- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.121
Ya bir gittim herkesin mod yine yerlerde. Daha kaç gün oldu şurada yoktum. Bebeğim bir rüyadan yola çıkarak böyle bir şey karar verme. Bence sen Pazartesi sabah bir test yap elinde varsa. Eğer bu ay olmadıysa önümüzdeki ay herkese önerdiğim şeyş sen de yap. Çakşır, çörek otu ve inofolic kombinasyonu.Kızlar günaydınRüya gördüm çok üzgündüm ağlıyordum sanırım bu ayda olmadı hayır olsun test yapmama gerek yok rüyalarıma inanıyorum Eylül ayında görüşürüz
Bebişim kimisi günde 1 kimisi günde 2 defa yapıyor. Ben 2 defa yapılmasından yanayım özellikle ilk defa bu testi yapacak biriyse.Kızlar ovulasyon testini nasıl yapabilirim bugünden itibaren 8. Gün ilk defa başlayacağım
Canim hangi test den aldjn aynı hamilelik gini iki saat tut idrarınıKızlar ovulasyon testini nasıl yapabilirim bugünden itibaren 8. Gün ilk defa başlayacağım
Çatlamış maşallah hadi bakalım sırada gelsin bebişlerAteşim yükseldi kuzum birazdan test de yapayım onaylarım
Gözün aydın kuzum çektigimiz agrının sonu güzel olacak inşallah. Bugün yarın boş geçme kuzuTestte yaptım onayladım evet çatladı bebişim dünkü ağrıya göre bence de çatlamalıydı zaten
Tamam aşkımmmmmYap yap akşama silinecek mi artacak mı bakalım.
Canım benim çok teşekkür ederim attık böyle yaparım valla kolaylaştırdın işimiBebeğim buradan beğendiğin mesajları favorilerine ekleyebilirsin. Tekrar geri dönüp bakmak istediğinde profil ismine tıklayıp "hesabınız" yazan alanın yanında "Favori" alanından kontrol edebilirsin.
Eki Görüntüle 3288648
Başla o zaman canım. Ben femara ile 10. Gün çatladım bu ayHayır iğne falan vermedi yumurtalarım büyümüşken ben takip edeyim en azından günü yakalarım diye düşünüyorum bugün 8. Gün
Hadi gözünaydın olsun canım benim aynı anda ateşimiz fırladı benim tabloyu gördün müTestte yaptım onayladım evet çatladı bebişim dünkü ağrıya göre bence de çatlamalıydı zaten
yumurtalama gunlerınde zorunluluk hısseden , samımı gelmiyor diyen esıme hamıle olmam sokuAynen ya hep birlikte geçelim diye bekliyorum. Sanki bir otobüs var bir yere gideceğiz işte biz hamileler binmişiz diğer kızları bekliyoruz onlar gelince hareket edeceğiz gibi. Tabi sen şoförsün
Hiç unutur muyum senin o gününü hatılıyorum. Canın sıkkındı baya. Alttan almıştın ve mutlu sonhikayesi olacak bebeğin diyordum öyle de oldu
Canım sabah yaparsam ilk idrara cıktıktan sonra hiç sıvı almadan mı yapmam gerekiyorBebişim kimisi günde 1 kimisi günde 2 defa yapıyor. Ben 2 defa yapılmasından yanayım özellikle ilk defa bu testi yapacak biriyse.
Her gün aynı saatlerde yapmaya özen göstermelisin. Bir de Sıvı alımına dikkat et. Sabah ilk idrar ile asla yapılmıyor ona dikkat et birde.
Pazartesi testler elimde olur o zaman yapıcam Birtane ,evet bu ay olmazsa bunları yapıcam hepsi sepette sipariş için bekliyorYa bir gittim herkesin mod yine yerlerde. Daha kaç gün oldu şurada yoktum. Bebeğim bir rüyadan yola çıkarak böyle bir şey karar verme. Bence sen Pazartesi sabah bir test yap elinde varsa. Eğer bu ay olmadıysa önümüzdeki ay herkese önerdiğim şeyş sen de yap. Çakşır, çörek otu ve inofolic kombinasyonu.
gözüm üzerlerinizde. Hala elimden gelen desteği vermeye devamCanım benim çok teşekkür ederim attık böyle yaparım valla kolaylaştırdın işimi
eli kulağında gibi sanki kuşumGene pik değilbugün de değil buda gol değil aynı çıktı çizgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?