• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kafam şu yüzden karıştı festicim: sigortam var ama meraktan hastaneden doğum için fiyat almıştım;normal doğum, sezaryen doğum ve isteğe bağlı sezaryen olarak 3 fiyat verdiler.
Bugünki muayenemde de doktorum bebek normal doğuma uygun pozisyonda dedi, ama ben istemiyorum normal doğum dedim. İsteğe bağlı sezeryan yani dedi evet dedim tamam sıkıntı yok nasıl rahat hissedersen öyle dogurursun dedi.
Şimdi eşimle konusurken aklıma takıldı bir buraya sorayım dedim bilgisi olan varsa diye
Kuzum o zaman takılmakta haklısın. Ben hiç isteğe bağlı sezaryen fiyatı duymamıştım. Ama sigortalar karşılamak için kırk takşa atarlar normalde iyice netleştirmek lazım onu. Ara direkt sor bence. Sonra yüklü bir fatura gelmesin.

Ay ben çok hassasim galiba valla okurken gerildimm😅😅 dahil olmadığım halde hatta icimden ceritoya kız sen niye cevap veriyorsun senin hiç gerginlige gelmenen lazım diyodum😅
Ceritom neden banlandı anlayamadım ama bu hikayede yanan o oldu 😅 neyseki kısadır onun 1 gündür diye tahmin ediyorum.

Zorla şirazeni kaydırıyorlar işte napcan 😅

Geçmiş olsun cnm bende de bugun bi ağrı oldu cok kötüydüm bol sıvı al dinlen gecmezse gel dedi doktor doğum sancısı olabilir dedi korktum baya dinlendim baya geçti devamı gelirse gideceğim umarım birşey olmaz
Nasıl bir ağrı canım? Böyle kasık,karın,üst bacak kısımları böyle sızlama gibi bi anda giriyor banada şu 1 haftadır 3-5 saniye sürüp geçiyor.2 gün önce nst ye girdim sancı da çıkmadı bu yalancı sancılar mı oluyor anlamadım 🤷🏻‍♀️ Bak yine oldu yazarken..

Ay sabahtan beri oku oku bitmedi neler dönmüş anam ya.
Tek diceğim şey şu gereksiz banlanma olayı umarım çözülür. Sırf birisi çok şikayet aldı diye onun söylediği şey yanlış demek değildir. Ayrıca burası da anasınıfı değil. İsteyen istediğini istediği süre boyunca ifade edebilmeli. Bu ne yahu ban ban ban pozitif banlandı da noldu millet girmiyor işte tadı kaçtı aaaa
Ha bir de burda millete laf sokup ondan sonra tepki çekince tek bir kişinin üzerine gidiliyor deyip mağdur olmak da ne bileyim..

Ay sabahtan beri oku oku bitmedi neler dönmüş anam ya.
Tek diceğim şey şu gereksiz banlanma olayı umarım çözülür. Sırf birisi çok şikayet aldı diye onun söylediği şey yanlış demek değildir. Ayrıca burası da anasınıfı değil. İsteyen istediğini istediği süre boyunca ifade edebilmeli. Bu ne yahu ban ban ban pozitif banlandı da noldu millet girmiyor işte tadı kaçtı aaaa
Ha bir de burda millete laf sokup ondan sonra tepki çekince tek bir kişinin üzerine gidiliyor deyip mağdur olmak da ne bileyim..
Pirim yapan o ama arkadaşım. Mağduru oynayınca sanıyorum ki içleri rahatlıyor

Nasıl bir ağrı canım? Böyle kasık,karın,üst bacak kısımları böyle sızlama gibi bi anda giriyor banada şu 1 haftadır 3-5 saniye sürüp geçiyor.2 gün önce nst ye girdim sancı da çıkmadı bu yalancı sancılar mı oluyor anlamadım 🤷🏻‍♀️ Bak yine oldu yazarken..
Adet olurken belin ağrır ya canim baya baya ağrı doktor bol sıvı al dedi aslında hemen hastahaneye çağırdı ama esim burda değildi bebegide bırakıp gitmek istemedim bol su ic dedi bir parol al dinlen gecmezse gel dedi ama 4 saat net sürdü büyük olasılıkla banyoda üşüttüm
Bacaklarıma da vuruyordu üst baldırlara
Senin anlattığını ara ara bende yaşıyorum ama geciyor hemen bu farklıydı
Sanırsam kendimi çok yordum artık yormucam dikkat edeceğim

