Canım doktorun neden olsalar verdi? Genelde verilen birsey mi!Bende yapiyordum simdi 2 gunde bire dusurduler kalp atisindan sonra birakabiliriz dediler..oksapar cok acitiyor bende birakmayi cok istiyorum
Ayy inşallah bıraktırırlar.Bende yapiyordum simdi 2 gunde bire dusurduler kalp atisindan sonra birakabiliriz dediler..oksapar cok acitiyor bende birakmayi cok istiyorum
Transferin ne zaman olmuştu. İlaçlardan iğnelerden artık gerçekten çok yoruldum. İlaç neyse de iğneler çok acıtıyor. Benim 11inde transfer oldu. Bu perşembe gideceğiz kalp atışını duyarız diye düşünüyorum hayırlısıyla. İnşallah bana da bıraktırırBende yapiyordum simdi 2 gunde bire dusurduler kalp atisindan sonra birakabiliriz dediler..oksapar cok acitiyor bende birakmayi cok istiyorum
Geçmiş olsunn Insallah Boyle bir sey yaşamayızAnladım, çok teşekkür ederim cevabınız için
Benim transferim 16 mayıs, 5.gün embriyosu. Bu Perşembe kalp atışı için randevu verdi doktorumTransferin ne zaman olmuştu. İlaçlardan iğnelerden artık gerçekten çok yoruldum. İlaç neyse de iğneler çok acıtıyor. Benim 11inde transfer oldu. Bu perşembe gideceğiz kalp atışını duyarız diye düşünüyorum hayırlısıyla. İnşallah bana da bıraktırır
Bilmiyorum ki ben kullanma talimatlarını ilacının kutusu bitene kadar kullan olmadıDekort yapiyordu herhalde simdi 3 gunde bir qlacam yine tam birakinca bebege bisey olacak gibi geliyor birde benim bildigim kortizonlu ilaclar oyle şak diye birakilmiyor..ama bana hemen kesebilirsin dediler..
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın canlargeldik bekliyoruz
Canım ben cumartesi doktora gittim yine kist oluşmuş.Daha önce böyle olmuyordu dediğimde menapoza yaklaştığın için dedi.Haftasonum tamamen ağlayarak geçti.Bugün artık farklı bir doktora gideceğim.saat 12:30 da randevum var.Mutlaka yazarım ne dediğiniHadi gözünüz aydın, yeni başlangıçlar her zaman güzeldirinşallah bol bol sağlıklı yumurtanız olur Takviye olarak ne alıyorsunuz?
Cumartesi izmite gittim kalp atisi goruntusu bile yoktu vajinal bakti bebek gorunmustu..bugun adapazarinda kontrol muayenem vardi karindan kalp atisinin goruntusunu gorduk cok hafif kalp atisi seside gelir gibi oldu annesi kalp atisi var haftaya duyariz istersen vajinal bakalim dedi bende 2 gun arka arkaya vajinal olmasin diye baktirmak istemedim ama kalbi pit pit atiyordu gorundu hamdolsunBilmiyorum ki ben kullanma talimatlarını ilacının kutusu bitene kadar kullan olmadıkalp atışını duydun mu
12 mayista olmustu transferim.. kalp atisini duyman yuksek ihtimal ben bugunden gordum cok sukur vajinal baktirmak istemedigim icin duyamadim ama gordum cok sukurTransferin ne zaman olmuştu. İlaçlardan iğnelerden artık gerçekten çok yoruldum. İlaç neyse de iğneler çok acıtıyor. Benim 11inde transfer oldu. Bu perşembe gideceğiz kalp atışını duyarız diye düşünüyorum hayırlısıyla. İnşallah bana da bıraktırır
Genelde tum hastalarina veriyor tup bebek transferi asamasindaki herkese veriyor..Canım doktorun neden olsalar verdi? Genelde verilen birsey mi!
Ben vurulup eve geldikten sonra sıcak su torbası yapıp koyuyordum. Hatta akşama kadar ara ara yapıp koyunca ne ağrı ne kitleleşme olmuyor. Sadece aşırı sıcak yapmamaya dikkat etKızlar progestan iğne 2 ampul kullanan var mı gün aşırı. Benim kalçada top şeklinde kalıyor iyice yayılmıyor sizce işe yarıyor mudur buOvalıyorum vurmadan iğneyi ısıtıyorum ama ne çare
Tamam deneyeyim teşekkür ederimBen vurulup eve geldikten sonra sıcak su torbası yapıp koyuyordum. Hatta akşama kadar ara ara yapıp koyunca ne ağrı ne kitleleşme olmuyor. Sadece aşırı sıcak yapmamaya dikkat et
Gözün aydın olsunKızlar benim sonucum pozitif…İnşallah bugün hepimiz mutlu haberi weririz…
Teşekkür ederim çok sağol…bekleyen tüm arkadaşlarıma yaşatsın Allahım bu duyguyu…Gözün aydın olsunsağlıkla gelsin inşallah
Çok sevindim tebrik ederimKızlar benim sonucum pozitif…İnşallah bugün hepimiz mutlu haberi weririz…
Teşekkür ediyorumÇok sevindim tebrik ederimkaç çıktı değeriniz
Ay maşallah bir de 7. Gün idrarda çıkmamıştı dimi? Bugun ben de 7. Günüm negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadımTeşekkür ediyorum208 çıktı …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?