Evet ben de ayaklarım hiç şişmiyor ki diye anlam veremiyordum ama sürekli evde olduğum için anlamıyormuşum dışarı çıkmaya başlayınca terlik falan giydiğimde anladım şişiyormuş az da olsa oluyor şişlik.Hmm sagol bende odem olabilir mi diye dusundum ama şişlik falan yok sis olmadan odem oluyor mu ?
Canım benim inşallah beklerler bebişler dualarım sizinleKızlar teyzelerimiz dualarınıza ihtiyacımız var bugün itibari ile 27+5 fakat bizim evlatlar erken gelmeye meraklı rahim kısalığı 15 mm dün ve bugün ciğer geliştirici iğne oldum salı günü yatışım var magnezyum alacağım 24 saat dua edin bize biraz daha sabredelim🕊
Sağlıkla sağ salim gelsinler inşallahKızlar teyzelerimiz dualarınıza ihtiyacımız var bugün itibari ile 27+5 fakat bizim evlatlar erken gelmeye meraklı rahim kısalığı 15 mm dün ve bugün ciğer geliştirici iğne oldum salı günü yatışım var magnezyum alacağım 24 saat dua edin bize biraz daha sabredelim🕊
Evet Perşembe günü şeker yüklemem vardı o gün hissettim yine idrarda yanma ve sancım oldu yine enfeksiyon olmuşum doktor muayene edicem dedi öyle anlaşıldı 20 gün önce daha şiddetli sancım oldu ama bu kadar kısalmamıştı sancım durdu ama tekrarlamaması için tedbir amaçlı yapalım dedik çok teşekkür canım benim sizde benim dualarımdasınız hep Allah yavrularımızı korusun vaktiyle gelsinler İnşallahCanım benim inşallah beklerler bebişler dualarım sizinleBir anda mı oldu nasıl farkettin sancı-kasılma mı varmış magnezyum veriyorlar?
Amin İnşallah çok teşekkür ediyorumSağlıkla sağ salim gelsinler inşallah
Çalıştığım kurumda bile arkadaşlarımın çoğu bu hafta öğrendi. Bazısı bilmiyorKizlar siz komsulariniza ,1.dereceden olmayan yakinlariniza falan soyledimiz mi ikiz bekkediginizi
Dualarımız seninle ve bebeklerinle canımKızlar teyzelerimiz dualarınıza ihtiyacımız var bugün itibari ile 27+5 fakat bizim evlatlar erken gelmeye meraklı rahim kısalığı 15 mm dün ve bugün ciğer geliştirici iğne oldum salı günü yatışım var magnezyum alacağım 24 saat dua edin bize biraz daha sabredelim🕊
Kızlar teyzelerimiz dualarınıza ihtiyacımız var bugün itibari ile 27+5 fakat bizim evlatlar erken gelmeye meraklı rahim kısalığı 15 mm dün ve bugün ciğer geliştirici iğne oldum salı günü yatışım var magnezyum alacağım 24 saat dua edin bize biraz daha sabredelim🕊
Aman dikkat annesii bende öyleydim ama artık durulmamızıb zamanı geldi şimdi mecbur yatış. Kesinlikle ne kadar dursalar kâr bizim için geçen güne kadar 35 36 diyordum ama şimdi 30 olsa en azından diyorumÇalıştığım kurumda bile arkadaşlarımın çoğu bu hafta öğrendi. Bazısı bilmiyorHala, teyze vs onlara 12. haftada gebeliği öğrenince söylemiştik ikiz olduğunu
Dualarımız seninle ve bebeklerinle canımİnşallah en azından birkaç hafta daha beklerler. En korktuğum şey serviks kısalığı. Ben de fır fır geziyorum ama artık raporlarımı izinlerimi kullanıp yatıcam ne kadar kalsalar kâr artık.
Bende tek gebeliklerde 2 2 buçuk ay dayananları duydum bizimkilerde İnşallah biraz daha sabrederlerCanim kisa rahim agzi uzunlugu ile son haftalara kadar gelebilen duymustum insallah seninkiler de durur biraz daha icerde .
Geçen sene ağustos annelerinden bi arkadaş 8 mm ile vaktinde doğum yaptıKızlar teyzelerimiz dualarınıza ihtiyacımız var bugün itibari ile 27+5 fakat bizim evlatlar erken gelmeye meraklı rahim kısalığı 15 mm dün ve bugün ciğer geliştirici iğne oldum salı günü yatışım var magnezyum alacağım 24 saat dua edin bize biraz daha sabredelim🕊
Ağzından bal damlıyor moral en çok ihtiyaç bu gibi durumlarda Allah razı olsun İnşallah vaktiyle gelirlerGeçen sene ağustos annelerinden bi arkadaş 8 mm ile vaktinde doğum yaptı
14-15.haftalardan itibaren hep dinlendi
Tedbir alın, bol bol dua edin Allahin izniyle sağ salim vaktinde gelecekler
Bekleyecekler kuzular mümkün olduğunca hem oradan daha rahat yer mi var. Ayağa dahi kalkma, hem 10mm altına düşüşlerde bile haftalarca dayanıyorlar hastanede. içini ferah tut, her şey güzel olacakKızlar teyzelerimiz dualarınıza ihtiyacımız var bugün itibari ile 27+5 fakat bizim evlatlar erken gelmeye meraklı rahim kısalığı 15 mm dün ve bugün ciğer geliştirici iğne oldum salı günü yatışım var magnezyum alacağım 24 saat dua edin bize biraz daha sabredelim🕊
Detaylıda bana hem karından hem vajinal baktılar. Doğru sonuç almak için özellikle rahim ağzı uzunluğu içinkızlar detaylı ultrason için alttan mı bakılıyor ? ikiz ya bizimkiler. Birini göremezse veya rahım kısalığını açılmasını kontrol etmek için alttan bakıyorlar mı ? sadece karından mı ?
Doktorum sadece serviks uzunluğunu vajinal ölçüyor. Onun dışında tüm muayene karından yapılıyorkızlar detaylı ultrason için alttan mı bakılıyor ? ikiz ya bizimkiler. Birini göremezse veya rahım kısalığını açılmasını kontrol etmek için alttan bakıyorlar mı ? sadece karından mı ?
Doktorum sadece serviks uzunluğunu vajinal ölçüyor. Onun dışında tüm muayene karından yapılıyor
Benim kendi doktorum prof perinatoloji uzmanı zaten detaylı ultrasonda ona gittim sonra onla devam ettimeras0201 sizin kendi doktorunuz mu detaylı yaptı ? benimki perinatolojiye yönlendirdi
Ay İnşallah şükür ağrılarım sancılarım yok hep yatıyorum arada bi ufak tefek yürüyüş İnşallah rahat yerlerinden vazgeçmez yavrularımBekleyecekler kuzular mümkün olduğunca hem oradan daha rahat yer mi var. Ayağa dahi kalkma, hem 10mm altına düşüşlerde bile haftalarca dayanıyorlar hastanede. içini ferah tut, her şey güzel olacak