amin sağlıcakla hayırlarla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah amin için de bizlere de inşallah amin ben de bakalım gün sayıyorum bayram sonrasına 3. tüp bebek içinDualarımız tabiki sizinleeeeeeAma bizde yolun başındayız henüz sağlıkla dewam etsin inşallahhhh Rabbim o haberi almayı size de nasip etsin
Boşuna telaşlanmışsın, üzülmüşsün bak. Önümüzdeki ay başlarsın, inşallah da sağlıklı olgun yumurtaların olurCanım ben şimdi doktordan geldim.Diğer doktor gereksiz yere beni korkutmuş.Şuan bir sağda bir solda yumurtam var fakat sağda kistim olduğu için önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız dedi ve havuz sistemi uygulayacağız dedi.Şuan ki mutluluğumu sana anlatamam.
Transferin hayırlı olsun canım. İnşallah sana sımsıkı tutunacak miniğinGeldim kızlar şimdi uzandım yatağa
Tek transfer edildi tek donduruldu diğerleri. Malesef uygun görülmemiş
Estrofem prednol oksapar iğne ve diğer aynı ilaçları verdi eltim sayesinde tek seferde aramadan buldum estrofem i ozellkle
14 gün sonra test yapicam sonucu bildiricem
Güzeldi inanirmisiniz sigara bile gelmedi aklıma
5 tane avakado aldım olgun hemde yani yumuşak sert frgil
Kardeşim de sagolssun ordan oraya koşturdu çok beekledik 12.20 de islsmden çıktım 13.12 de giyinmeye başladım
Yatarken bı yandan da estrofem aradım tabi eczacilar odası sağlık bakanlığı vs
Neyseki eltim sağolsun hiç dolaşmak gerek kalmadan yemek yedik keyifli kardeşimle sonra on koltukda arkaya hafif yatılı şekilde yavaş yavaş getirdi sağolsun
4 döllenmiş vardi su an 2 var
1 i bende 1i donduruldu
Çok şükür rabbime çok şükür
Canım inşallah seninde olgun sağlıklı yumurtaların görünür.Haberdar et emi.Ne dedi doktor.Bu arada aman takviyelerini ihmal etme emi.bizim yaşımızda onların çok önemi var.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin yanındada bizlere nasip etsin inşallahBoşuna telaşlanmışsın, üzülmüşsün bak. Önümüzdeki ay başlarsın, inşallah da sağlıklı olgun yumurtaların olurBazen ikinci bir görüş almak faydalı oluyor. Bazı doktorlar karşısındakinin psikolojisini düşünmeden konuşuveriyorlar. Ben de yarın sabah doktorumdan randevu aldım. Ekstra neler yapılabilir onu soracağım. Belki bir yönlendirmesi olur. Eğer olmazsa da, başka bir doktorla yoluma devam edeceğim.
İnşallah gönlünüze göre oluramin sağlıcakla hayırlarla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah amin için de bizlere de inşallah amin ben de bakalım gün sayıyorum bayram sonrasına 3. tüp bebek için
Ayyy canım ara vermemesi ne güzel, çok sevinelim bu seferKızlar bugün muayeneye gittim doktor ara vermeden devam edelim dedi yani bi aksilik olmazsa 15 güne falan yeni transferim olacakçift vermek istemedi tek yapılacak yine
Genetige gidince detayli bir sey söylüyor larmi ? Banada dedi doktor sağlıklı geliote transfer olupta tutmayan oluyor dedim. Ben istemedim. Ama aklima takildi. Gidince sorunun ne oldugu anlasiliyormu ?Kizlar benim sonucum negatif geldi. 8.gun kan vermiştim sonuc değişmedi yani.
Doktorum genetik test istedi bir de serum takarız diğer denemede dedi. Kemoterapi etkisinden olmamış olabilirdedi. Sizlerin dualarınıza ihtiyacım var inşallah 2.adetimde tekrar başlayacağım
Ben tamamen negatif gittim eşimle konuştuk hatta yolda o bana sence kaç çıkacak dedi bende 80 falan çıkar oda kimyasal olur dedim ama eşim bence 1000 çıkacak bak bu sefer çok farklı hissediyorum dedi bende kızdım yuh okadar çıkmasın ikiz falan olur bide dedim veee sonuç ortadaTeşekkür ederim kuzummmsorma bende senin gibi garip bi şekilde gittim ağlayarak çıktım elhamdülillahhh
Benim bu transferimde çift dondurulmuştu birini transfer ettik diğerini dondurduk tekrar ama en son olarak kullanımı tercih edilirmiş. Yani önce sıradaki embriyolar kullanılırmışÇok çok teşekkür ederim2 şer dondurulmuş ya mecbur çözülecek imha etmemiz gerekir der diye korktum soramadım çünkü böyle bi cevap alsam üzülürdüm transfere kadar kafama takardım bilmemek daha iyi gelecek diye düşündüm sormadım
Tebrik ederim ne güzel böyle pozitif haberleri duymakKızlar benim sonucum pozitif…İnşallah bugün hepimiz mutlu haberi weririz…
Kafama göre içmek istemediğim için kullanmıyorum açıkçası bıraktım o zaman bütün ilaçları, gidip geleyim ondan sonra ovulasyon takibi yapacağım adet zamanı tekrar bi hormonlarıma baktırıcam yükselen bişey var mı falan diye bakalım hayırlısı neyse o olacakAmin canim insallahseninde tatile az kaldi yumurtlama falan bakiyormusun calismalara devam dimi..☺☺ bide prografi iliskiden sonra icmeye devam et bakalim.. bide dekortu onlarin faydasi oldu bence. Birde coreasprin..
Çok teşekkür ederim canımTransferin hayırlı olsun canım. İnşallah sana sımsıkı tutunacak miniğin
Teşekkür ederim inşallahYeni tedavide her şey gönlünce olsun canım. Kolayca bebeğine kavuşup onu sağlıkla kucağına alırsın umarım
İnşallah bu sefer tutar da sağlıkla kucağıma alırımAyyy canım ara vermemesi ne güzel, çok sevinelim bu sefer
Nasıl yani o tekrar dondurulanı en sona mı bırakıyorlar?Benim bu transferimde çift dondurulmuştu birini transfer ettik diğerini dondurduk tekrar ama en son olarak kullanımı tercih edilirmiş. Yani önce sıradaki embriyolar kullanılırmış
Öyle dedi embriyolog da doktor da yani gayet sağlıklı güzel falan dediler ama 2 kere dondur çözdür durumu olduğu için önceliğimiz tek sefer dondurulanlardan yana olcakmışNasıl yani o tekrar dondurulanı en sona mı bırakıyorlar?
YaaaaBen tamamen negatif gittim eşimle konuştuk hatta yolda o bana sence kaç çıkacak dedi bende 80 falan çıkar oda kimyasal olur dedim ama eşim bence 1000 çıkacak bak bu sefer çok farklı hissediyorum dedi bende kızdım yuh okadar çıkmasın ikiz falan olur bide dedim veee sonuç ortada
Teşekkür ediyoruuuummmTebrik ederim ne güzel böyle pozitif haberleri duymakİnşallah sağlıkla artar sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kuzuuuuuum nerelerdesin???aklım sende…İnşallah sağlıklı bi pozitif görürsün ve sağlıkla da kucağına alırsın yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?