Pirim yapan o ama arkadaşım. Mağduru oynayınca sanıyorum ki içleri rahatlıyor
Şurda kaç tane hoşuma gitmeyen hatta yanlış bulduğum şey okudum ama hiç şikayet etmedim. Medeni bir şekilde kavga da etmeden kendimi ifade edebilirim. Birisi direkt küfür hakaret vs etmediyse ve cevap da vermek yerine vurkaç yapıyorsam o da benim acizliğim olur😊😊😊

Kaynatmak da bana zor geliyor ya 😁 bi de plastikleri kaynatmak sağlıksız gibi düşünüyorum
Bende kaynatım ve plastık olan herşeyi 3 aydan fazla kulanmadım hala da öyle yapıyorum kızıma normalde 6 ay ama ben 3 ay bile dolmadan atıyorum yenisini alıyorum saden emdiği silikonu da haftada 1 degiştiriyorum. Birde bebek anne sutu emeceği için inşallah bol sudumuz olur emziririz şişeye de gerek kalmaz 😂

Adet olurken belin ağrır ya canim baya baya ağrı doktor bol sıvı al dedi aslında hemen hastahaneye çağırdı ama esim burda değildi bebegide bırakıp gitmek istemedim bol su ic dedi bir parol al dinlen gecmezse gel dedi ama 4 saat net sürdü büyük olasılıkla banyoda üşüttüm
Bacaklarıma da vuruyordu üst baldırlara
Senin anlattığını ara ara bende yaşıyorum ama geciyor hemen bu farklıydı
Sanırsam kendimi çok yordum artık yormucam dikkat edeceğim
Geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz böyle korkutmazz bir daha 💐 Peki benim tarif ettiğim şey ne oluyor çatı ağrısı dedikleri mi? Böyle afedersin popo kısmım, vajina bölgem,ve üst bacaklara iğne saplanıyor gibi girip çıkıyor ağrı o an korkuyorum ama sonra geçiyor olunca normaldir heralde diyorum

pozitifbiri pozitifbiri kız anam bacım evladım nerelerdeydin sennnnnnnnnn 😍😍😍😍 Bugün içime doğmuştu ama ffestinalente ffestinalente ciğime sormuştum seniiiii kalbim temizmiş bak 😂😂😂😂 Şu an çok mutlu oldum yaaa ama cerito üzdü bu seferde neyse onunki kısadır diye umuyorum 😇
Ay yarın ceritom da gelir eski günlerdeki gibi oluruz mis 🥳🥳🥳🥳

Geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz böyle korkutmazz bir daha 💐 Peki benim tarif ettiğim şey ne oluyor çatı ağrısı dedikleri mi? Böyle afedersin popo kısmım, vajina bölgem,ve üst bacaklara iğne saplanıyor gibi girip çıkıyor ağrı o an korkuyorum ama sonra geçiyor olunca normaldir heralde diyorum
Inanirmisin ben kızımda hic agri yasamadim 41 haftada dogum oldu sezeryanla sanırsam dedigin gibi çatı ağrısı cnm mutlaka doktoruna gidince sor

Ay biri aydınlatsın ne olur çatı ağrısı nasıl bir şey yaşayan varsa ? 2 gün önce nst de sancı çıkmadı çatı ağrısı demek sancı mı demek cahilim kardeşler 🤷🏻‍♀️🤭
Inanirmisin ben kızımda hic agri yasamadim 41 haftada dogum oldu sezeryanla sanırsam dedigin gibi çatı ağrısı cnm mutlaka doktoruna gidince sor

Ay biri aydınlatsın ne olur çatı ağrısı nasıl bir şey yaşayan varsa ? 2 gün önce nst de sancı çıkmadı çatı ağrısı demek sancı mı demek cahilim kardeşler 🤷🏻‍♀️🤭
Yok bacım sancı başka birşey. Bu öatı ağrısı bende şöyle. Bacak arasında kemikler varya bacakla birleşim yeirns eordan başlayıp içeriye doğru devam eden bir ağrı. Kalkamayı oturmamı vs etkiliyor. Öyle dinlenince de geçmiyor. Yatakta dönemiyorum kocamı uyandırıp ittiriir misin modundayım.

Back
X