Transfer den sonra ki 8. Gün erken ve normal gebelik testinde pozitif i gördüm 9. Gün mide ve sağ yan ağrısından duramayıp acile gittim kanda pozitif gördüm ama enfeksiyon da çıktı aynı zamanda 18 çıkmıştı ilk değerim 2. Testimde 14 e düşmüştü canım Haziran 20 de kanamam başladı ve 11 gün sürdü tüm ilaçlarımı kestim beta düşünce zaten değerim çok yükseklerde çıkmadığı için tekrar bi beta testi istemedi doktorum bu ayda 3 gün geciktim öyleKuzum kimyasal kaçıncı haftada oldu senin? Süreç nasıl ilerledi?üzmek istemiyorum seni ama merak ettim benim betam düştü de…
Yaptım ama bembeyaz bir sayfa kızlar çıkmadı bişey olurum o zaman 2-3 güne belkiHadi bakalımHer ihtimal olabilir, kimyasal sonrası normal bi gecikme de olabilir, güzel haber de getirebilir. Hepsine hazırlıklı olmakta fayda var. Hayırlısını dileyelim
Canını sıkmadığını düşünerek inşallah en kısa zamanda olur diyorum canımYaptım ama bembeyaz bir sayfa kızlar çıkmadı bişey olurum o zaman 2-3 güne belki
Gecikince belki bir umut demiştim ama ne yapalım olmuyorsa olmuyor beceremiyoruz anam biz çocuk yapmayıCanını sıkmadığını düşünerek inşallah en kısa zamanda olur diyorum canım
Ahahaha ben de böyle söylerim hep ama şeytanın bacağını kıracaz bak göreceksin sonra da önünü alamayacaz sürekli hamile kalmaktan bıkacaz korunma yollarına başvuracazGecikince belki bir umut demiştim ama ne yapalım olmuyorsa olmuyor beceremiyoruz anam biz çocuk yapmayı
3 tane olsun 4 tane olsun umrumda değil vallahi daha 1 tane yi bile yapamadığım için korunmak falan hiç gerek yokAhahaha ben de böyle söylerim hep ama şeytanın bacağını kıracaz bak göreceksin sonra da önünü alamayacaz sürekli hamile kalmaktan bıkacaz korunma yollarına başvuracaz
Ahahaha3 tane olsun 4 tane olsun umrumda değil vallahi daha 1 tane yi bile yapamadığım için korunmak falan hiç gerek yok
Bir tane olsun Bizim olsun sonuçta demi inşallah bu sefer kucağına almakla sonuçlanarak nasip olsun transferin canım benim bu son olur inşallahAhahahabiz yine tekte karar kıldık tek transfer olacak bölünür inşallah
Ahh inşallah canım yaa isteyen herkesin en kısa zamanda olsunBir tane olsun Bizim olsun sonuçta demi inşallah bu sefer kucağına almakla sonuçlanarak nasip olsun transferin canım benim bu son olur inşallah
AminnAhh inşallah canım yaa isteyen herkesin en kısa zamanda olsun
Acilde vurunmuştum canım. Eşimin yengesi, kuzeni falan var hemşire ama kimse bilmediği için soramadım malesef. Bugün doktor aricak gibi olmadı sorarım ama dediğin gibi bende düşünmüyorum ciddi bir şey olduğunu belki damara faaln denk gelmiştirVuran ile ilgili olabilir canım benim de vuran kişiye göre morarıyor ya da morarma olmuyor…başka ciddi bir sebebi olduğunu düşünmüyorum ama sağlıkçı bir yakının warsa için rahat etsin istersen sorabilirsin…
Bende öyle bişey tahmin ettim belki damara denk gelmiştir, acilde vurunmuştum zaten bugün doktorum aricak gibi olmadı sorarım birDeri altında kanama yapmıştır korkulacak bi şey yok. Bazen bende de morarıyo. Ya sert yanlış vuruluyor ya pamuğu tam bastıramıyorum bu sebeplerden olabiliyor. Endişelenmeni gerektirecek bi şey yok. Ama yine de istersen danış bi doktoruna için rahat eder
