- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.281
evet canim yasadigim yer baya kucuk. ozel hastane o yuzden. kontrol ucreti buyuk sehir gibi pahali degil 500 600 diyorlar bazen cidden zor her defasnda o kdr vermekİnsallah kuzum amin sen ozelemi gidiyorsun
Vajinal mi karından mı baktı acabaKızlar günaydın. Bugün 5+6 olduk. İlk defa ultrason girdim görüntüyü de ekliyorum. Kese var ama bebek yok. Neredeyse 6haftalık bu haftada kalbini duyanlar bile var ama bende daha bebek görünmüyor sizce normal bir durum muayın 30'unda tekrar gel bakalım dedi ama çok huzursuzum.
Hayirli olsun sakin ol cnm normal gorunmemesi benmde 6 haftalik kese gorundu bebek gorunmedi karından alttan bakardım dedi seni yormayim dedi korkma pozitif düşünKızlar günaydın. Bugün 5+6 olduk. İlk defa ultrason girdim görüntüyü de ekliyorum. Kese var ama bebek yok. Neredeyse 6haftalık bu haftada kalbini duyanlar bile var ama bende daha bebek görünmüyor sizce normal bir durum muayın 30'unda tekrar gel bakalım dedi ama çok huzursuzum.
Sonunda kafamdaki deli sorulara cevap buldum .Çok teşekkürler !ben de ağustos 2016 annesiyim kuzu. İlk dogdugunda battaniyeleri hazır edin anne karnından çıkınca inanılmaz üşüyorlar. 1 hafta 10 günlük olana kdr standart bir takım kafi. Sonra çıtçıtlı artı şort ve kapanış
Karından baktı. Ayın 30'unda tekrar gel göremezsek vajinal bakalım dediVajinal mi karından mı baktı acaba
Aaaa çok sevindim canım aklım sendeydi hayırlı olsunKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
Oy oyKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
Amin canım inşallahOy oymaşallah 41 kere. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağınıza alın inşallah
Tesekkur ederim kızlar dusnuyorum nasıl bakacamAaaa çok sevindim canım aklım sendeydi hayırlı olsun
Çok güzel en güzel şekilde bakıcaksın ben eminimTesekkur ederim kızlar dusnuyorum nasıl bakacamdiye güzel duygu
Ne demek ev işi de etkili olabilir tabi de bence doğrudan etkili değil yeni bir şeye alışmaya çalışıyor vücut ben öyle düşünüp rahatlatıyorum kendimiÇok teşekkür ederim desteğiniz içinn doktora gidene kadar kendimi fazla yormamaya çalışacağım bakalım ev işi falan yapmıştım ondan mı oldu acaba diye kendi kendime evham yapıyorum inşallah devamı gelmez lekenin
Hihihi masallah canim cok sevindiiimKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
Canim hic öyle zorlanirim diye düsünme güzel düsünn allah ona göre gücünü de sabrini da verir, bereketleriyle de gelir onlar merak etme senTesekkur ederim kızlar dusnuyorum nasıl bakacamdiye güzel duygu
Olur olur gider zamanla hic bunu düşünme önceden varmiydi çocuğunuzTesekkur ederim kızlar dusnuyorum nasıl bakacamdiye güzel duygu
Afedersiniz ama iş yerinde yapıyorum günde üç kere benimki hem çoğu çıkıyor hem de itmekten gına geldi rezil bir şeyNefret ediyorum o ilaçtan fitil de olsa geri geliyor habire fitili yap yat sinirlerim bozuldudaha 12 günüm var bitmesine
Rabbim hayırlısı ile doğumlarıni nasip etsin inşallah güzel gönlüne gore versin rabbim.. bundan sonra bir düşünüyorsan iki düşünceksin kipirdarken is yaparken iki can taşıyorsunAmin canım inşallah
Ben 5+1 de keseyi gördüm. 6+6 da hafif lekelenmem oldu acil gittik kesem kocaman olmuş bebek vardı kalp atışı vardı. Daha erken bence 1-2 haftada inanılmaz değişiyor şaşırdık biz kese 6 mm idi şimdi 3 cm olmuş bebek de varKızlar günaydın. Bugün 5+6 olduk. İlk defa ultrason girdim görüntüyü de ekliyorum. Kese var ama bebek yok. Neredeyse 6haftalık bu haftada kalbini duyanlar bile var ama bende daha bebek görünmüyor sizce normal bir durum muayın 30'unda tekrar gel bakalım dedi ama çok huzursuzum.
kizzz cok sevindim hayirli olsunn canim o asistani bi bozmak vardi ya neyse ayyy tadini cikar ohh ikisi birlikte buyucek insallahKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?