2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Nasılsınız kızlar güzel anneler yazamadım edemedim kusura bakmayın hayatımda aksiyon çoğaldı iyi sandığım insanlar meğerse arkamdan kuyu kazıyormuş pisliklerin kötülükleri ile uğraşıyorum
Sizlere de uzun zamandır yazmıyorum şimdiden bayramınızı kutluyorum bebişlerinizi öpüyorum kendinize iyi bakın benim için de dua ederseniz bu mübarek günde Rabbim kalbimi ferahlatsın inşallah
İyi bayramlar. Hepimizin sıkıntıları çözülsüm inşallah 😊

Oğlumun kilosu az olduğu için diyetisyene yönlendirildik o da kişiye özel olmayan hazır bir liste verdi. Kısa vadede o miktarlara ulaşabileceğimizi sanmıyorum ek gıdada. Sizinkiler ne kadar yiyor sabah-öğle-akşam ana öğün şeklinde ikindi ve gece ara öğün şeklinde? Daha 3 öğün düzenimiz oturmaya yeni başlıyor gibiydi tabi miktarlar listede yazandan az 😅
Öyle öyle düzenli yerse alışır canim istenilen miktarada ulaşılır. Bebek bunlar bugün yer yarın yemez az yer cok yer huyları bir günü bir gününü tutmuyor malesef cok mu düşük ki kilosu

Şimdi ekleyeceğim fotoğraf olarak.
Kahvaltıda hayat'ta yumurtayı haşlama yediremem ekmeği cani ne zmana çekerse yer bunlara uyulurmu uyulur ama az az başlayarak dene bakalım dis olsun hastalıkları olsun o döneme denk gelindimi hic bir şey yemiyorlar zâten ki artı sutumuzde artık ona gere kilosunu en son ne zaman tarttiniz canım

Nasılsınız kızlar güzel anneler yazamadım edemedim kusura bakmayın hayatımda aksiyon çoğaldı iyi sandığım insanlar meğerse arkamdan kuyu kazıyormuş pisliklerin kötülükleri ile uğraşıyorum
Sizlere de uzun zamandır yazmıyorum şimdiden bayramınızı kutluyorum bebişlerinizi öpüyorum kendinize iyi bakın benim için de dua ederseniz bu mübarek günde Rabbim kalbimi ferahlatsın inşallah
Hiç muhattap bile olma öyle insanlarla canım anlinda yazmıyor iyi veya kötü birisi olduğu herkesle ayni seviyede olcude muhabbet et ona göre iyi kötü de herşeyini anlatma devir tuaflasti artık kimseye güven olmaz. İnşalah etrafındaki kötülükler uzaklaşsın cevrende hep iyi temiz kalpli insanlar bol olsun canım hepimiz için geçerli duam 🤲🏻🤲🏻

Öyle öyle düzenli yerse alışır canim istenilen miktarada ulaşılır. Bebek bunlar bugün yer yarın yemez az yer cok yer huyları bir günü bir gününü tutmuyor malesef cok mu düşük ki kilosu
7200-7300 civarı 2 hafta sonra kontrole çağırdılar. 2 haftada bu miktarlara ulaşabilir miyiz sanmıyorum 😃 büyük ihtimalle daha geç giderim kontrole.

Kahvaltıda hayat'ta yumurtayı haşlama yediremem ekmeği cani ne zmana çekerse yer bunlara uyulurmu uyulur ama az az başlayarak dene bakalım dis olsun hastalıkları olsun o döneme denk gelindimi hic bir şey yemiyorlar zâten ki artı sutumuzde artık ona gere kilosunu en son ne zaman tarttiniz canım
Ayın 12 sinde.

