- 25 Ocak 2023
- 2.538
- 2.575
- 53
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.561
Kuzum maalesef okul öncesi öğretmeniyim bugün çocukların yüzme günüydü foto video çekiyorum maalesef bir yandan da güneş aşırı bunaldımDinlen bebişim. Sanırım yapılacak bişi yok. Ben ara ara sırt üstü uzanıyorum. Şayet ofis ortamında çalışıyorsan çok daha sık otur. Dinlenmeye çalış.
Demek ki vücudunun dengelenmeye ihtiyacı var. İyiki test yaptırmışın bak erkenden önlemini alır hızlıca düzeltirsinBugün ki yaptırdığım hormon tahlili pek iç açıcı değilprolaktinim yine yükselmiş ona bağlı olarak tsh da yükselmiş bıktım bu hormondan da ilaç kullanmaktanda
Az kaldı zaten açıcanBen özellikle kapatıyorum ama hamile kalınca açıcam
Bence daha pik olmamış devam et yapmaya canım. Sıvı almamaya dikkat ediyorsun dimi?Kızlar ilk kez bu ay ovulasyon testi deniyorum. Çok bilgimde yok. Adet bitiminden sonraki gün basladim. Sizce ayın 13 ünde mi pik oldu acaba
Eki Görüntüle 3287228 Eki Görüntüle 3287229
Henüz pik olmamış canım sıvı alımına dikkat ederek yapıyosun dimi?Kızlar ilk kez bu ay ovulasyon testi deniyorum. Çok bilgimde yok. Adet bitiminden sonraki gün basladim. Sizce ayın 13 ünde mi pik oldu acaba
Eki Görüntüle 3287228 Eki Görüntüle 3287229
AhahahahhaahhaHayalim Hürrem gibi ben GEBEİM demek
Yeşillikte çok fazla tüketme canımSanırım erken dönem olduğu için böyle biraz sabredicez gibibende limonu deli gibi sıkıyordum salataya rokaya falan artık son halbuki bayılırım☺
Güneş altında çok kalma kuzum. Doktor bana ısrarla dediKuzum maalesef okul öncesi öğretmeniyim bugün çocukların yüzme günüydü foto video çekiyorum maalesef bir yandan da güneş aşırı bunaldımgelince dinlendim ama o zaman ağrımaya başladı zaten korktum bende şimdide yemek telaşı inşallah uzanıcam bi de sanki ayaklarımı uzatıncada batıyor kıvırarak yatıyorum geceleri falanda
Görmeden hemen hemen aynı cümleyi kurmuşuzBence daha pik olmamış devam et yapmaya canım. Sıvı almamaya dikkat ediyorsun dimi?
Bence değerlerin çok iyi ama tsh birazcık yüksek gibi geldi. Yine normal sınırlar içinde tabimelegim can canim sen sonuçları yorumluyordun sanki estradiol falan?
Adetin 3.gunu bugün
Doktor yoktu asistanı bakti sonuçlara sorun yok dedi. Bu arada prolaktini de sordum engel değil dedi
Dikkat ediyorum canım işten eve geldiğim zaman yapıyorum. O zaman devam edeyim yapmayaBence daha pik olmamış devam et yapmaya canım. Sıvı almamaya dikkat ediyorsun dimi?
Geçen ay 2 bucuktu bu ay artmış. Evde ilac var içerimBence değerlerin çok iyi ama tsh birazcık yüksek gibi geldi. Yine normal sınırlar içinde tabi
Evet cnm dikkat ediyorum o zaman yapmaya devam edeyimHenüz pik olmamış canım sıvı alımına dikkat ederek yapıyosun dimi?
Valla becerebilsem yaparım kuzumToplanalım bebeğim sıkıntı yok. ama başkanlığı da artık başkası yapsın anne yorgun
Güzel canım bi sıkıntı yokmelegim can canim sen sonuçları yorumluyordun sanki estradiol falan?
Adetin 3.gunu bugün
Doktor yoktu asistanı bakti sonuçlara sorun yok dedi. Bu arada prolaktini de sordum engel değil dedi
Bebeğim az sabır, düzelcek değerlerin ve alacaksın hayırlısıyla güzel haberi, moral bozmak yok. Hepsinin çözümleri var.Bugün ki yaptırdığım hormon tahlili pek iç açıcı değilprolaktinim yine yükselmiş ona bağlı olarak tsh da yükselmiş bıktım bu hormondan da ilaç kullanmaktanda
Prolaktin 40, tsh 3,34Demek ki vücudunun dengelenmeye ihtiyacı var. İyiki test yaptırmışın bak erkenden önlemini alır hızlıca düzeltirsinKaç çıkmış değerlerin
İyice yerleşiyor sıpalarKuzum maalesef okul öncesi öğretmeniyim bugün çocukların yüzme günüydü foto video çekiyorum maalesef bir yandan da güneş aşırı bunaldımgelince dinlendim ama o zaman ağrımaya başladı zaten korktum bende şimdide yemek telaşı inşallah uzanıcam bi de sanki ayaklarımı uzatıncada batıyor kıvırarak yatıyorum geceleri falanda
Evet canım testle takip ettim, benim haftasonu biraz karıştı test yapamadım aksamuzeri yapmak zorunda kaldım sıvı alımına dikkat etmemiş oldum. Pazar sabahı yaptığımda tam koyu pik olmasa da pikti. Ptesi de silinmişti muhtemelen ctesi de pikti, benim iki gün sürüyor çünkü pik. Ctesi akşam ve pazar öğlen de yumurtalıklarimda ağrı hissettim muhtemelen çatladı o araBat günümüz aynı çok heyecanlıYumurtlamayı testle mi takip etmiştin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?