-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.961
Ahahaha kolay değil koca koca 4 delikanlı maşallah Maşallahİşte bnmkıler hep anacı olunca baba cok ıstedı kız dıye ama olmadı. Evde kaldı tek.Dıyo ılerde snaa bı laf etsem bunlar bnı döver. Bnde dıyorum ayagını denk al bak arkam kuvvetlı
Rabbım her ısteyene versın işşlh. Zor ama alıstım galiba. Rutın oldu cocuk bakmakAhahaha kolay değil koca koca 4 delikanlı maşallah Maşallah❤❤
Ben dede durum ayni rahat dürtüyor galibaaRabbım her ısteyene versın işşlh. Zor ama alıstım galiba. Rutın oldu cocuk bakmak
En buyuk 13 yas 11yas ,7 yas ve 9 aylık seklımde. Bnm buyukler baya buyudu de rahatım artık.Ben dede durum ayni rahat dürtüyor galibaatam büyüt tüm diyorum bir bakıyorum yine gebelik tam yine oda büyüdü etti derrken 3 çocuk bundan sonraki zamanımda hep okula uyandırmkla gecer artık bir bakmışsın sonrask 4. İle finiş olurmuş benim o değilde kiz carsıda pazardaw nasıl oluyor yaaa ben üçlemesi zorlanıyom yas aralıklari neydi
Oo maşallah baya baya rahatmissin canım demek'kiEn buyuk 13 yas 11yas ,7 yas ve 9 aylık seklımde. Bnm buyukler baya buyudu de rahatım artık.
3 yıldan once yapma. Kendın yıpranırsın. Dozer carpmıs gıbım olursunOo maşallah baya baya rahatmissin canım demek'kibenimkiler 10 yas 5 yas 9 aylık diye gidiyor diğerine ne kadar arali olur bakalım
Çiş di emme ayırma idi derken zâten istesemde yapmam kaza maza olmazsa var bir tane daha düşüncem de bakalım artık3 yıldan once yapma. Kendın yıpranırsın. Dozer carpmıs gıbım olursun
Benim ki var dermişimAğustos bebesi işte. Bir tane de narinini, düzenlisini okumadım şurda haha
Bir umuttu işte annelik...Yemeyeceğini bile bile
Biz de yarın gideceğiz kontrole.. kan vereceğiz şimdiden stresi sardı… zor oldu mu?Merhaba arkadaşlar bizde bugun kontrole gittik kan verdik demir 27 çıktı doktorumuz aramadı ama düşükmüşçok canım sıkıldı acaba sizde böyle Bi durum var mı?
Birde etmeyi sadece uyurken istiyor o da 5 dk mamayı reddediyor bende üstelememiştim mama için nasıl olsa ek gıdaya geçtik diye hoca da hayır emmesi azsa mama vereceksin dedi nasıl yapacağım canım sıkıldı yanlış mı yapıyorum
Temizlememiz gerekiyor ama ben hep unutuyorum ya bunu rutin haline getirmeye çalışmamız lazımHazır tek dişimiz çıkmışken sorayım kızlar, bebişlerinizin dişlerini temizliyor musunuz yemekten sonra, temizliyorsanız nasıl? Gece beslenmesi diş çürüğü yapar mı
Ben öğrenciyken karbonatlı suya temiz bir tülbent batırıp öyle temizlemek öneriliyordu. İlk çıktığında yapmaya çalıştım ama her vakit olmuyor tabi. Ek gıdadan sonra zaten üstü başı battığı için elini, yüzünü yıkarken parmağımla hafiften dişlerini de normal suyla temizliyorum şimdi. Bugün de organik bebek diş macunu denedim bir kez. Bende erken çocukluk çağı çürüğü vardı inşallah oğlumda olmaz.Hazır tek dişimiz çıkmışken sorayım kızlar, bebişlerinizin dişlerini temizliyor musunuz yemekten sonra, temizliyorsanız nasıl? Gece beslenmesi diş çürüğü yapar mı
Teşekkür ederim canımBen öğrenciyken karbonatlı suya temiz bir tülbent batırıp öyle temizlemek öneriliyordu. İlk çıktığında yapmaya çalıştım ama her vakit olmuyor tabi. Ek gıdadan sonra zaten üstü başı battığı için elini, yüzünü yıkarken parmağımla hafiften dişlerini de normal suyla temizliyorum şimdi. Bugün de organik bebek diş macunu denedim bir kez. Bende erken çocukluk çağı çürüğü vardı inşallah oğlumda olmaz.
Bizde de demir düşük çıktı BESTİRON kullanıyorum devam dedi canını sıkacak bir durum yok cnm ilaca devam et yedirmeye çalışMerhaba arkadaşlar bizde bugun kontrole gittik kan verdik demir 27 çıktı doktorumuz aramadı ama düşükmüşçok canım sıkıldı acaba sizde böyle Bi durum var mı?
Birde etmeyi sadece uyurken istiyor o da 5 dk mamayı reddediyor bende üstelememiştim mama için nasıl olsa ek gıdaya geçtik diye hoca da hayır emmesi azsa mama vereceksin dedi nasıl yapacağım canım sıkıldı yanlış mı yapıyorum
Bizim zor oldu desem kan aldılar bebek durmadı çok oynattı hemşire iğneyi sonra msj geldi kan okunmadı diye ertesi gün yeniden gittik el üstünden aldı bir hemşire hiç ağlamadı keşke hep ona denk gelsemBiz de yarın gideceğiz kontrole.. kan vereceğiz şimdiden stresi sardı… zor oldu mu?
Kilosu nasıl bebişin canım?
Kanda biraz zorlu oldu bizim ya ağladıkça tutamadım falan kan alanda hamile imiş agir ağır hareket edince elinin her yeri kan oldu. Kızımın koltuk da dahil el. Üstünden alındı kan bizim. Sonuçlar da çıkmis. Dun asiya var dahafa belki. Vurur diye gittik sisteme düşmeden vurmazmis illaki o gun değil bir iki hafta içinde gel. Dedi değerlerin de bazi şeyler yüksek ve düşük çıkmış. Kilosuda azmis. Hala ya kafama cok takıldı boyuda 70 cm misBiz de yarın gideceğiz kontrole.. kan vereceğiz şimdiden stresi sardı… zor oldu mu?
Kilosu nasıl bebişin canım?
Alti ayda kaçtı kilosuBizde de demir düşük çıktı BESTİRON kullanıyorum devam dedi canını sıkacak bir durum yok cnm ilaca devam et yedirmeye çalış
Benim bebeğime de zayıf dedi zayif ama doğdu doğalı böyle devam ettiği için ben sıkıntı yaratmiyorum 70 cm boy 8.100 gram kilo bana normal geliyor
Birde bundan sonra ek gıda ne kadar yemek isterse yesin önüne geçmeyin dedi