Bende ortalama 1 buçuk saat yol gidicem, o zaman evden sabah wc ye girip öyle giderim tabi saat kaçta olacak daha belli değil ona göre ayarlarım kendimi yolda da hastaneye yavaş yavaş su içerek giderimBen çok sıkışık gitmedim ya.evden çıkarken tuvaletimi yaptım.nasılsa işleme girene kadar en az bi saat bekliyorsun birde yol var o da yarım saat olsa 1,5 saat.o yüzden hastaneye gidince içmeye başladım suyu.yarım litre falan içtim.o da yeterli oldu hatta sonrasında 2 saat de wc gitmeden yattım çok sıkışmadığım için rahat oldu.kalkmamamın da faydası oldu belkide
Çok teşekkür ederimKuzum güzel sonuçlarını takipteyim yine. Bu kez bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah
Ben de transfer günü sıkışıklık hikayemi anlatayım sizlereBende ortalama 1 buçuk saat yol gidicem, o zaman evden sabah wc ye girip öyle giderim tabi saat kaçta olacak daha belli değil ona göre ayarlarım kendimi yolda da hastaneye yavaş yavaş su içerek giderim
İnşallah olur sonuçta doğal yolla senin kaç kere olmuş olabilir yani bilemeyiz bol bol değerlendirirsen bi şansAy evet çok şükür yaa aşırı bunaldım aşırı yani artık sürekli bir koşturmaca bir iş bişey diyorum her işte hayır var yani belki de hamile olsaydım bu süreçleri çok çok daha zor geçirecektim her şey nasip kısmet..şimdi bi tatil yapayım vücut salsın kendini dinlensin şöyle belki tatil bebesi gelir mi diyorsun ahaha hiç sanmıyorum amaaynen valla bende kızlara bakmak için okuyuyp çıkıyorum..ohh ne güzel yapmışsın bende tatil dönüşü kalan günlerde o temizlik savaşına gireceğim.yaaa belki vardır beybiiinşallah vardır ya niyeyse sen de doğal yolla kalacaksın gibi hissediyorum ben:)
Muhtemel benimki de normal bi gecikme zaten olsaydı 3 gün gecikme ile teste illa çıkardı diye tahmin ediyorum bu ay olmadıysa bile sonraki aylarda olur inşallah diliyorum ki olmak istememin sebebi olayım ki diğer adetim de vaktinde olsun yoksa tatile denk geliyor vıcık vıcık gezmek istemiyorumCanım ben kimyasal geçirdikten sonra sonraki adetim 8-9 gün gecikmişti.. insallah en kısa sürede güzel haberler verirsin
Erkenden içmeye başlayarak kendini hicccc strese sokma. Bana zamanını ve içme miktarını soylediler o kadar rahat ettim ki anlatamam. 11:15 te olan randevum icin 10:00 da wc ye gidip mesaneni boşalt, 11 den sonra da icmeye başla dediler. Çünku iceri aldıklarında da prosedür anlatma vs olacagi icin bi yarım saat daha uzayacaktı. 1 küçük şişe + 1 su bardağı su ictim toplamda. Onuda yavas yavas. Transfer icin kiyafet degistirdim, dr ile ön gorusmem oldu bu sürede sıkışık oldum zaten ama çok hafif. Transfer bittikten sonrada yuruyerek wc ye gidip elbisemi giyip çıktım. Ne kadar rahat baslarsan surecte o kadar rahat geciyor. Umarım seninde rahat ve güzel bir transfer olur canımBende ortalama 1 buçuk saat yol gidicem, o zaman evden sabah wc ye girip öyle giderim tabi saat kaçta olacak daha belli değil ona göre ayarlarım kendimi yolda da hastaneye yavaş yavaş su içerek giderim
Ben sıkışık gitmiştim. Çok ilginç. Nasıl geçti. Gördünüz mü inşallahSagol canımSimdi hastanedeyiz sorduk bos olacak idrar kesen dediler Saatimizin gelmesini bekliyoruz
Bana da ilk gittiğimde vajinal baktı tüp bebek doktorum. Ama çok narin ve zorlamadan dikkatle baktı.Sagol canımSimdi hastanedeyiz sorduk bos olacak idrar kesen dediler Saatimizin gelmesini bekliyoruz
Vajinal daha net görünüyor o yüzden bazı hekimler net bilgi vermek için vajinal yapıyor benim doktorum da vajinal yaptı. İki yöntem arasında bir fark yok aslında tedirgin olmayınBana vajinal yaptılar doktorlar da neye göre karar veriyorkar anlamıyorum. Bende uktrasoınla bakar die rahat gitmiştim
süper canımmm cok sevındımmm bsıey cıkmamasınaselam canım düzen laboratuvarında yaptırdım ve kandan bakıyorlar ve o da benim normal çıktı :)
Sınucunuz ne oldu acaba benimde su gibi akıntım olduŞimdi hoca yazdı önemlo değil zararı yok dedirahatladım bugün transfer oldum bence vajina aletler vs olduğu için oldu biraz rahatladım yok kanama değil ya su akıntı gibi işte ama başarisiz mi diye korktum bı an
Gördük şükür canımBen sıkışık gitmiştim. Çok ilginç. Nasıl geçti. Gördünüz mü inşallah
evet canım o da normal :)süper canımmm cok sevındımmm bsıey cıkmamasına
Kaç haftalık MaşaAllahGördük şükür canım
6+5Kaç haftalık MaşaAllah
Kalp duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?