2022’nin yeni ikiz gebeleri

Dediğin gibi para olduktan sonra her şey halloluyor tabi. Bu sene tüp bebek, riskli gebelik, tayin, taşınma, eşya derken çok yıprandık maddi anlamda. Fiyatları gördükçe çok üzülüyorum gerçekten.. bebeklerimiz nasipleriyle gelir inşallah Bu hafta sonu görmeye gideceğim kızlarımı araştırarak bulduğum doktora inşallah çok severim de artık ben de doğum için anlaşma falan yaparım onun da fiyatları sürekli artıyormuş.

Herkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadı Fetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz

Maşallah çok şükür çok sevindim senin ve minik yavrularınn adına bundan sonra tadını çıkar annesi rahat bir nefes alma vakti sağlıkla huzurla gelsin güzel evlatların

Merhabalar sevgili anneler..

Bende 8 haftalık gebeyim ve tek yumurta ikizi bekliyorum inşallah

Doktorlar çok korkuttu bu durumu paylaşan var mi aranızda

Maşallah çok şükür çok sevindim senin ve minik yavrularınn adına bundan sonra tadını çıkar annesi rahat bir nefes alma vakti sağlıkla huzurla gelsin güzel evlatların
Çok teşekkür ederim canım, bin şükür Sağlıkla kavuşalım inşallah. Sen nasılsın? Bebekler nasıl? İsimler hazır mı

Çok teşekkür ederim canım, bin şükür Sağlıkla kavuşalım inşallah. Sen nasılsın? Bebekler nasıl? İsimler hazır mı
Ben kötüyüm ya geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu şimdide boğaz ağrısı öksürük ateş hadtalıklar peşimi bırakmıyor ama yinede bunada şükür diyelim bebekler iyi olsunda bizim isimler hazır kız Feryal erkek Bilge Kağan teyzesi sizin var mı aklınızda isiim

Oyy gelince üst üste gelir zaten çok geçmiş olsun Covid değil dimi test yaptırdın mı? Dikkat et bolca dinlen, vitamin takviyeleri. Allah beterinden korusun. Adlarıyla büyüsün minnoşlar Bizim kız Pera, erkek henüz belirsiz. Can, Ege ve Arel seçeneklerimiz

Dayanamadım bende hastaneye geldim serum kan testi en son covid bakıcaz dedi doktor bakalım İnşallah değilimdir Rabbim hepimizi korusun İnşallah Pera ve Vera benimde çok hoşuma gidiyor ama Feryal daha ağır bastı hep oğluşun isim seçenekleride çok güzel maşallah

Kızlar 20. Haftama geldim çok hızlı kilo aldım yaa sizde durumlar nasıl? 54 kgden 60 a çıkmışım önceki hamileliğimde 7 8 kg alan ben çok şaşırıyorum bu duruma

Kızlar 20. Haftama geldim çok hızlı kilo aldım yaa sizde durumlar nasıl? 54 kgden 60 a çıkmışım önceki hamileliğimde 7 8 kg alan ben çok şaşırıyorum bu duruma
Tek gebelikle ikiz farklı yaa, göbeğim çok hızlı büyüdü mesela 24 haftayı 5,5 kg ile tamamlıyorum. Bakalım son haftalarda nolur. Göbekleriniz ne durumda kızlar?

Merhabalar sevgili anneler..

Bende 8 haftalık gebeyim ve tek yumurta ikizi bekliyorum inşallah

Doktorlar çok korkuttu bu durumu paylaşan var mi aranızda
Merhabalar bende 21 hafta tek yumurta monokoryonik diamniyotik gebeyim doktorlar hep korkutuyor siz içinizi ferah tutun ve olumlu düşünün stresle geçirmeyin hamileliğinizi

Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı acaba?
Ben yaşıyorum otururken özellikle
Merhabalar bende 21 hafta tek yumurta monokoryonik diamniyotik gebeyim doktorlar hep korkutuyor siz içinizi ferah tutun ve olumlu düşünün stresle geçirmeyin hamileliğinizi

Maşallah tebarekallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Herhangi bir aksilik yaşadınız mı
Hangi doktora gidiyorsunuz?

Tek gebelikle ikiz farklı yaa, göbeğim çok hızlı büyüdü mesela 24 haftayı 5,5 kg ile tamamlıyorum. Bakalım son haftalarda nolur. Göbekleriniz ne durumda kızlar?
Benimki de çok büyüdü, kaşınıyo yakında çatlar:)) önceki gebeliğimde hiç çatlağım olmadı hamile olduğum bile belli değildi sonn2 ayım kala uçağa bile bindim kimse anlamadı. Şimdi ki çok farklı aşırı geriliyo ağrıyo.

Gebeliğin yarısına kadar 6 kilo alman normal hatta çok iyi
Ben ilk 12 haftada 8 kilo almıştım, 28.haftaya kadar da toplam 22 kilo aldım
Sonra genelik şekeri çıkınca diyet miyet son 6 hafta hiç kilo almadim diyet yapmasam +30u geçerdi gibi

19 haftalık göbeğim:)) eras0201
Maşallah büyümüşsünüz epey Gitgide de büyüyeceğiz 34’te mi doğdu bebişler Allahım bizlere de o haftalara gelmeyi nasip etsin

Kaçıncı haftadasın canım ben de otururken kalkarken yürürken bazen yaşıyorum tedirgin oluyorum şuan 8.haftanın içindeyiz normal mi bilemedim çift yumurta ikizi bizimkiler
Benimde 8 hafta canım
Aynen benimde öyle hatta kasıklarımda da değişik şeyler oluyor valla benim birde riskli gebelik dedi doktor
Tek yumurta ikizi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…