- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.941
Maşallah canım ne kadar yüksek bi deger ikiz mi üçüz mü bilemedim ilk tahlilin mi adetin ne kadar geçtiAyy inşallah meleğim benim
Anladim buyuk gecmis olsun. Rabbim kotu seyler yasatmasin bidaha. Bnmde 19 haftalk erken dogm vr ilerlediginde kaybetmek daha acı. Rabbim bidaha yasatmasin. Guzel gunler gorelim ins aminnnBen doğuma çok yakın kaybettikten sonra yapılan testte öğrendim kan pıhtılaşmam olduğunu. Doktorum yeniden hamile kaldığında asprin ve kan sulandırıcı iğneye başlarız demişti.
Ayyy öyle mimelegim can melisaa93
Güzellerim inşallah bu ay sizin ayınız olacak.Aşırı heyecanlıyım sizin için de.
Sağol canım bugünlük değerlendirdim ayaklar duvara popişte 3 yastık yarım saat bekleme modundayım afranın yolundan gidiyoruz bakalım inşallahÇatlıyor kuzum sabaha ateşin yükselmiş olursa çatlamıştır. Yarın ve diger günü mutlaka degerlendir kuzum bol şans
Sağol canım bugünlük değerlendirdim ayaklar duvara popişte 3 yastık yarım saat bekleme modundayım afranın yolundan gidiyoruz bakalım inşallahÇatlıyor kuzum sabaha ateşin yükselmiş olursa çatlamıştır. Yarın ve diger günü mutlaka degerlendir kuzum bol şans
Hallettim hallettimSinirlenme kuzum. Bebek görmeye gidipte dgerlendirmemek mümkün degil. Naptın hallettin mi
Kolaylaştırıyor mu bilmiyorum ama destekliyorHamile kalmayı kolaylaştırıyor dimi ? Tamam camım başlarım nasipse teşekkür ederim bu arada
Ya bende öyleyim İnşAllah bu ay yada birkaç ay içinde nasip olurBenim hissettigim duyguların aynısı inşallah güzel haberi alırız bu ay. Yoksa aksi olursa çok büyük hayal kırıklıgı olacak bizim için. Ama ben hamileyim diye geziyorum ortalıkta
Ahaahha geçen reglde bı dahakine bat'ı beklicem demistim buradaGönlümden geçeni mi söyleyim yoksa olacak olanı mı?Başarabilirsem regl beklemeyi düşünüyorum
Yaaa evet gördüm canimm, oğlusunun da içine boşuna doğmadı bence senden bı ikiz haberi alacak gibiyiz benceYa mükkk bir değerlendirme olmuş bence kuzumben de şimdi yumurtlama dönemindeyim tam. Görmüşsündür belki klomen kullandım bu ay. 3 yumurta gördü doktor. Çatlatma yapmadı. Bakalım bu ay aşırı umut var içimde. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Aynen öyle acelemiz yok yavaş adimlarla diyor bir deHepsi aynı yemin ederim. Olur ya sıkıntı yok yeaaaa akışına bırak yaaaaa. Ya ya ya.
Bende yarın test yapsam muhtemelen 3000 lerde görecektim. Bizim seninle aynı anda ilerliyor
Yaaa bebeğim ben de seniAfratafram seni çok seviyorum içimden geldi
PörfektoAşkımmmmm canım topik başkanım anlattıklarını bu ay harfiyen uyguluyorum. İlişki sonrası ayakları dikiyorum bel altına yastık koyuyorum hemen duş almıyorum duş alırken suyun sıcak olmamasına hatta ılığın bile daha altı olmasına dikkat ediyorum. Ve ve ve bu ay farklı olarak pik gördükten sonra pik günü dahil üst üste değerlendirme yapacağım.hemen bırakmıcam sonra gün aşırı devam edeceğim. İnofolic içiyorum. Eşime fındık fıstık bitter çikolata yediriyorum. Geç kaldım mu bilmem keçiboynuzu özü de içireceğim. Sonra sonucu rabbime bırakacağım. Nasıl hocam iyiyim dimi
Ay ay ay hadi inşallah bol hamişli bir ay olacakPik gördümçok şükür canım. 3 gündür değerlendiriyoruz. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Yediğim içtiğim ilaçlar boşa gidemez yarın sabah yola çıkacağız. Yola çıkmadan önce de son kez değerlendirip dörde tamamlarım sayıyı sonra da artık tatilde kaçak göçek birşeyler yapmaya çalışacağız bakalım. Sen de değerlendir kuzum, üç yumoş boşa gitmesin bu ay bizim ayımız inşallah
Bence üçünüz de hamile kaldınız.Herkes aynı enerjiyi gönderiyor sanaİnşAllah hamilesin bu ay
Birisi çatlamış kuzum sevin kız yeni çatladı. 3 gün degerlendir kuzum
Ben sana cumartesi sabaha çatlamış uyanacaksın dedim balım çünkü 20 olan 23mm olmuştur artık. Zaten bu üç gün önemli degerlendirmede. Agrıların bugün ve yarında devAm eder degerlendirmek için en güzel zaman zaten içerde sperm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?