Orda pozitif mesajını gördüm ya gözlerim büyüdü gerçekten iyiki Hemen devam etmişsin bak oldı Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder canımÇok teşekkür ederim canımmm sonunda oldu çok şükür, evet yarın tekrar kan vericem
Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin aminnnnn
Kan testim yarınCanım uzun zamandır girmeyince yazamadım tebrik ederim kan sonucun ne çıktı
Orda pozitif mesajını gördüm ya gözlerim büyüdü gerçekten iyiki Hemen devam etmişsin bak oldı Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder canım
Ohhh ohhh gayet net maşallah çok sevindim adına hak ediyorsunuz hepiniz bu sonuçları inşallah değerinde güzel gelirKan testim yarınbu 8. Gun testim
Amiiin inşallah canim butun hepimiz guzel sonuclar görelim sagliklaOhhh ohhh gayet net maşallah çok sevindim adına hak ediyorsunuz hepiniz bu sonuçları inşallah değerinde güzel gelir
Masallah, ne guzel cikmis. Erken gebelik testi mi? Sanirim ersoz inceye gidiyordunuz siz. Allah hepimize saglikla nasip etsin su guzel cizgiden, sizinkini de tamamina erdirsin insallahKan testim yarınbu 8. Gun testim
Normal zamanda hava koşullarına göre bile değişkenlik gösterebiliyor, stres de vardı. Kimyasal geçirdiğinde benim de gecikmişti ama ben sıkıntıdan olduğunu düşünüyorumKimyasal yaşıyan kızlar sorum var size ben ayın 20 sinde adet oldum biliyorsunuz kimyasala olunca gebelik 11 gün sürmüştü adetim normalde cuma günü adet olmam gerekirdi ama olmadım bugün 3. Günü olmam gereken normal mi gecikme yaşayan varmı bu şekilde doktorum gecikmez demişti ama bilmiyorum
MerhabaMasallah, ne guzel cikmis. Erken gebelik testi mi? Sanirim ersoz inceye gidiyordunuz siz. Allah hepimize saglikla nasip etsin su guzel cizgiden, sizinkini de tamamina erdirsin insallah
Bu ay biraz dolu geçti çok stres yapacak vaktim olmadı pek temizlikti alışveriş ti misafirim falan vardı bakalım 2-3 gün daha bekliyim belki sıcaktan da gecikmiş olabilir dediğin gibiNormal zamanda hava koşullarına göre bile değişkenlik gösterebiliyor, stres de vardı. Kimyasal geçirdiğinde benim de gecikmişti ama ben sıkıntıdan olduğunu düşünüyorum
Sağol canım Progestan iğnesiGeçmiş olsun canım benim hangi iğne bu bayadır girmeyince kaçırdım bide transfer ne zaman a
Çok azcık Kalmış inşallah bu sefer yüzün gülerSağol canım Progestan iğnesiperşembe 12.30 da transfer sen nasılsın keyfin nasıl?
Yükseltmiştir inşallah canım burada hep gördük önemli olan kaç çıktığı değil düzenli artışıTecrubeli arkadaşım lütfen cevap verin .ben transferin 7 günü test yaptım 21.06 çıktı yarin 10 günüm birdaha vericem böyle olup yuklesen varmi aranızda
Ayy inşallah canımÇok azcık Kalmış inşallah bu sefer yüzün güleraman aman iğne görmek istemiyorum daha valla iyiyim bende dip köşe bir temizlik yapmışım sorma tatil hazırlıklarımı tamamladım şimdide adetim geçti kara kara onu düşünüyorum acebaaa diye ama bekliyorum bş Kaç gün daha geçsin diye
Adetim uuzn sürdü ya belki geç yumurtladım ve ondan gecikti bilmiyorum ama teste elim varmıyor bi kaç gğn daha beklicem çift çizgiyi tedavim haricinde görmeyince alışkınım bazen gecikmelere ama bilemiyorum da boş yere umutlanmak istemiyorumAyy inşallah canımohhh ellerine sağlık ayyy kızzz gebesindir inşallah
Benimdi 42ydi 7.gün. 9.gün 75 oldu hatta az diye demoralize olmuştum ve akşam kanamam olunca 10.gün yine baktırdım 130du. 12.gün 330. Ferah tut içini artışı takip et canımTecrubeli arkadaşım lütfen cevap verin .ben transferin 7 günü test yaptım 21.06 çıktı yarin 10 günüm birdaha vericem böyle olup yuklesen varmi aranızda
Yumurtlamayı baskılayıcı ilaçlar kullandık. Yine de Allah büyük ol derse olurAdetim uuzn sürdü ya belki geç yumurtladım ve ondan gecikti bilmiyorum ama teste elim varmıyor bi kaç gğn daha beklicem çift çizgiyi tedavim haricinde görmeyince alışkınım bazen gecikmelere ama bilemiyorum da boş yere umutlanmak istemiyorum
Hangisi oluyor o duphaston da baskılıyor mu estrofem kullanmadım çünkü ben bilemiyorum artık nedir ne değildir bir kaç güne anlarızYu
Yumurtlamayı baskılayıcı ilaçlar kullandık. Yine de Allah büyük ol derse olur
Sagolasin inşallah bakalım yarın baktircam aslında çarşamba 12 gunum ama dayanamıyorumYükseltmiştir inşallah canım burada hep gördük önemli olan kaç çıktığı değil düzenli artışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?