2022’nin yeni ikiz gebeleri

Hmm sagol bende odem olabilir mi diye dusundum ama şişlik falan yok sis olmadan odem oluyor mu ?
Evet ben de ayaklarım hiç şişmiyor ki diye anlam veremiyordum ama sürekli evde olduğum için anlamıyormuşum dışarı çıkmaya başlayınca terlik falan giydiğimde anladım şişiyormuş az da olsa oluyor şişlik.

Canım benim inşallah beklerler bebişler dualarım sizinle Bir anda mı oldu nasıl farkettin sancı-kasılma mı varmış magnezyum veriyorlar?

Sağlıkla sağ salim gelsinler inşallah

Canım benim inşallah beklerler bebişler dualarım sizinle Bir anda mı oldu nasıl farkettin sancı-kasılma mı varmış magnezyum veriyorlar?
Evet Perşembe günü şeker yüklemem vardı o gün hissettim yine idrarda yanma ve sancım oldu yine enfeksiyon olmuşum doktor muayene edicem dedi öyle anlaşıldı 20 gün önce daha şiddetli sancım oldu ama bu kadar kısalmamıştı sancım durdu ama tekrarlamaması için tedbir amaçlı yapalım dedik çok teşekkür canım benim sizde benim dualarımdasınız hep Allah yavrularımızı korusun vaktiyle gelsinler İnşallah

Kizlar siz komsulariniza ,1.dereceden olmayan yakinlariniza falan soyledimiz mi ikiz bekkediginizi
Çalıştığım kurumda bile arkadaşlarımın çoğu bu hafta öğrendi. Bazısı bilmiyor Hala, teyze vs onlara 12. haftada gebeliği öğrenince söylemiştik ikiz olduğunu Dualarımız seninle ve bebeklerinle canım İnşallah en azından birkaç hafta daha beklerler. En korktuğum şey serviks kısalığı. Ben de fır fır geziyorum ama artık raporlarımı izinlerimi kullanıp yatıcam ne kadar kalsalar kâr artık

Canim kisa rahim agzi uzunlugu ile son haftalara kadar gelebilen duymustum insallah seninkiler de durur biraz daha icerde .

Aman dikkat annesii bende öyleydim ama artık durulmamızıb zamanı geldi şimdi mecbur yatış. Kesinlikle ne kadar dursalar kâr bizim için geçen güne kadar 35 36 diyordum ama şimdi 30 olsa en azından diyorum
Canim kisa rahim agzi uzunlugu ile son haftalara kadar gelebilen duymustum insallah seninkiler de durur biraz daha icerde .
Bende tek gebeliklerde 2 2 buçuk ay dayananları duydum bizimkilerde İnşallah biraz daha sabrederler

Geçen sene ağustos annelerinden bi arkadaş 8 mm ile vaktinde doğum yaptı
14-15.haftalardan itibaren hep dinlendi
Tedbir alın, bol bol dua edin Allahin izniyle sağ salim vaktinde gelecekler

Geçen sene ağustos annelerinden bi arkadaş 8 mm ile vaktinde doğum yaptı
14-15.haftalardan itibaren hep dinlendi
Tedbir alın, bol bol dua edin Allahin izniyle sağ salim vaktinde gelecekler
Ağzından bal damlıyor moral en çok ihtiyaç bu gibi durumlarda Allah razı olsun İnşallah vaktiyle gelirler

kızlar detaylı ultrason için alttan mı bakılıyor ? ikiz ya bizimkiler. Birini göremezse veya rahım kısalığını açılmasını kontrol etmek için alttan bakıyorlar mı ? sadece karından mı ?

Bekleyecekler kuzular mümkün olduğunca hem oradan daha rahat yer mi var. Ayağa dahi kalkma, hem 10mm altına düşüşlerde bile haftalarca dayanıyorlar hastanede. içini ferah tut, her şey güzel olacak

kızlar detaylı ultrason için alttan mı bakılıyor ? ikiz ya bizimkiler. Birini göremezse veya rahım kısalığını açılmasını kontrol etmek için alttan bakıyorlar mı ? sadece karından mı ?
Detaylıda bana hem karından hem vajinal baktılar. Doğru sonuç almak için özellikle rahim ağzı uzunluğu için

Doktorum sadece serviks uzunluğunu vajinal ölçüyor. Onun dışında tüm muayene karından yapılıyor

Doktorum sadece serviks uzunluğunu vajinal ölçüyor. Onun dışında tüm muayene karından yapılıyor

bana kendi doktorum sıkışık gel demişti uzunluga bakacağı zaman.

bu hafta perinatoloji randevum var. Sanırım alttan da muyane edecekler ozmn

Bekleyecekler kuzular mümkün olduğunca hem oradan daha rahat yer mi var. Ayağa dahi kalkma, hem 10mm altına düşüşlerde bile haftalarca dayanıyorlar hastanede. içini ferah tut, her şey güzel olacak
Ay İnşallah şükür ağrılarım sancılarım yok hep yatıyorum arada bi ufak tefek yürüyüş İnşallah rahat yerlerinden vazgeçmez yavrularım

Kızlar sizdede kalp çarpıntısı nefes nefese kalma oluyomu? Bende kalp çarpıntısı ve aynı anda bel ağrısı çok oluyo ölücek gibi oluyorum resmen ?!

Benim ikiz gebeliğim çok zor geçiyor hala kusuyorum dün uykumda kustum heryer rezil oldu hayır kussamda midem bulanıyo 1 hafta iyisem öteki hafta kalbim vucudum heryerim ağrıyo anlamadım neden böyle oluyo ki yaşım da daha 23 ve zayıfım bir sıkıntım da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…