7200-7300 civarı 2 hafta sonra kontrole çağırdılar. 2 haftada bu miktarlara ulaşabilir miyiz sanmıyorum 😃 büyük ihtimalle daha geç giderim kontrole.
9ay asida 7.700gelmisti ondan önceki aydı galibaa yada bir önceki ozamanda 7.400 du 7.200 yazdılar bizede ebe kilo almamış dr a danış dedi 9 ay için kan vermeye gittiğimi de dr değerleri iyi dedi bir seye baslamya gerek yok yaşında yine bakarız demişti cok aşırı zayıf değil dış zamanı olabilir dedi dr tartın ca 8 kg kusur çıktı ebenin ölçü ils arasında 1hf ta vardır az çok kiloya takmamaya başladım hani artık aşırı zayıf demedikleri. Surece az çok yiyen bebekte sevdikleri denk. Geldimi cok acıktigi zaman falan düşündükçe can sıkan birşey kilo konusu drlar öyle dedikce acmis gibi hissediyorum yemiyor gibi ğeliyor bana

9ay asida 7.700gelmisti ondan önceki aydı galibaa yada bir önceki ozamanda 7.400 du 7.200 yazdılar bizede ebe kilo almamış dr a danış dedi 9 ay için kan vermeye gittiğimi de dr değerleri iyi dedi bir seye baslamya gerek yok yaşında yine bakarız demişti cok aşırı zayıf değil dış zamanı olabilir dedi dr tartın ca 8 kg kusur çıktı ebenin ölçü ils arasında 1hf ta vardır az çok kiloya takmamaya başladım hani artık aşırı zayıf demedikleri. Surece az çok yiyen bebekte sevdikleri denk. Geldimi cok acıktigi zaman falan düşündükçe can sıkan birşey kilo konusu drlar öyle dedikce acmis gibi hissediyorum yemiyor gibi ğeliyor bana
Benim bebekliğim tombişmiş ama eşimin bebekliği zayıf baya baya. Biraz yapı meselesi gibi geliyor bana ve oğlum çok hareketli zayıflığının avantajı olarak hareketleri çok kıvrak ve hızlı yapıyor. Saniye durmuyor. Beni üzen sadece alerji diyeti yaptığımız süreçte proteinlerden geri kalması şimdi o da yiyebiliyor, toparlar zamanla diye düşünüyorum ama yine de canım sıkıldı 🥹😃

Benim oğlum hiç yemiyor.. Hiçbirşey yediremiyorum.

İyi bayramlar kızlar, canım benim kız da hiçbirşey yemiyordu çok çok az yemeye başladı 4 yada gün oldu büyük tuvaletini yapamadı (birde benim kız cidden su içmiyor günde 1 bez değiştirdim kaç gündür, birde aşırı Terleyen bebek inan bezi boş aldım neredeyse🤕)

İyi bayramlar kızlar, canım benim kız da hiçbirşey yemiyordu çok çok az yemeye başladı 4 yada gün oldu büyük tuvaletini yapamadı (birde benim kız cidden su içmiyor günde 1 bez değiştirdim kaç gündür, birde aşırı Terleyen bebek inan bezi boş aldım neredeyse🤕)
Suyuda içmiyor evet bende bugünlerde biraz boş bez değiştiriyorum. Kabızlık Uzay dada var. Şurup ve probiyotik başlattı dr. Biraz rahatladı.

Bulutta yemeyenler kervanında. 2-3 mana kaşığı yerse gözlerim dokuyor mutluluktan. 3 öğün asla ama. Yumurta ağzına koymaz. Görsün kokusunu alsın odada bile durmuyor. 1 kase çorba mı içeceklermiş ben şok 😂

Kabızlık değil çünkü sert değil ama kaka gecikmesi bulutta da var. 4 günü geçirmeden fitil ver diyor doktoru. Balıkyağına başlayınca böyle oldu. Bulut baya takviye kullanıyor. Tabi içirebilince. Yemeyen bebeğe ilaç içirmesi de çok zor.

Suyuda içmiyor evet bende bugünlerde biraz boş bez değiştiriyorum. Kabızlık Uzay dada var. Şurup ve probiyotik başlattı dr. Biraz rahatladı.

Nurkerim ben soğuk su içiriyorum direkt dolaptan çıkan. Onu içiyor sanırım dişlerini rahatlatıyor. Geniş ağızlı bardakla. Yarı döküyor yarı içiyor. Denemişsindir belki ama yine de söyleyeyim dedim. Bulutta yeni yeni içmeye başladı suya bile öğürüyodu eskiden 🤦🏻‍♀️

bizim de öyleydi doktorumuz suyuna çok az karadut özü karıştır dedi yine çok içmiyor ama eskisinden iyi bir dene istersen

X