- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.221
Ben çektirmiştim, zor değildi hafif kaşık sızısı olmuştuanestezisiz rahim filmi çekinen varmı kızlar ağrı olmuşmuydu
Cuma günü çekinmeye gideceğim çok korkuyorumBen çektirmiştim, zor değildi hafif kaşık sızısı olmuştu
Canım artabilir çok arada bir değer 3-4 gün sonra tekrarlarsan belli olur inşallah vardır gebelikTeşekkür ederim bilemiyorum bazı farklı belirtiler var o yüzden kuşkulandım bir de dediğim gibi zaten gebelik varsa 7 gün önceki kan testinde çıkmıyor diye duydum ben şu an artar mi artmaz mı deger onu merak ediyorum. Bi kaç gün daha bekleyip duruma göre bakarım artık zaten gebelik için vermemiştim kanı. Bu 10 ml yazan şey ne oluyor acaba ? Bilginiz var mi
Hayırlı olsun canımBenıde eklermısınız bnde hamıleyıö
Kızlar yardımcı olur musunuz?Kızlar normalde 1 seneden sonra çocuk olmadığında doktora gidiliyor. 30 yaşından itibarende aynı şey mi geçerli 1 sene mi beklemek gerekiyor?
Hiç korkma gerçekten kolay oluyor, şişlide biryer var adını unuttum duyulmuş bu işte ben oraya gitmiştim.Cuma günü çekinmeye gideceğim çok korkuyorum
Evet canım 35 yaşa kadar farklı özel bir durum olmadığı sürece doktora görünmek için bekleme süresine 1 yıl diyorlarKızlar yardımcı olur musunuz?
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin ve doğsunBenıde eklermısınız bnde hamıleyıö
Ben tam bilmiyorum ama 30 yaşın ne gibi sınırı olacak ki canım?Kızlar yardımcı olur musunuz?
Hayırlı olsun canımBenıde eklermısınız bnde hamıleyıö
İstesen git görün canım doktora bebek düşünüyorsan hormon testi felan bakar rahmine yumurtarına bakar bi sıkıntı yoksa 1 sene deneyin diyorlar olmazsa tekrar gidiyorsun klomen ve benzeri ilaçlar veriyor inşallah gerek kalmazKızlar yardımcı olur musunuz?
Canım yaş ilerledikçe çok beklememek gerekiyor diyorlar kimisi 6 ay bekliyor kimisi 1 sene kimisi evlenir evlenmez doktora koşuyor çocuk olsun diye.Kızlar yardımcı olur musunuz?
Echomarda çektirmiştim bir araştır istersen .Cuma günü çekinmeye gideceğim çok korkuyorum
35 den sonra yumurtalar azalıyor canımBen tam bilmiyorum ama 30 yaşın ne gibi sınırı olacak ki canım?
Insallah Canım teşekkür ederim bi kaç gün daha bekleyeyim adet olmazsam tekrar kan vericem.Canım artabilir çok arada bir değer 3-4 gün sonra tekrarlarsan belli olur inşallah vardır gebelik
Hımm 30’u sormuş da arkadaş bana 30 erken geldi, bir de bu sadece bizde oluyor herhalde suriyeliler 40-45 hepsinde doğurgan maşallah demiyorum35 den sonra yumurtalar azalıyor canım
Kan verdm cnmHayırlı olsun canımTest mi yaptın?
Kaç çıktı canım sonucun gecikmen varmıydıKan verdm cnm
35 yaşına kadar 1 sene, 35den sonra 6 ay canım. Senin bir çocuğun var sanırım canım. Bekle bence yılın dolmadıysaKızlar yardımcı olur musunuz?
Ekle kuzum beni de sat 13 Ağustos bat 19 eylülKızlar tablodan kırmızılar gelenleri tamamen sildim. O yüzden bakıp isminizi bulamazsanız sebebi budur. Yeni bir totem yapıyorum. Bolca pembelensin ve nazar boncuğu dolsun diye. Güncel SAT ve BAT tarihinizi söyleyerek yeniden yazdırabilirsiniz isimlerinizi, Eylül ayında da buradan devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?