Hayırlı olsun canım sonucun çok güzel maşallahKızlar transferimin 7. Günün de lekelenmem oldu. Değerim de 1114 çıktı. İki gündür ara ara lekelenmem oluyor kahverengi şekilde. Bugün 12.günüm Doktor tutunma aşamasında olabilir endişelenme dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Aranızda hu şekilde olan varmı lekelenme kaç gün sürer. ister istemez tedirgin oldum. Hayırlısııysa nasip olsun demekten de başka çare yok tabiki.
Eğer hatırlamıyorsam çok özür dilerim. Sende transfer oldun ve gününü mü bekliyorsun, yoksa sonuç aldın mı. Biraz hafıza problemim var daAminnnn sorma birden bi sıkışıklık geliyor çok fenaçok sık olmasada gün içinde kasik ve bel ağrım oluyor ama bugun sabahtan beri tansiyonum düşük. O da mide bulantısı yapıyor ama bunu hamilelik belirtisi olarak göremiyorum daha erken diye Bakalım ins geçici birseydir
Gözün aydınKızlar merhaba kaç gündür test yapıp buraya atmıştım kan testi verdim şimdi 223 çıktı transfer sonrası 8 günüm:)
Gerçekten senin durumun zor. Ben farklı bir şehirde tedaviyi göze alamazken sen farklı bir ülkede tedavi görüyorsun. İnşallah çabalarının sonucu olumlu sonuçlanırİnşallah hepimiz pozitif haberler alırızBeni gerçekten evimden uzak olmak psikolojik olarak çökertti
Amin inşallah esim erken gebelik testi almis yarin onu yapicam inşallah cikar koyu koyu ikinci cizgiKuzum bak benim de adet olacakmışım gibiydi. Hala da öyle. Oysa 2 kere test verdim 2side pozitif değerin artışı bile çok iyi dedi doktorum. Adet sancıların çok normal. İnşallah pozitif görürsün, dualarımdasın. Güzel haberler bekliyorum Allah’ın izni ile
Est canım gayet normal, burda nickname kullanıldığından bende karıştırıyorumEğer hatırlamıyorsam çok özür dilerim. Sende transfer oldun ve gününü mü bekliyorsun, yoksa sonuç aldın mı. Biraz hafıza problemim var da
Aaa çok çok sevindim. Rabbim inşallah güzelce büyümesini ve doğmasını nasip etsin. İlk değerin kaçtı canım, ve kaçıncı gün yaptın. Embriyo kaçıncı gündüEst canım gayet normal, burda nickname kullanıldığından bende karıştırıyorum25 Mayıs’ta transferim oldu pozitifi gördük sukur ama 2.kan verme günüm yarın. Bugun full tansiyon ve mide bulantısı ile uğraşıyorum, normalde tansiyon sorunum yok. Artık yarın sorayım sebebi ne olabilir diye
Aminnn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinAaa çok çok sevindim. Rabbim inşallah güzelce büyümesini ve doğmasını nasip etsin. İlk değerin kaçtı canım, ve kaçıncı gün yaptın. Embriyo kaçıncı gündü
Maşallah sonucun çok güzel çıkmış. Eminim ikinci kan sonucunda da çok güzel haberler alacağız sendenAminnn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinDondurulmuş 5. gün embriyosundan 2 adet transfer edildi. 12.gün kan verdim sonucum 500 lerdeydi bir hafta sonra 2.kan verme icin randevu verdiler. Yarın sabah gidip kan vericem ins
Aminnn canım inşallahMaşallah sonucun çok güzel çıkmış. Eminim ikinci kan sonucunda da çok güzel haberler alacağız sendenRabbim miniklerimizi bize bağışlasın inşallah
