- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.701
Ayyy inşallah hep güzel haberler alalım inşallahÇok şükürbırakıp gitmiyorsunuz bizi inşallah bu ay alttan aldığımız dersleri vereceğiz size yetişip mezun olacağıZ bizler de melisaa93 melegim can @Pkolu_anneadayi @fnd_50 @Conqueror123
çok şükür canım inşAllah hızla iyileşir çok daha iyi olur :) zaten tiroid stresten çok çabuk etkileniyor.takip edip kontrol altında tutulmalı3 ay önce ani bir kalp krizi geçirdi canım ölümden döndü günlerce yoğun bakımda kaldı o süreç beni aşırı zorladı. Ama şimdi çok şükür annem toparlanmaya başladı, benimde kafam rahatlamaya başladı
Çok geçmiş olsun Allah başımızdan eksik etmesin3 ay önce ani bir kalp krizi geçirdi canım ölümden döndü günlerce yoğun bakımda kaldı o süreç beni aşırı zorladı. Ama şimdi çok şükür annem toparlanmaya başladı, benimde kafam rahatlamaya başladı
Yaaa maşallah maşallah gözün aydın canım nasıl güzel kırmızı saglıkla gelsin inşallahKızlar aradan 1-2 dk geçti, ilk sizle paylaşıyorum şimdi yaptım testi, dün artimed aşırı silik çıkmıştı bol da su içmiştim, bı de hatali pozitif veriyor diye dikkate almamıştım, gündüz yine kosturmaktan test alamadım az önce eşim zar zor nöbetçi eczane buldu da aldı, trafik de yogunmus zaman geçmek bilmedi, evimden 1000 km ötede Bursadayim, tatil için gelmiştik, inşallah hayırlısıyla sağ salim döneriz, Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin dualarım hepinizle
Aynen yarın sabah yap bakalım canım nasıl çıkacak.Bişey sorcamm biz ne yicezz
Biraz moralim bozuldu fleegly testini yaptım negstif çıktıyarın sabah tekrardan yapıcam
Artımed beni kandırdıysa eğer şikayet edicem ama o kadar üzüldüm kiAynen yarın sabah yap bakalım canım nasıl çıkacak.
Gerçekten ya A Afratafrac in enerjisi çok güzel ve bize de yansıdı, inşallah sizden de alacağız güzel haberiHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahhBu topic uğurlu okuyup üfleyip mi açtın A Afratafrac Burdan da hamile çıkamazsak o da bizim üstün başarımız olur
Yaaa çoook sevindim canım nasıl da koyu çıkmış. Sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallahKızlar aradan 1-2 dk geçti, ilk sizle paylaşıyorum şimdi yaptım testi, dün artimed aşırı silik çıkmıştı bol da su içmiştim, bı de hatali pozitif veriyor diye dikkate almamıştım, gündüz yine kosturmaktan test alamadım az önce eşim zar zor nöbetçi eczane buldu da aldı, trafik de yogunmus zaman geçmek bilmedi, evimden 1000 km ötede Bursadayim, tatil için gelmiştik, inşallah hayırlısıyla sağ salim döneriz, Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin dualarım hepinizle
Çok teşekkürler amin, seninki de sağlıkla gelsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzum
Amin kuzum inşallahÇok teşekkürler amin, seninki de sağlıkla gelsin inşallah
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar aradan 1-2 dk geçti, ilk sizle paylaşıyorum şimdi yaptım testi, dün artimed aşırı silik çıkmıştı bol da su içmiştim, bı de hatali pozitif veriyor diye dikkate almamıştım, gündüz yine kosturmaktan test alamadım az önce eşim zar zor nöbetçi eczane buldu da aldı, trafik de yogunmus zaman geçmek bilmedi, evimden 1000 km ötede Bursadayim, tatil için gelmiştik, inşallah hayırlısıyla sağ salim döneriz, Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin dualarım hepinizle
Hayırlı uğurlu olsun canım benimKızlar aradan 1-2 dk geçti, ilk sizle paylaşıyorum şimdi yaptım testi, dün artimed aşırı silik çıkmıştı bol da su içmiştim, bı de hatali pozitif veriyor diye dikkate almamıştım, gündüz yine kosturmaktan test alamadım az önce eşim zar zor nöbetçi eczane buldu da aldı, trafik de yogunmus zaman geçmek bilmedi, evimden 1000 km ötede Bursadayim, tatil için gelmiştik, inşallah hayırlısıyla sağ salim döneriz, Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin dualarım hepinizle
Amin canım inşallah, hayirlisiyla sağlıkla devam ederse yakın zamanda dogacaklar inşallahYaaa çoook sevindim canım nasıl da koyu çıkmış. Sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah
Çok teşekkür ederim, amin inşallahÇok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Bende pkos var canım o yüzden regl tarihimi net kestiremiyordum ama sat 15 Temmuz duHayırlı uğurlu olsun canım benimreglin kaç gün gecikti peki
canım testlerini atabilir misin?Artımed beni kandırdıysa eğer şikayet edicem ama o kadar üzüldüm ki
Yok canım adet ağrım var biran önce gelsin istiyorumCanım testin koyulaştı mı?? Bugün tam takip edemedim
Amin canım sağolasınYaaa maşallah maşallah gözün aydın canım nasıl güzel kırmızı saglıkla gelsin inşallah
Sağolasın kuzum. Darısı enn kısa zamanda senin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?