Hayırlısı olsun, bu zaten hesapta olmayan bi şeydi, her ihtimale karşı test yapmak mantıklı olacaktı. O yüzden moralini bozmaman iyi benceYaptım ama bembeyaz bir sayfa kızlar çıkmadı bişey olurum o zaman 2-3 güne belki
Yaaa kuzum kıyamamTransfer den sonra ki 8. Gün erken ve normal gebelik testinde pozitif i gördüm 9. Gün mide ve sağ yan ağrısından duramayıp acile gittim kanda pozitif gördüm ama enfeksiyon da çıktı aynı zamanda 18 çıkmıştı ilk değerim 2. Testimde 14 e düşmüştü canım Haziran 20 de kanamam başladı ve 11 gün sürdü tüm ilaçlarımı kestim beta düşünce zaten değerim çok yükseklerde çıkmadığı için tekrar bi beta testi istemedi doktorum bu ayda 3 gün geciktim öyle
Eşim gibi konuşmuşsun3 tane olsun 4 tane olsun umrumda değil vallahi daha 1 tane yi bile yapamadığım için korunmak falan hiç gerek yok
Kimisinde çok yükseliyor ondan sonra düşmeye başlıyor benim gibi küçük değerlerden dönende oluyor rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah herşey de vardır her zaman bir hayır inşallah sağlıkla devam eder gebeliğinYaaa kuzum kıyamamgelmiş geçmiş olsun inşallahhhh sağlıkla en kısa zamanda pozitifi tekrar görmeni dilerim Sağlıkla devam eden bir gebelik nasip etsin Rabbim en kısa zamanda inşallahhhhh Benim 23. Gün betam çok düştü ama doktorum bişii söylemedi istirahat dedi sadece…endişeliyim biraz o yüzden sordum kuzum kusuruma bakma çok teşekkür ediyorum cewap werdiğin için inşallah kendiliğinden hamileliğinin sebebidir bu gecikme
Acilde yoğunluk olduğunda bazen seri hareket ediyorlar öyle bir durum olmuş olabilir…bunlar minik şeyler çok takılma Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallahhhhAcilde vurunmuştum canım. Eşimin yengesi, kuzeni falan var hemşire ama kimse bilmediği için soramadım malesef. Bugün doktor aricak gibi olmadı sorarım ama dediğin gibi bende düşünmüyorum ciddi bir şey olduğunu belki damara faaln denk gelmiştir
Ama gerçekten öyle insan bu kadar şey yaşayıp uğraşıp didinip 1 tanesine bile sahip olamayınca olduktan sonra tekrardan aynı şeyleri yaşamaktansa oluyorsa olsun kafasında oluyor en azından şuan için tabi bebeğin ağlamaları masrafları gece uyutmamaları zorluklarını falan görünce 360 derece dönüp aman aman 1 tane Yeter de diyebilirizEşim gibi konuşmuşsuno da diyor bu bir tutsun doğsun korunmak faaln yok ben araştırdım sonradan ilaçların etkisiyle oluyormuş artık kaç tane olursa falan diyor
Nasip kısmetten öteye gidilmiyor elimizden gelen herşeyi yaptıktan sonra gerisi taktiri ilahi demekten başka diyecek söz düşmüyor maalesefHayırlısı olsun, bu zaten hesapta olmayan bi şeydi, her ihtimale karşı test yapmak mantıklı olacaktı. O yüzden moralini bozmaman iyi benceBakalım ilerleyen günlerde zaman ne gösterir. Önce sağlık
Tabiki hayırlısını sağlıklısını versin AllahımKimisinde çok yükseliyor ondan sonra düşmeye başlıyor benim gibi küçük değerlerden dönende oluyor rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah herşey de vardır her zaman bir hayır inşallah sağlıkla devam eder gebeliğinnormal bir gecikme sanırım test yaptım çünkü çıkmadı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?