Hayırlı olsun canım sonucun çok güzel maşallahbenim 8. Ve 9. Gün kahverengi lekelenmem oldu sonrasında kesildi. bu kana dönüşmedikçe sıkıntı yok canım. Lekelenme icin genelde ya icerde kalmis kanın disa atımı yada tutunmanın göstergesi deniyor sen üstünde durma önemsiz bi durum
Bende de sadece adet ağrısı var bugün 8. Günüm bakalım bekliyorum heyecan ve meraklaCanım sen hiç kafana takma bendede hiç lekelenme olmadı sadece adet ağrısı oldu bak sonuç pozitif içini rahat tut gerisi rabbimden❤
O kadar haklısın ki. Benim de bu 2. transferimdi. İlkinde annem yanıma, başka şehirde yaşıyorlar. Hep yattım çok dikkat ettim, yemek yeme saatlerime kadar çok düzenliydi olmadı. Bu denememde kimseyi istemedim evimde. Transferden sonra eve bile gelmedim komşuma oturmaya gittim, işe de gittim temizliğimi de yaptım misafir de ağırladım. Sonuç pozitif. Rabbim ol dedikten sonra önüne hiç bir şey geçemiyor.Aminnn canım inşallahbende tiroit de var dr randevusunda sorucam. Olucak olduktan sonra herseye ragmen oluyor yeter ki Rabbim ol desin
İşin Allah’a kaldıysa olmuş bil denir ya tam da öyleO kadar haklısın ki. Benim de bu 2. transferimdi. İlkinde annem yanıma, başka şehirde yaşıyorlar. Hep yattım çok dikkat ettim, yemek yeme saatlerime kadar çok düzenliydi olmadı. Bu denememde kimseyi istemedim evimde. Transferden sonra eve bile gelmedim komşuma oturmaya gittim, işe de gittim temizliğimi de yaptım misafir de ağırladım. Sonuç pozitif. Rabbim ol dedikten sonra önüne hiç bir şey geçemiyor.
Sizde kendimi gördümO kadar haklısın ki. Benim de bu 2. transferimdi. İlkinde annem yanıma, başka şehirde yaşıyorlar. Hep yattım çok dikkat ettim, yemek yeme saatlerime kadar çok düzenliydi olmadı. Bu denememde kimseyi istemedim evimde. Transferden sonra eve bile gelmedim komşuma oturmaya gittim, işe de gittim temizliğimi de yaptım misafir de ağırladım. Sonuç pozitif. Rabbim ol dedikten sonra önüne hiç bir şey geçemiyor.
Aynı şeyi bende yapmıştımO kadar haklısın ki. Benim de bu 2. transferimdi. İlkinde annem yanıma, başka şehirde yaşıyorlar. Hep yattım çok dikkat ettim, yemek yeme saatlerime kadar çok düzenliydi olmadı. Bu denememde kimseyi istemedim evimde. Transferden sonra eve bile gelmedim komşuma oturmaya gittim, işe de gittim temizliğimi de yaptım misafir de ağırladım. Sonuç pozitif. Rabbim ol dedikten sonra önüne hiç bir şey geçemiyor.
Ben hala söylemedimSizde kendimi gördümbende önceki transferim de hep yattım 15 gün boyunca yemek yapmadım dışarı çıkmadım duş bile almadım. Saçımı yıkayıp vücudumu sildim. Bunda da tam tersi transferden sonra gezdim. Kimseye de transfer olduğumu söylemedim kafam okdr rahattı ki. evde durmadım ev işimi yaptım hergün dışardaydm. Rabbim ol derse oluyor. Teslimiyet çok önemli onu birkez daha gördüm
Amin canım benim. Rabbim inşallah devamını da sağlıkla gösterir, kucaklarımıza alırız evlatlarımızıİşin Allah’a kaldıysa olmuş bil denir ya tam da öyleRabbim hepimizin yolundaki taşları kaldırsın zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah
Negüzel yapmışsınız valla ben söyledim ama söylemesem de olurdu herldeBen hala söylemediminşallah böyle devam ederse 4 yada 5.aydan söylemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?