2022’nin yeni ikiz gebeleri

Ya maşallah ikiz annesi olarak çok güzel bi haftada doğum yapmışsınız inş herkesin hamileliği çok güzel geçer bende 71 ile başladım hamileliğe bugün 27 . Haftamdayım 82 kilo oldum kiloa çok takılmıyorum fakat hamileliğin verdiği sıkıntılar serklaj ve ara ara gelen sancılarla hastanede boğuşuyorum inş bende sizin gibi yavrularımı sağlıkla kucağıma alabilirim

İkiz annesi olmak nasıl çevreden korkutanlar var ama ben şahsen yaşamış birinden duymak isterim en cok

oyy maşallah , 4 kilo hiç bişi değil.

ben pek dikkat edemiyorum yediklerime sanırım çok kilo alıcam

İkiz annesi olmak nasıl çevreden korkutanlar var ama ben şahsen yaşamış birinden duymak isterim en cok
Cevreden korkutanlarin kacinin ikiz bebegi olmus, herkesi dinlemeyin. O kadar zor ise bir kap yemek getirsinler arada, ya da siz dustayken 20dk bebekleri oyalasinlar..
Cok kolay oldugunu soyleyemem, ilk 3 ay gaz ve reflu sorununu asana kadar, siz daha deneyimli olana kadar biraz zor.
Kavga etmeyeceginiz, alinip darilmayacaginiz bir yardimci olursa ne mutlu. Dinlendikce sutunuz de artiyot, iki bebege yetiyor. Siz gerildikce, yoruldukca sut de kaciyor. Kisa surede ikisini beraber rmzirebileceginiz icin bakim icin gereken sure azalacak.
Muhakkak akil defteri kullanin kimi kacta ne kadar doyurdunuz, kimin ilaci vitamini verildi, kim kaka yapti yazin. Yoruldukca unutuluyor, bazen da neden agladigini bulmaniza yardimci oluyor. Sonra ani diye saklarsiniz.
Gulumsemeler basladikca daha dayanilir oluyor. Sıkildikca kendinize iyi gelen seyleri yapin dua edin, esma zikredin, kulaklikla muzik dinleyin, oje surun, uyuyun, yuruyun, yiyip yiyip kilo almamanin tadini cikarin.
Ilk anda aklima gelenler bunlar. Korkmayin gececek, bence okul zamani daha zor,orada cok daha kritik kararlar almaniz gerekecek.

Ya çok teşekkür ederim en güzeli de akıl defteri herşeyi birbirine katıp karistirabiliriz yoksa . Ucuzu de olan gördüm burda biraz büyüyünce de birbirleriyle oynamaları da çok artı olur sanırım . Çok teşekkürler sizin gibi deneyimli annelerin varlığını bilmek çok güzel

Mrb ben 9. Haftadayım 3 hafta aradan sonra yeniden kahverengi kanama oldu bugün doktora gittim küçük bi kanama alanı var dedi kanama alanı olması ikizlerde genelde kanama olurdan farklı bi durummu endişe etmeli miyim bana destek atar mısınız biraz

Merhaba canım ben kanama alanı olan çok duydum burda geçici bişey herlde ama ikizlere özel değil normal gebeliklerde çok duydum bence onun ikiz yada tek olmasıyla alakası yok yani benim gördüklerim bu şekilde en azindan

Kahverengi eski kanamadan gelen akıntı yeni kanamalar kırmızı geliyor kahverengi için endişelenme canım. Benim 4.ayı bitirene kadar kanama alanım hep duruyordu hemen kaybolmuyor ve ara ara kanama geliyordu Allah’a şükür bir sorun olmadı ama rapor alıp evde yattım bu süreçte.
İkizlerde genelde olurdan farklı bir durum değil rahim daha hızlı büyümeye çalıştığı için kanama alanları meydana gelebiliyor o dönemde gittiğim doktorlar gebelik boyunca olur diye söylüyorlardı çok üzülüyordum ama dediğim gibi 4.ayı doldurduktan sonra düzene girdi her şey. Endişelenme, Hiç kanaması olmayanlar da oluyor.

Sağol canım

Kizlar benim ayak tabanlarim aksamlari cok agriyor sanki saatlerce yurumus gibi. calisan asiri yuruyen biri de degilim evde iş yemek vs o kadar dolasiyorum . Neden ki acaba

Kizlar benim ayak tabanlarim aksamlari cok agriyor sanki saatlerce yurumus gibi. calisan asiri yuruyen biri de degilim evde iş yemek vs o kadar dolasiyorum . Neden ki acaba
Ödemden dolayı oluyor. Tuzu azaltıp ayaklarını yükseğe uzatıp yatman lazım. Masaj yaptırmak çok iyi geliyor 5dk bile olsa yaptır

Kızlar teyzelerimiz dualarınıza ihtiyacımız var bugün itibari ile 27+5 fakat bizim evlatlar erken gelmeye meraklı rahim kısalığı 15 mm dün ve bugün ciğer geliştirici iğne oldum salı günü yatışım var magnezyum alacağım 24 saat dua edin bize biraz daha sabredelim 🕊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…