İnşallah güzel bir başlangıç olur senin için we sağlıkla güzel haberlerini paylaşırsın bizimle…Kızlar bugün muayeneye gittim doktor ara vermeden devam edelim dedi yani bi aksilik olmazsa 15 güne falan yeni transferim olacakçift vermek istemedi tek yapılacak yine
Benimkiler arasında bunlar yok canım. Günlük progesteron ignesi vurunup, 3 öğün Estradiol içiyorum 1 tane de vitaminBenimkinin adı enox. Clexane var sanırım bide. Hepsi aynı kan sulandırıcı
tüm kalbimle dualarım seninle we sonuç bekleyen arkadaşlarımla…inşallah sağlıkla güzel haberlerini paylaş burada kuzummm…Kizlar benim sonucum negatif geldi. 8.gun kan vermiştim sonuc değişmedi yani.
Doktorum genetik test istedi bir de serum takarız diğer denemede dedi. Kemoterapi etkisinden olmamış olabilirdedi. Sizlerin dualarınıza ihtiyacım var inşallah 2.adetimde tekrar başlayacağım
Ahahshsh allahtan en başından aldım önlemimi süreci kimse bilmiyoİyi yapmışsın canım, kafana takılacak ne bisey dusun ne biriyle görüşmilleti elemeye başla şimdiden
Yaaa nerede?bende Amerika’da yaşıyorum bayram sonu döneceğim kısmetseArtık buranın kadrolu evde test engelleyicisisinevet Amerika dayım simdi orda olup erkenden kan verseydim keşke
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah güzel bir başlangıç olur senin için we sağlıkla güzel haberlerini paylaşırsın bizimle…
Aynen benimde bi esim bi ben biliyorum. Pozitifti gorursem de bikac ay soylemeyi düşünmüyorum. Böyle çok rahatAhahshsh allahtan en başından aldım önlemimi süreci kimse bilmiyo
Hadi yaa çok iyiYaaa nerede?bende Amerika’da yaşıyorum bayram sonu döneceğim kısmetseişte ben sırf bu yüzden taaa buralara geldim gelseydim sende şimdiyi öğrenmiş olacaktın benim gibi ismimi değiştireyim ben o zaman müsaadenizle
Anladım canım sana verilmemiş ozaman. Söylediklerine ilaveten bende prograf ve coraspin var bide işte enox. Aslında pıhtılaşma sorunu var mı falan hiçbakılmadı bana da, sanmıyorum öyle bir sorun olduğunu da ama işi sağlama alıyorlar sanırımBenimkiler arasında bunlar yok canım. Günlük progesteron ignesi vurunup, 3 öğün Estradiol içiyorum 1 tane de vitamin
Aynı kafayızAynen benimde bi esim bi ben biliyorum. Pozitifti gorursem de bikac ay soylemeyi düşünmüyorum. Böyle çok rahat
Evet yok canım, hastaneden hastaneye doktordan doktora bile degisiyor hersey.Anladım canım sana verilmemiş ozaman. Söylediklerine ilaveten bende prograf ve coraspin var bide işte enox. Aslında pıhtılaşma sorunu var mı falan hiçbakılmadı bana da, sanmıyorum öyle bir sorun olduğunu da ama işi sağlama alıyorlar sanırım
Tühhh geç kaldım isim konusundaHadi yaa çok iyiEsra artık değiştirsende aklımdan silemezsin ismini benim ilk 2 sini Sisli Memorial da yaptırdım, 3 ve 4 burda oldu. Sen hangi hastanede yaptirdin? Sukur rahat gecti kendi evimde, kimsenin haberi olmadan. OZaman gelmeden önce doktorunla mi görüşeceksin yol icin!
İnşallah sağlıklı bi pozitif görürsün ve sağlıkla da kucağına alırsın yavrunuAynen benimde bi esim bi ben biliyorum. Pozitifti gorursem de bikac ay soylemeyi düşünmüyorum. Böyle çok rahat
Maalesef çok geç kaldınTühhh geç kaldım isim konusundabenim ilki medicana da olmuştu geçen yaz bu defa Kütahya ya yakın diye Afyon park hayatı seçtik şahane bir doktor ve ekibi war Ankara beni irite etmişti…benimde rahattı ama evden çıkamadığım için rahatsızdım alışkın olduğum bişii değil ewet ewet doktor uygun görürse döneceğim kısmetse…
Gerçekten bizim rahat etmemizde çok önemliymiş bu yıl onu daha çok hissettim…doktorla konuşabilmek büyük lükstü benim için geçin yıl sorduğum soruların cevabını alamamak sürekli soru işaretiydi …çok şükürMaalesef çok geç kaldınbeni de İstanbul irite etmisti trafik, yabancı memleket falan... Simdi evimde bildigim yerde olmanın rahatlığını çok yaşadım şükür. Ben Missouri deyim sen?
neden cevap alamiyordun? sessiz bir doktor muyduGerçekten bizim rahat etmemizde çok önemliymiş bu yıl onu daha çok hissettim…doktorla konuşabilmek büyük lükstü benim için geçin yıl sorduğum soruların cevabını alamamak sürekli soru işaretiydi …çok şükürBen wirginia dayım…
Hayır aslında konuşkan ama sanıyorum istediğinde konuşuyor istemediğinde konuşmuyordu…ben bana ne yapıldı neden yapıldı bilemeden tamamladım tedaviyi ve aşırı paraya düşkündü doktor bana emrivaki yapıp tekrar yumurta toplamak istedi…neden cevap alamiyordun? sessiz bir doktor muydu
Hadi hayırlı olsun canım benim aynen üst üste vajinal baktırmaman iyi olmuş haftaya daha da gümbür gümbür duyarsın o sesiCumartesi izmite gittim kalp atisi goruntusu bile yoktu vajinal bakti bebek gorunmustu..bugun adapazarinda kontrol muayenem vardi karindan kalp atisinin goruntusunu gorduk cok hafif kalp atisi seside gelir gibi oldu annesi kalp atisi var haftaya duyariz istersen vajinal bakalim dedi bende 2 gun arka arkaya vajinal olmasin diye baktirmak istemedim ama kalbi pit pit atiyordu gorundu hamdolsunhaftaya yine izmite gidecegiz..ozaman daha net duyariz kalp atisini zaten..
yuhhh daha transfer yapmadan napacakmis o kadar yumurtayiHayır aslında konuşkan ama sanıyorum istediğinde konuşuyor istemediğinde konuşmuyordu…ben bana ne yapıldı neden yapıldı bilemeden tamamladım tedaviyi ve aşırı paraya düşkündü doktor bana emrivaki yapıp tekrar yumurta toplamak istedi…
Amin canim insallahHadi hayırlı olsun canım benim aynen üst üste vajinal baktırmaman iyi olmuş haftaya daha da gümbür gümbür duyarsın o sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?