yaptırdınız, ücret ne kadar ödediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?