- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 73
- 26
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.161
Henuz beklemedeyim abla regli olacak gibiyim bugun yarin gelir ama asıl bomba sende mucizen geliyorKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
O ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan DunyamMelek @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
Canımmm ben hala regl olmadım tatildeydim bugün dönüyoruz eğer olmazsam yarın sabahtan yapayım diyorum ama öğleden sonra da yapabilirim dayanamayıpKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
O ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan DunyamMelek @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
Ben genel özelliklerine inanırım oğlum yengeç tam bir anne aşığıTabi ya yeterki güzel sağlam bebişlerimiz olsun hiç ama hiç burçlara inanmam
Maşallah maşallah alev almışsınızzz aşkoCanım ben;
Çarşamba pik gördüm: değerlendirdim
Perşembe çatladı: sabah akşam değerlendirdirdik
Cuma(bugün): değerlendirdik
Cumartesi: değerlendireceğiz
Maşallah hiç boş geçmemişizyazarken fark ettim. Özellikle sabah daha kaliteli oluyor sperm diyorlar ya ondan sabahı kaçırmak istemedim. Dört gün üst üste olacak. İlk gün pikle başladı.
Canım sabah ilk idrarla yapılan gebelik testi. Ovulasyon sonraki idrarla yapılıyor. Laboquik aldıysan üstünde saat veriyor. Ben 17.00 gibi yapıyorum, 15.00 gibi sıvıyı kesiyorum... Ben yumurtlama günümü az çok kestirebildiğim için tam saatini anlamak için yumurtlayacağım gün 2-3 test yapabiliyorum. Sen bence ilk etapta 15de sıvıyı kes, 17 gibi test yapCanım sabah yaparsam ilk idrara cıktıktan sonra hiç sıvı almadan mı yapmam gerekiyor
Aynen kuzum ya yaktık ortalığıMaşallah maşallah alev almışsınızzz aşkobu ay senin ayınnn emeklerin boşa gitmesin inşallah amiiinnn
Akşama pik olur benceKızlar bakın ovu testime şimdi baktım böyle olmuşbugün pik gözüyle bakıyorum. Sabah 9 gibi yapmıştım. Akşam bir tane daha yaparım. @melegim can melisaa93 A Afratafrac
Doktor randevusunu bekliyor anlaşılan yumoşların kuzum
İnşAllah tam tersi çok çok sevinirsinKızlar günaydınRüya gördüm çok üzgündüm ağlıyordum sanırım bu ayda olmadı hayır olsun test yapmama gerek yok rüyalarıma inanıyorum Eylül ayında görüşürüz
Evet kuzum ama benim ovu testi pik olmak üzere diğer yumurta da çatlıcak sanırım klomen kullandım ya doktor birden fazla yumurtan var olgun demişti. Sanırım arka arkaya çatlayacakYok kuzum görmedim aynı gün mü çatlamamız oldu seninle
Ovu testi mi bu kuzum
Ayyy ne güzel oğlun varmış MaşAllah bende rüyamda gördüm doktor ultrasonda bakıyor diyor oğlun olucakBen genel özelliklerine inanırım oğlum yengeç tam bir anne aşığı
İyi ki varsın bitanemgözüm üzerlerinizde. Hala elimden gelen desteği vermeye devam
Kız düzgün koy şu testleri delirmem geliyor
AhaaaKız düzgün koy şu testleri delirmem geliyor(Başak burcuyum ) anaların asla istemediği burç
Evet canım benimOvu testi mi bu kuzum
Vay kader arkadaşım
Alttaki dünkü test mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?