- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
İnşallah canım dualarım seninle ve burada bu konuda emek veren her bir kaderdaşımlaYüksek ihtimalle yumurtlama ilgili bir gecikme zaten de bilmiyorum pazartesi ye kadar da olmazsa kan vericem gidip teste bişey çıkmıyor adet de olamıyorum ama göğüslerim ağrıyor anlamıyorum transfer de pozitif çıktığında bile ağrımıyor duinşallah öyle bişeydir bu mucize gerçek olur mu bilemem ama keşke olsa
Teşekkür ederim. Eşim uyandırayım demiş beni rahat bırakın uyuyacağım demişim hiç bişey hatırlamıyorumHadi gözün aydın canım ben 3 saat uyumuştum işleme girdiğimde 9 du saat gözümü açtığımda 12 ydi ama ben bilerek 2 saatlik uykuyla gitmiştim o yüzden o kadar çok uyudum çok tatlı oluyo demi 1 aylık uykuya bedel bol bol sağlıklı embriyoların olur inşallah
Evet yarın ararlar sonra da günlük aramaya devam ederler embriyolar hakkında bilgi vermek içinTeşekkür ederim. Eşim uyandırayım demiş beni rahat bırakın uyuyacağım demişim hiç bişey hatırlamıyorumhemşireler uyandır demiş zorla kaldırdılar yarın ararlar artık döllenme için herhalde ikinci adetinde gel dediler
Puko varsa hem ilaçlar hem o normal olabilir gecikme adet olmadan yumurtlama döngüsüne giriceksin demekki senHiç lekelenme olmadı, 1 defa test yaptım çıkmayınca doktora gıttım. Rabım yumurtalık normal dedı, geç döllenme belki olmuştur diye kan testi yaptırdı birde menopoz testine bakalım dedi. gebelik cıkmadı zaten menopoz içinde değerin düşük dedi.
ve En sn geçen hafta cmtsı tekrar gıttım başka bir doktora, rahim ince dedi yakında hastalanacak gibi değilsin dedi.
Bu arada bende polıkıstlık var, bundan kaynaklıda adet gecikmesi olabilir dedi. Şikayetin yoksa ilaç yazmıyacam zaten yeterınce hormon ılacı kullanmışsın dedı. Bekliyorum işte hiç netlik yok hala
Bu bir serüven işte nereye gideceği belli değil ve bu serüven içinde bir sürü şey yaşadım buda olursa şaşırmam beklemekten ve umud etmekten başka çare yok ama bu ayda kendimi acayip yordum ben içimden olacağı varsa da olmayacak diye geçirdim hep çok ağır kaldırıp ittirdim temizlik yaparken varsa yuh derim transfer de hapşırsak çocuğa bişey olacak diye korkarak yaşarken yani o yüzden çok umutlu da değilim ama umudumu kaybetmişte değilim ay çok şey bi haldeyim vallahi şuan bakalım hafta sonu bşze ne getirecek bilmiyorum göreceğiz2022 tüp bebek serüveni diye başlayıp doğal yolla gebe kalman yok muay ne güzel olur ya inşallah inşallah
Dediğin gibi bu uğurda emek veren herkese duamızİnşallah canım dualarım seninle ve burada bu konuda emek veren her bir kaderdaşımla
İnşallah en güzeli olur senin içinBu bir serüven işte nereye gideceği belli değil ve bu serüven içinde bir sürü şey yaşadım buda olursa şaşırmam beklemekten ve umud etmekten başka çare yok ama bu ayda kendimi acayip yordum ben içimden olacağı varsa da olmayacak diye geçirdim hep çok ağır kaldırıp ittirdim temizlik yaparken varsa yuh derim transfer de hapşırsak çocuğa bişey olacak diye korkarak yaşarken yani o yüzden çok umutlu da değilim ama umudumu kaybetmişte değilim ay çok şey bi haldeyim vallahi şuan bakalım hafta sonu bşze ne getirecek bilmiyorum göreceğiz
Bana ağrım olursa parol alabileceğim söylenmişti. Hafif ağrı olunca artmasın diye başımı eşarp ile bağladım uyuyakalıyorum. İlaç kullanmadım. Davul gibi değil ise sen de bağlayabilirsin, faydasını gördümMerhaba kızlar transfer oldum bugün 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Başım çok agrıyor parol alayımmı hemen yoksa dinleneyim mi sizce
Yaa ne güzel bir heyecanKızlar merhaba şimdi doktordan geldik meğerse ikizmiş bizimki.İki kese iki kalp atışı duyduk. Çok değişik duygular içerisindeyim hem çok sevindim hem çok korktum. Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Ne zaman kese randevusuBen kendimi daha gebe gibi hissedemiyorumkiiinşallah bi keseyi kalbi dalanda duyayım sonra inanıcam sanırım
Sen naptın kuzu
hemen bir çıktısını aldım çok teşekkür ederimBuda transfer sonrası doktorumun vermiş olduğu uyarı kağıdı.
Nane, nar, maydanoz, kafein, yağlı yiyecekler ve bitki çaylarını yasaklamıştı.
Ne zaman kese randevusuvalla yaptığım bişey Yok gün geçiriyorum öyle napam
Aaa arefe günü heee Güzel bir bayram hediyesi8 temmuzda canım. Tatil hazırlıkları başladı mıı
Hem de evlilik yıldönümümüzAaa arefe günü heee Güzel bir bayram hediyesiçoğunu hallettim ufak tefek alacaklar kaldı bayramdan sonra alıcam onları da
Eylül gibi çıkabilirsiniz belki riskli dönemi atlatmış olur o zaman a önemli olan o gelsinde tatil bi şekilde planlanırHem de evlilik yıldönümümüzumarım en güzel hediye olur kalp atışı bize. Allahım isteyen herkese sağlıklı gebeliklwr nasip etsin inşallah en büyük duam
Ohh mis gibi ne güzel yaa bizim bi planımız yok doktorum git derse o an plan yapıcaz direk
Eylül gibi çıkabilirsiniz belki riskli dönemi atlatmış olur o zaman a önemli olan o gelsinde tatil bi şekilde planlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?