2022’nin yeni ikiz gebeleri

Merhaba. Benim kadım doğum doktorum da perinatologa gitmemi istedi. Devlet hastanesinde randevu alıp gittim ve aynı şekilde bana da çift yumurta ikizi olduğu için risk yok. Normal kadın doğumcu takip edebilir, bir daha gelmene de gerek yok dedi. Ama tek yumurta ikizleri ortak beslendikleri için takip altında olmalıymış

Merhabalar bende ikiz bebişlerime hamileyim. 26 haftalığız. Bir kız bir erkek. Hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin. Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Yaaa çok sevindim cinsiyet ne zaman belli olsu bu arada tedaviyle mi oldu

16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?

Hayır risk grubunda değiliz canım benim ki de çift yumurta ve sadece doktorum 12. Haftamda ve 21. Haftamda gitmemi söyledi perinatolojiye.

merhabalar ; 16. haftalıgım ikiz gebelik ... 10 kılo verdım hala kusmalarım devam edıyor zofer 8 mg ıcıyorum sbaha aksam .. bana tecrubelerınızden bahsedermısınız
Benim kusmalarımda 16. Haftama kadar sürdü ama sadece 1 kg verdim canım bende mecbur zofer kullanıyodum bazen hap bazen damardan serumla alıyodum o bile fayda etmezdi yemek yemiyodum. Bu son haftan olabilir midenin bulanıcağı, ben 19 haftalığım şuan bulantılarım kesildi

Ben üniversite hastanesinde perinatoloji tarafından takip ediliyorum aynı zamanda ordaki hocalardan birinde özelde de takibim yapılıyor. Çift yumurta ikizi benim de, çift yumurta olunca risk hiç yok değil mesela benim bebeklerin zarları arasında ayrılmalar var, şuan riskli bir duruma yol açmamış ama devamlı kontrol ediliyor. Perinatoloji devlette gerçekten burnundan kıl aldırmıyor. Oraya sevk edilmek de başarı

Ben gebeligim boyunca sadece detaylı ultrason için perinatologa gittim onun dışında hiç gitmedim
Doktorum da işini severek yapan biriydi benim pimpiriklerim sebebiyle kendi verdiği tarihten bir hafta önce doğum yaptım
2021 ikiz annelerinden de sürekli perinatologa devam eden azdı
Cogumuz kadın doğum uzmanlarına yaptırdık takiplerimizi

merhabalar ; 16. haftalıgım ikiz gebelik ... 10 kılo verdım hala kusmalarım devam edıyor zofer 8 mg ıcıyorum sbaha aksam .. bana tecrubelerınızden bahsedermısınız
26 haftalığız bende ilk zamanlar kilo vermiştim. Ama 3 kilo filan. Değişik haplar yazdı nafile yine kustum. Şuan kusmalarım azaldı, fakat arada bir yine hala kusuyorum. Bende geçmedi. Geçmeyecek ancak doğunca insallah. Artık öyle umuyorum
Perinotoloji uzmanını ilk defa duyuyorum her hastanede var mı acaba gitmek lazım mıdır
Bir fetüs uzmanı diyebiliriz. Kadın doğum doktoruna gidiyorum ben takip için, detaylı ultrason için perinotolojiyi önermişti. Perinotoloji olmayan kadın doğum uzmanları da detaylı ultrason yapabiliyorlar (bu biraz ultrason makinesi ile alakalı bisey) fakat rapor yazamıyorlar. Bizler ikiz gebelik riskli olarak geçtiğimiz için doktorum öyle önerdi bende gittim. Hatta prof. Gittim. Bebişlerin böbrekleri kalbi, beyni v.s herşeyi görüyor ölçüyor bişey varsa söylüyor. Doktorunuz sizede önerecektir bence.
İnşallah benim de bir kız bir oğlan olur
İnsallah sağlıklı olsunlar da, ama gönlünden geçen de olsun umarım
Hoşgeldin hayırlı olsun
Teşekkür ederim hoşbulduk. Sizinde hayırlı olsun

Son düzenleme:
M mabel63 canım nasılsın? Taşındın mı, her şey yolundadır umarım
İyiyim çok şükür iki gündür girebiliyorum yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Ben bayramdan önce yola çıkmıştım korktuğum gibi olmadı dura dura geldik sağsalim şükür ama eşyalarım daha dün geldi ben annemlerdeyim eşim biraz yerleştirme yaptı yanıma geliyor cuma gününe geçeceğim yeni evime inşallah annemi de alıp gitcem yerleşeceğiz .
24 haftam bitti bebeklerim kıpır kıpır çok şükür hareket ettikçe insan kendini iyi hissediyor o başlardaki yaşıyorlar mı sorusu olmuyor en azından.
hala yaşayacağım şehre geçip hastane doktor ayarlayamadım bebek alışverişine başlayamadım onların düşüncesi beni çok yoruyor önümüzdeki hafta inşallah onları da halletmiş olacağım.
Sen nasılsın canım girer girmez senin sayfana girip baktım henüz sonuçlar çıkmamış değil mi. İnşallah geride yaşadığın stres kalır sadece güzel sonuçlar gelsin

Ayy sevindim baya hallolmuş her şey, yol da düşündüğün gibi olmamış. Gelmiş geçmiş olsun Annen varsa hiç korkma her şey hallolur. Alışveriş işi bende de kocaman bir boşluk henüz. Dün amazon indiriminden emzikle uyku arkadaşı aldım herşeyimiz tam gibiHee bi de prima premium care aldım 1 numara 2 paket Oğlumda da onu kullanmıştım çok memnundum. Devamını da yaparız yaa para olduktan sonra internet her şeyi ayağımıza getiriyor. Bebişler artık çok daha net hissediliyor evet resmen sağlı sollu vuruyolar Yok canım bizden de kan istediler eşimle onu inceleyip pazartesi tüm sonuçları teslim edeceklermiş. İnşallah inşallah, hepsi kötü birer anı olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…