Vazgeçmeyince çözülüyor ya ama insani yollardan bahsediyorum ağlatarak vs değil onları benim içim kabul etmiyor. Valla ara ara iyi ara ara kötüleşti. Saatli uyutuyordum sonra babası zona geçirdi ve bizden ayrı yattı o zaman yoksunluk yaşamasın diye daha farklı metotları denedim derken biraz düzen bozuldu. İşe başlamadan tekrardan düzene koyacağım. Ay maşallah tüm uykularım onların olsun haha
Ya nasıl uyuyorlar bilmiyorum ama ben de uyuyamıyorum. Nefes alma ihtiyacım var benim biraz. Bir kahve içeyim, biraz uzanayım. Kendim için birley yapmam lazım yoksa boğulurum gibi geliyor. O hisle de uyuyamıyorum işte. Uyuyana helal olsun valla zoru başarıyorlar benim gözümde.
Aiy gece gece çok anmayalım allahım korusun tüm bebekleri içinde de bizim yavruları
Hahaha bence de ben kesinlikle lohusa sendromuna 7. Ay gibi girdim zaten çok eminim. Bunlar bizi parmağında oynatır bacımsu şimdiden böyleler daha fındık kadarken eyvah ki ne eyvah haha
Bulut asla yumurta yemez asla. Yoğurt çorbasına terbiye yapıyorum onu bile yemiyor. Kokusunu aldığı anda bitti. Babası ve amcaları da öyle bu arada yumurta ailecek sevmiyorlardı. Yavrukuşum oraya benzedi sanırım. Bulutun yemekle arası yok. Süte güvenip içmiyor bence. Doktorda başkası denesin dedi kime denetebilirim bilmiyorum ama şuan hiç yok arası. Elbet yicek diye peşine düşmüyorum bende napayım amaan.