Dediğin gibi para olduktan sonra her şey halloluyor tabi. Bu sene tüp bebek, riskli gebelik, tayin, taşınma, eşya derken çok yıprandık maddi anlamda. Fiyatları gördükçe çok üzülüyorum gerçekten.. bebeklerimiz nasipleriyle gelir inşallahAyy sevindim baya hallolmuş her şey, yol da düşündüğün gibi olmamış. Gelmiş geçmiş olsunAnnen varsa hiç korkma her şey hallolur. Alışveriş işi bende de kocaman bir boşluk henüz. Dün amazon indiriminden emzikle uyku arkadaşı aldım herşeyimiz tam gibi Hee bi de prima premium care aldım 1 numara 2 paket Oğlumda da onu kullanmıştım çok memnundum. Devamını da yaparız yaa para olduktan sonra internet her şeyi ayağımıza getiriyor. Bebişler artık çok daha net hissediliyor evet resmen sağlı sollu vuruyolar Yok canım bizden de kan istediler eşimle onu inceleyip pazartesi tüm sonuçları teslim edeceklermiş. İnşallah inşallah, hepsi kötü birer anı olarak kalır
Maşallah çok şükür çok sevindim senin ve minik yavrularınn adına bundan sonra tadını çıkar annesi rahat bir nefes alma vakti sağlıkla huzurla gelsin güzel evlatlarınHerkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
Çok teşekkür ederim canım, bin şükürMaşallah çok şükür çok sevindim senin ve minik yavrularınn adına bundan sonra tadını çıkar annesi rahat bir nefes alma vakti sağlıkla huzurla gelsin güzel evlatların
Ben kötüyüm ya geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu şimdide boğaz ağrısı öksürük ateş hadtalıklar peşimi bırakmıyor ama yinede bunada şükür diyelim bebekler iyi olsundaÇok teşekkür ederim canım, bin şükürSağlıkla kavuşalım inşallah. Sen nasılsın? Bebekler nasıl? İsimler hazır mı
Oyy gelince üst üste gelir zaten çok geçmiş olsunBen kötüyüm ya geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu şimdide boğaz ağrısı öksürük ateş hadtalıklar peşimi bırakmıyor ama yinede bunada şükür diyelim bebekler iyi olsundabizim isimler hazır kız Feryal erkek Bilge Kağan teyzesi sizin var mı aklınızda isiim
Dayanamadım bende hastaneye geldim serum kan testi en son covid bakıcaz dedi doktor bakalım İnşallah değilimdir Rabbim hepimizi korusun İnşallahOyy gelince üst üste gelir zaten çok geçmiş olsunCovid değil dimi test yaptırdın mı? Dikkat et bolca dinlen, vitamin takviyeleri. Allah beterinden korusun. Adlarıyla büyüsün minnoşlar Bizim kız Pera, erkek henüz belirsiz. Can, Ege ve Arel seçeneklerimiz
Tek gebelikle ikiz farklı yaa, göbeğim çok hızlı büyüdü meselaKızlar 20. Haftama geldim çok hızlı kilo aldım yaa sizde durumlar nasıl? 54 kgden 60 a çıkmışım önceki hamileliğimde 7 8 kg alan ben çok şaşırıyorum bu duruma
Merhabalar bende 21 hafta tek yumurta monokoryonik diamniyotik gebeyim doktorlar hep korkutuyor siz içinizi ferah tutun ve olumlu düşünün stresle geçirmeyin hamileliğiniziMerhabalar sevgili anneler..
Bende 8 haftalık gebeyim ve tek yumurta ikizi bekliyorum inşallah
Doktorlar çok korkuttu bu durumu paylaşan var mi aranızda
Ben yaşıyorum otururken özellikleKuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı acaba?
Merhabalar bende 21 hafta tek yumurta monokoryonik diamniyotik gebeyim doktorlar hep korkutuyor siz içinizi ferah tutun ve olumlu düşünün stresle geçirmeyin hamileliğinizi
Kaçıncı haftadasın canım ben de otururken kalkarken yürürken bazen yaşıyorum tedirgin oluyorum şuan 8.haftanın içindeyiz normal mi bilemedim çift yumurta ikizi bizimkilerBen yaşıyorum otururken özellikle
Benimki de çok büyüdü, kaşınıyo yakında çatlar:)) önceki gebeliğimde hiç çatlağım olmadı hamile olduğum bile belli değildi sonn2 ayım kala uçağa bile bindim kimse anlamadı. Şimdi ki çok farklı aşırı geriliyo ağrıyo.Tek gebelikle ikiz farklı yaa, göbeğim çok hızlı büyüdü mesela24 haftayı 5,5 kg ile tamamlıyorum. Bakalım son haftalarda nolur. Göbekleriniz ne durumda kızlar?
Gebeliğin yarısına kadar 6 kilo alman normal hatta çok iyiKızlar 20. Haftama geldim çok hızlı kilo aldım yaa sizde durumlar nasıl? 54 kgden 60 a çıkmışım önceki hamileliğimde 7 8 kg alan ben çok şaşırıyorum bu duruma
Maşallah büyümüşsünüz epey19 haftalık göbeğim:))eras0201
34’te mi doğdu bebişlerGebeliğin yarısına kadar 6 kilo alman normal hatta çok iyi
Ben ilk 12 haftada 8 kilo almıştım, 28.haftaya kadar da toplam 22 kilo aldım
Sonra genelik şekeri çıkınca diyet miyet son 6 hafta hiç kilo almadim diyet yapmasam +30u geçerdi gibi
Benimde 8 hafta canımKaçıncı haftadasın canım ben de otururken kalkarken yürürken bazen yaşıyorum tedirgin oluyorum şuan 8.haftanın içindeyiz normal mi bilemedim çift yumurta ikizi bizimkiler