Ayy iyi o zaman ya. Son bi kez daha baktırırım artık mecbur. Beni hep öyle muayene ettiler çünküCanım zararı olduğu ile ilgili kanıtlanmış bir durum yok için rahat olsun. Ben sadece sevmediğim için istemiyorum. Bir de zaten tedavi süresince fazlası ile vajinal tedavi gördük, artık ultrasona geçmek istiyorum
Valla ben çoktan girdin bile moda. Rabbimden gelene yapabilecek bir şey yok ama varken de tabii ki sonuna kadar yaşamak en güzeli
Aminnn canım AroAyy çok sewindim çok şükür Allah’a devamı sağlıkla gelsin inşallahhAslında yormuyorum da annem hiçbişi yaptırmıyor sağolsun yaaa kıyamam peki doktora söyledin mi tansiyon durumunu?söyledi mi bişiii?ayyy amin inşallahhhh Rabbim güzel sonuçlanan hamilelik sürecimizide paylaşmayı nasip etsin sağlıkla inşallah İsteyen dileyen herkese nasip etsin mevlam Arada yoklayalım birbirimizi
Hiçbir zararı yok yerleştirilen prob rahim içine ulaşmıyor fitil koyarken de aynı şeyi yapıyoruz zaten endişe etmenize gerek yok bazı hekimler 12. Haftaya kadar sadece vajinal bakıyor. Nedeni de daha net görüp ölçü alabiliyorKızlar benim kese de kalp atışı da vajinal bakıldı. Çarşamba tekrar randevum var. Acaba neden baktırmak istemiyorsunuz. Bebeğe zararı mı var? Bilmediğim için soruyorum
Özelde transfer 10000 olmuşTeşekkür ederim cevap için transfer ücreti ayın18inde ödiyeceğiz. Yarın arayacsğım fiyat için 2000 falan diye düşünüyorum
Peki tutundumu bebeğiniz inşallah emekler boşa gitmezMerhaba kocaeli üniversitesinde 3050₺ ödedim. Devlet olduğu halde
Evet benzer belirtiler bende varKızlar dün hamile olduğumu öğrenmiştim ama bu gün yürüdükce kasıklarımda bacaklarıma kadar vuran ağrı bazen yanar gibi rahimde bir doluluk var normalmi acaba hamile kalan arkadaşlarım sizdede öyle olmuşmuydu
Evet çok şükürPeki tutundumu bebeğiniz inşallah emekler boşa gitmez
Benim de 5+3 te kanamam olunca kanama nerede görmek için mecburen vajinal bakıldı. Leke gibi gelen kan bardaktan dökülür gibi arttı. Pişman oldum. 8 saat serum, depot iğne. Elden başka bişe gelmez dediler. Şükür gebelik devam ediyor ama bi daha alttan baktırmadım.Kızlar benim kese de kalp atışı da vajinal bakıldı. Çarşamba tekrar randevum var. Acaba neden baktırmak istemiyorsunuz. Bebeğe zararı mı var? Bilmediğim için soruyorum
Canım 19. gün vurdum iğneyi 29. günde oldum benGunaydin kizlar. Transfer oncesi donem Lucrin vurulanlariniz, Lucrin’den ne kadar sonra regl oldunuz acaba? 21. gunde vuruldum, bugun 30. gun tik yok. Normalde dondum 26-27 gundu.
Üçüncüyü bile öğrendimAminnn canım AroKasik agrilari hafif yada yüksek bu zamanlarda normal bence. Baktın uzun sürüyor ve seni çok rahatsız ediyor doktoruna sor ama okadar olacağını düşünmüyorum. Aynen sende aklimdasin gelismelerden haberdar et ikinci kan sonucunu ogrendin mi?
Biz sadece transfer ücreti 15000 ödedik on bin geçen yıldıÖzelde transfer 10000 olmuş
Kahwerengi lekelenmesi olan arkadaşlarımız oldu burada hatta hemşire bana da söyledi kahwerengi lekelenmen olabilir korkma dedi…zaten test gününmüş inşallah pozitif sonucu görürsün sağlıklaMerhaba kızlar benim bir sorum olacaktı daha önce başına gelen varmı bilmiyorum.
3 Haziran da transfer oldum bugün test günüm.
Dün akşam kahverengi leke geldi bir iki damla.. bu tutunma falan olabilir mi? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Lekelenme sonucu gebelik miydi o annelerde.?Kahwerengi lekelenmesi olan arkadaşlarımız oldu burada hatta hemşire bana da söyledi kahwerengi lekelenmen olabilir korkma dedi…zaten test gününmüş inşallah pozitif sonucu görürsün sağlıkla
Cok sagol canimCanım 19. gün vurdum iğneyi 29. günde oldum ben
Çok sevimdim Allahım hayırlı evlat olmayı nasip etsinEvet çok şükür
Ewet pozitifi görenlerde oldu sonrasında kırmızı renge dönüp negatifi görenlerde bu bir belirleyici değil bence,takılma buna…ne zaman alacaksın sonucunu?Lekelenme sonucu gebelik miydi o annelerde.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?