2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Geleneksel ay dönümü kutlamalarımızdan.. Allah evlatlarımıza güzel günler aylar yıllar nasip etsin.
Zorlu ama bı okadar da fevkalade geçen 8 ay .. önümüzde dahada güzel günler göreceğiz 🥳
Oy maşallah o gözlere🧿 nice güzel aylar yıllar görürsün inşallah yakışıklım

Arkadaşlar selam
Çalışan annelerimiz işe başladınız mı? Başlamadıysanız da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Bebeğinize nasıl bir bakım planlıyorsunuz? Eşinizin tutumu nasıl bu konuda?
Selam canım arada bi çalışcam ben dayanamıyorum diyip bi çıldırıyorum yarım saat sonra annemmmm ben senden ayrılamam diye ağıt yakıyorum🙈 eşim sen bilirsin diyor ama bırakmayacağımı bildiği için öyle diyor. 3 yaşından önce iş e dönemem ben. Bi ara evden çalışma teklifi geldi onuda yapamadım uslu değil o kadar bebeğim. Ama çalışmaya karar verseydim çocuğumu güvenip bırakacağım bir aile üyem olsaydı eşim e bu konuda pek söz hakkı vermezdim evde ki yaşadığımız yorgunluğun stresin çok farkında olamıyorlar anlamaları imkansız bizi

Kuzu benim Miray kuş beni görünce durmuyor ama babası yada ablası varken oturup oynayabiliyor, benle diyelim ki kapı eşiğinden baktım göz göze geldik ağlamaya başlıyor o nedenle göz göze gelmemeye çalışıyorum 🤗
Benim ki tam tersi babasını görünce kapıdan iki gözü iki çeşme yanına gelmezse🤣

Ayy helal olsun ya birinci beni pert etti zaten ikinyi ben istesem eşim istemez saçlarım beyazladı diyo geçen 😂😂
Ahhahah arada bende takılıyorum bide oğlumuz olsun diye asla istemiyor eşim benim de öyle kaldıracak bir psikolojim yok zaten bir tane fazlasıyla yetti şimdilik arada hayal ediyorum bi tane daha olsa ne yapardım diye kafayı yiyeceğime emin oluyor 2-3 tane çocuğu olanlara hayranlıkla bakmaya başladım

Kızlar temmuz anneleri hızlı çıktı valla, bir gebe haberi daha geldi 🙋🏻‍♀️ düşünen varsa cesaretlendireyim diye yazdım
Maşallah valla yapanada isteyenede helal olsun shdldndkd bana kerem yeter gibi duruyor shskd bakınız ortalarda yokum neden cunku hem işe başladım, hem ev hem kerem hem iş. Ordan oraya savruluyorum. İkimizde hasta olduk. Vücudum error verdi artık 🥲🥲🥲🥲

Maşallah valla yapanada isteyenede helal olsun shdldndkd bana kerem yeter gibi duruyor shskd bakınız ortalarda yokum neden cunku hem işe başladım, hem ev hem kerem hem iş. Ordan oraya savruluyorum. İkimizde hasta olduk. Vücudum error verdi artık 🥲🥲🥲🥲

Kuzu çok geçmiş olsun, bizde de büyük kız hastalandı ufağa geçmesin diye uğraşıyoruz🤕

Çok geçmiş olsun canım işe başlayınca kolay alıştı mı kerem?

Ben işe kasımda başlamıştım şubatta da bıraktım 😃 alerji diyetleri bizi zorladı buzluktaki sütü kullanamamak falan.. maddiyat ek verdiğince dönmeyeceğim başka sebepler de vardı ücretsize ayrılmam için

Gece uykusunda sıkıntısı olmayan arkadaşlar, acaba çocuğu mama - meme için hiç kaldırıyor musunuz ?
"Çocuk acıkınca kendi kalkar " deniyor ama aynı zamanda 5-6 saatten fazla aç kalmamalı da deniyor. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba :)
Eylül sonu doğumlu bebek için soruyorum. 😇

Gece uykusunda sıkıntısı olmayan arkadaşlar, acaba çocuğu mama - meme için hiç kaldırıyor musunuz ?
"Çocuk acıkınca kendi kalkar " deniyor ama aynı zamanda 5-6 saatten fazla aç kalmamalı da deniyor. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba :)
Eylül sonu doğumlu bebek için soruyorum. 😇
Bebeğin uyanmıyorsa uyandırmana gerek yok diye biliyorum. Doktorumuzda böyle söylemişti.. Ben en başından beri ne zaman emme için uyanırsa ozaman emziriyorum.

Burcummmm birde olanlardan ikisi 2.çocuk birisi 4.çocuk S Sefika053 nerelerdesin en son test yapıyordun sende, bugün ses soluk yok
Yoksaaa 🫣
Canım bizim evden ağır bir hastalık geldi geçti geçen cuma yaptım negatif çıktı testim ama hala adet olmadım herhangibir belirtim yok. Çocuklar öksürüyor du baktım bebekte başladı bir gece sirf balgam kustu birden şaşırdım sonra da devam etti gece gidemedim çocuklar dan uyuyordu lar uyanmazlar huylarını biliyorum eşim evde bırakalım dedi razı gelemedim ne bilim iyimi kötümü yaptım ama ertesi günu yani bj geçtimiz cuma gittik dr bronşit olabilir dedi acile gitmiştim ufak liga ciğer acici iğne iki makineden buhar verdi hastane'de eve de balgam sökücü şurup calpol ve buhar verdi iki kutu ortancayada boğaz enfeksiyonu var dedi onada ilac yazdı öksürük onda da olunca balgam sökücü den ve antibiyotik ten verdim artı buhar verdim büyük oğlan da öyleydi oda kullandj aynını ablama gidemedim bahçenin sürgülü kapısı düşmüş oğlana kalca kemiklerini kırık en az 45 gun yatış hastalardi bziimki gitmedim oğlan öksürse hapşırsa kemikleri ağrıyormus hasta etsek cok üzülürdüm o acı cekerken suan iyiler Allah'a şükür ebe nisanda hastaneden kan aldır gülizar ela için dedi de ona giderken bende hastanede bir bakıma cam kadın doguma

Geçti bile kuzu ya, burun akıntısı, huysuzluk, hapşırık ve çok hafif ateşi var, yarın doktora götüreceğim 🤕
Aynıları bizim de vardı ateşi dişe bağladım çünkü geliyor dışı etin altı beyazladi ama bir mi ikimi geliyor tam göremiyorum ikili gibi sanki şiş eti hafif zormuş ya gelmedi disi devamlı huzursuz ağlıyor iştahı kesildi çok güzel yerdi yavrum simdi dili ile ittiriyor Veridigmizi

X