Bebişe şifa olsun da canım, bu sıkıntılarını unuttursun2 saattir kemiklerimin ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum. Sanki grip gibi kemik ağrım var. Gözlerimin ellerimin içi yanıyo. Allahın gücüne gitmesinde güzel sonuçlar alıp bu iğneden kurtulmak istiyorum. Bu sürecin hiç bi evresinde mızmızlık etmedim opu oldum histeroskopi oldum hatta kürtaj bile oldum geldim yemeğimi yaptım çıtım çıkmadı. Ama bu iğne beni çok zorluyor
Çok teşekkür ederim inşallahBebişe şifa olsun da canım, bu sıkıntılarını unuttursun
Her şeyde olduğu gibi fazlası zarar. Korkma günde 1 2 dilim ananas yemekten bi şey olmazMerhabalar 16 Haziran transferim oldu benim de bugün 2. Gün ananas ile alakalı çok yorum okudum ama emin değilim. Dr yiyebilirsin dedi araştırmalarım sonucu ise Rahmi inceltip düşüşe sebep oluyormuş
Transferin hayırlı olsun. Kafanda çok kurmamaya çalış. Ben de 2 gün ananas yemiştim sıkıntı olmadı şükür. Sonra rahim inceliyor diye okuyunca bir daha yemedim. Nar da yasakmış benim haberim yoktu, canım da istedi. 20 gün boyunca dolaptaki 1 tane nar ı didiklemiştim.Merhabalar 16 Haziran transferim oldu benim de bugün 2. Gün ananas ile alakalı çok yorum okudum ama emin değilim. Dr yiyebilirsin dedi araştırmalarım sonucu ise Rahmi inceltip düşüşe sebep oluyormuş
Okurken bende böyle düşündüm bence olumluyu görmeye çalışın…iğnemi yapan sağlıkçılar çok kötü olmuş dedikçe canım yanmıyor merak etmeyin dedim birkez bile şikayet etmedim yeterki sağlıklı olsunlar dedim…bir yola çıkmışsak katlanmalıyız öyle değil mi?inşallah sağlıkla devam etsin önemli olan bu benceNiye öyle düşünüyorsun henuz vurunmadan!!! Ben yaklasik 1 aydir hergun vurunuyorum şükür gayet iyiyim. igne olurken bu beni Allah in izniyle sifalandiracak diye düşünolumsuzlukları atiyoruzzz
Tebrikler canım sağlıkla devam etsin inşallahKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Kıyamam2 saattir kemiklerimin ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum. Sanki grip gibi kemik ağrım var. Gözlerimin ellerimin içi yanıyo. Allahın gücüne gitmesinde güzel sonuçlar alıp bu iğneden kurtulmak istiyorum. Bu sürecin hiç bi evresinde mızmızlık etmedim opu oldum histeroskopi oldum hatta kürtaj bile oldum geldim yemeğimi yaptım çıtım çıkmadı. Ama bu iğne beni çok zorluyor
Amin canım inşallahhTebrikler canım sağlıkla devam etsin inşallah
Hangi iğne canım?2 saattir kemiklerimin ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum. Sanki grip gibi kemik ağrım var. Gözlerimin ellerimin içi yanıyo. Allahın gücüne gitmesinde güzel sonuçlar alıp bu iğneden kurtulmak istiyorum. Bu sürecin hiç bi evresinde mızmızlık etmedim opu oldum histeroskopi oldum hatta kürtaj bile oldum geldim yemeğimi yaptım çıtım çıkmadı. Ama bu iğne beni çok zorluyor
Benim doktorum ye demişti. Transferden sonra 3 tane falan yemişimdir. Ama tabi sen bilirsin sana hangisi doğru geliyorsa onu yap. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünMerhabalar 16 Haziran transferim oldu benim de bugün 2. Gün ananas ile alakalı çok yorum okudum ama emin değilim. Dr yiyebilirsin dedi araştırmalarım sonucu ise Rahmi inceltip düşüşe sebep oluyormuş
Progestan 50 mg ampulHangi iğne canım?
kesinlikle canim.. burda hepimiz ayni sureci geciriyoruz ve hepimiz hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz ama bazi arkadaslar sadece olumsuzluklari, agri sizilarini paylastikca mesajlarini okurken sanki enerjim cekiliyor gibi hissediyorum ve karamsarliga kapiliyorum. her moralim dustugunde girmiycem siteye desemde evde sıkıntıdan donup dolasip yine kendimi burda buluyorumOkurken bende böyle düşündüm bence olumluyu görmeye çalışın…iğnemi yapan sağlıkçılar çok kötü olmuş dedikçe canım yanmıyor merak etmeyin dedim birkez bile şikayet etmedim yeterki sağlıklı olsunlar dedim…bir yola çıkmışsak katlanmalıyız öyle değil mi?inşallah sağlıkla devam etsin önemli olan bu bence
Ay bende ondan kullanıyorum demirim Cook düşükBen de demir takviyesi alıyorum ferrum hausmann oral çözelti kullanıyorum minik minik tek içimlik şişelerde. Hem tadı güzel hem iç at şişeyi hem de kabız vs gibi bi durumla karşılaşmadım epeydir kullanıyorumdoktoruna danış istersin genelde hamileler hamilelik planlayanların kullandığı bi demir takviyesi
Ferro.sanol kullanan herkeste bu şikayet var yaBana ferro sanol vermişti ama önceden kullandığım için biliyorum midemi mahfetti onikaç.daha önce doktor arkadaşıma sormuştum oroferon önermişti hiç sıkıntı yapmaz dedi kullanmıştım kansızlık durumumda hiç sıkıntım olmadı gerçekten.doktora da söyledim o da onu kullan ozaman dedi.henüz başlamadım yarın başlayacağım
Ben de 50 mg ama progestan dex göbeğe kendim yapıyorum Ama geri ödemesi yok ücretli alıyorumProgestan 50 mg ampul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?