- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.521
Maşallah canım, ne güzel büyümüş yumoşlarCanlar 3 yumurta var çok güzel gayet boyutları dedi. Ben sormasam ne kada olduğunu söylemicek. Kaç milim dedim 18, 19, 20 milimlerde dedi. Dedim hocam çatlatma iğnesi yapacak mısınız. Dedi ben gerek görmüyorum boşuna ilaç yüklemesi ona gerek yok dedi. E dedim kiste dönüşürse dedim o risk klomen kullanırken hep var dedi. Ama gerek yok bu işi yapan zaten klomen dedi. Dedim Progestan ya da duphaston verecek misiniz dedim. O dedi gebe kaldıktan sonra tedaviye gerek varsa veriyorum şimdi gerek yok dedi folik asit kullanmaya devam dedi bu yani @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac T TASUU @Tikabasa @tweeetyyy @edahandro @imagination forever heyecandan etiketlemeyi unuttuğum canlar olabilir kusuruma bakmayın
Niyeyse benim de içime çatlama iğnesi vurulması gerekiyormuş gibi doğuyor. Ama ben şeyi bilmiyorum yumurta kç mm olunca çatlamalı.Ben olsam yarın çatlatma iğnesi alıp vururum canım 16. Günde duphastona başlarım
Sağol Niqucum içimi ferahlattınKuzum bende değerler 5000 binden fazlaydı bile giderken ama karından görememişti Altdan gördü
İnşallah kuzum Allah razı olsun çok mutlu oldum Allahım inşallah ay sonu güzel haberler verebilirim sizeMaşallah canım, ne güzel büyümüş yumoşlaro zaman tedavi şu an için gaayet olumlu ilerliyor. İnşallah pozitif haberini de alırız en yakın zamanda
Şu an tam iğneye uygun boyutlardaNiyeyse benim de içime çatlama iğnesi vurulması gerekiyormuş gibi doğuyor. Ama ben şeyi bilmiyorum yumurta kç mm olunca çatlamalı.
Çatlamadı ya ondan çatlamaya yakın artar lh bence o yüzden siliktir diye düşünüyorum kuzum inşallah ya o ay bu ay olsun artık3 yumurta da ne güzel büyümüş güzel haberler getirir inşallah bu ay sanaboyutları gayet ideal ama ovulasyon nasıl silik çıkıyordu ozaman onu anlamadım
bu ay ekstra birşey yapacakmısn canım yoksa saldım çayıra mevlam kayıramı diyeceksin çünkü ben iki uç noktadayım dabide onu mu denesek denemediğim şey kalmadı bu ara annemde tutturmuş kaplıcalara gidelim
Şu ana kadar folik asit kullanmadığın için depolarını doldurmaya çalışıyor canım gebeliği öğrendiğin zaman değiştirecekmiş zaten. Bencede kullanmalısınKızlar bisey sorucam benim adet dönemime 5 gün var bugün sağlık ocağına gittim ve doktor kan değerin tam ara bi değer o yüzden bi kac gün sonra tekrar bi kan testi ver dedi. Gebelik olabilir dedi. Bana bir folik asit yazdı ama eğer gebelik olursa folik asitini değiştirelim şimdilik bunu kullan dedi. Şu an da gebelik olma ihtimali var ve eğer varsa bu folik asitin zararı olur mu ? Sizce içmeyip gebelik olup olmadığı belli olduktan sonra başka bi folik asite mi başlasam kafam karıştı neden öyle dedi bilmiyorum gebelik varsa bi sıkıntı olursa diye korkuyorum. Bilgisi olanlar yardım lütfen doktorun verdiği folik asitin ismi (folbiol 5 mg)
öyle yapacam artıkhiç olmazsa yıkandım keselendim dersin :)) bande kışın bir türlü denk gelip gidemdim
Seviyorum melisayı biliyorum takılıyor banaSana gülmüyorgenelde böyle diyenler hep testim yok diyorlar
E kız verdim ya sen takip etmiyorsun belli olduA Afratafrac testin çok güzel koyulaşmış MaşAllahçocuk okula başlıcak artık nerdeyse bir kan versene sen
Canım netleşinşe muhtemelen daha yüksek doz folik asit verecek. Folik asit çimende sakınca yok, normalde gebelik düşününce hemen başlayın hatta öncesinde bile başlayın diyorlar... Değerin kaç çıktı?Kızlar bisey sorucam benim adet dönemime 5 gün var bugün sağlık ocağına gittim ve doktor kan değerin tam ara bi değer o yüzden bi kac gün sonra tekrar bi kan testi ver dedi. Gebelik olabilir dedi. Bana bir folik asit yazdı ama eğer gebelik olursa folik asitini değiştirelim şimdilik bunu kullan dedi. Şu an da gebelik olma ihtimali var ve eğer varsa bu folik asitin zararı olur mu ? Sizce içmeyip gebelik olup olmadığı belli olduktan sonra başka bi folik asite mi başlasam kafam karıştı neden öyle dedi bilmiyorum gebelik varsa bi sıkıntı olursa diye korkuyorum. Bilgisi olanlar yardım lütfen doktorun verdiği folik asitin ismi (folbiol 5 mg)
Tabiki bebeğim yoksa seni üzecek kıracak bir şey söylemeyi asla istememSeviyorum melisayı biliyorum takılıyor bana
Sen ve birini kırmak.Tabiki bebeğim yoksa seni üzecek kıracak bir şey söylemeyi asla istemem
Aslında benim gönlümden geçen senin dediğin gibiydi hatta içim rahat değil attık Allah’a bırakacağım o nasip ettikten sonra her türlü olur diyorum kuzum ne diyorsun sence ikiz geliyor muAnladım canım sen nasıl yapmak istersen tabi
Sen ve birini kırmak.anca bir şaka cümlesi içerisinde yan yana gelebilir.
regl olunca bende sipariş vereyimBen içmeye başladım eşime de içiriyorum. Faydası oluyor İnşAllah
tatlım doktor kac yumurtan olmuş mm kac ne zamana catlar bişey demedi miKızlar duphaston ya da Progestan vermiyorum çatlatma iğnesi de gerek yok dedi anlamadım sizce ben kullanmalı mıyım Progestan falan ayrıntıları anlatıcam acil cevap yazın kendim alayım ona göre duphaston falan ama gerek yok dedi @melegim canmelisaa93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?