Kortizon prednol muydu adi ?Canim bana dr prograf diye bi ilac verdi bagisiklik baskilayici benimde bebek istedigim 5 yilda bi kac defa dusuk kimyasal vs oldu vucut hep atti bebegi prografi simdi gozum gibi dikkatli iciyorum bana gercekten onun faydasi oldu birde kortizon vermjsti dr vucudumda eksik salgilanan ne varsa oda salgilatiyormus..
Anlıyorum geçmiş olsun canım ama özel durum olmasada bi sure iki günde bir kan tahlili istiyorlar, duzenli artis takibi icin. Senin bu süreç daha mi uzun olacak?4.canım. Ohss olunca Dr 7. Günde bi kan ver görelim dedi. 7-9-10-12. Günler kan vermiş oldum
Simdiden olumsuzlukla baslarsan sürecin zorlaşır. Benim hep 5 ti ama tutmadı, ben negatif görürken 3.gün embriyo transferi olanlar pozitif sonuç alıyordu. Nasiple bu isler… kafana takılacak şeyler değil canım rahat ol.Benim de 17 Haziran'da dondurulmus 3. Gün embriyo transferim var 2 tane koycaklarmis ama çok olumsuz düşünüyorum hep 5., Gün daha iyi diyorlar çok mutsuzum bu yuzden
Ben 3.gün dondurulmuş ile gebeyim. Bu 3.gün iyi değil 5.gün iyi konusuna ben çok katılmıyorum. Embriyonun tutunmasında bir çok etken var. Rahim de çok önemli mesela. Bence hiç mutsuz etme kendini pozitif düşün pozitif olsunBenim de 17 Haziran'da dondurulmus 3. Gün embriyo transferim var 2 tane koycaklarmis ama çok olumsuz düşünüyorum hep 5., Gün daha iyi diyorlar çok mutsuzum bu yuzden
İnşallah çok sağolun ya umutlqndim şuanBen 3.gün dondurulmuş ile gebeyim. Bu 3.gün iyi değil 5.gün iyi konusuna ben çok katılmıyorum. Embriyonun tutunmasında bir çok etken var. Rahim de çok önemli mesela. Bence hiç mutsuz etme kendini pozitif düşün pozitif olsun
canımm cok tesekkur ederim insallah hepimiz guzel sonuclar alırız bundan sonraAhh çok üzüldüm senden çok umutluydum beninşallah bi sonrakinde olumlu sonuç alırsın
Bence çok takılma embriyo kalitesine benim bu 4.transferim ve ilk transferinden itibaren hep 5.gun ve kaliteli embriyolar transfer edildi ama tutmadı yada kimyasal oldu. Şimdi 4.transfer sonucumu bekliyorum bakalım ne olacakBenim de 17 Haziran'da dondurulmus 3. Gün embriyo transferim var 2 tane koycaklarmis ama çok olumsuz düşünüyorum hep 5., Gün daha iyi diyorlar çok mutsuzum bu yuzden
Yok canım başka kan vermeyeceğim. 15 gün sonra ultrason dedi ama ben zaten ayın 15ine randevu almıştm. İnşallah hem kese hem kalp atışı görürüz diye umuyorumAnlıyorum geçmiş olsun canım ama özel durum olmasada bi sure iki günde bir kan tahlili istiyorlar, duzenli artis takibi icin. Senin bu süreç daha mi uzun olacak?
İnşallah inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızıÖyle mutlaka benim ilki iki idi ikiside tutmadı Buda iki tutmaz işi yine iki olarak dewam edeceğimikisinin de tutmama ihtimaline karşın doğru bir karar ama ikiz olursa da bence güzel olur…sağlık kısmını çok düşünmemek lazım yoksa yol alamayız… senin için en hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla kucağına alasın bebişini…
İnşallah canımcanımm cok tesekkur ederim insallah hepimiz guzel sonuclar alırız bundan sonra
Evet gitti ekstra bir ilaç kullanmadımAnlafim teşekkür ederim doktorum adet olunca gel dedi o zamana kadar gitmezsen sıkıntı olur mu sizce sizin kistler adetle gitti mi acaba
Aynen günümu asla gecırmem adette progestan kulansamda adet olurumEee hani adet olmuyordukdemekki ilaçlar sayesinde hiçbirşey kesin değil tedavi sürecinde…hayırlısı olsun hakkınızda inşallah en doğru zamanda seninle olsun bebişim sağlıkla…
İnşallah ikisinide görüp duymak nasip olur canımYok canım başka kan vermeyeceğim. 15 gün sonra ultrason dedi ama ben zaten ayın 15ine randevu almıştm. İnşallah hem kese hem kalp atışı görürüz diye umuyorum
Son adete göre bakarsak 4+0. Ama transferin 13.günü artık. Haftaya perşembe cuma falan kese bi aksilik yoksa gözükür aslında. Oğlumda ben 1 kere bile beta baktırmamıştım, evde idrar testi pozitif çıktığında daha adetim geçmemişti bile. 4+4de kese 1 hafta sonra da kalp atışı duymuştumİnşallah ikisinide görüp duymak nasip olur canımçok heyecanlı. Suan bebis ne kadar? Kese icin ne zaman kontrole gidiliyor
Umutsuzluğa kapılmayın nolur benim de 3. Gün embriyosu tuttu 8 haftalık olduk embriyo ksliteli rahim uygun ise rabbim de ol derse tutuyor güne takılmak çok anlamsızBenim de 17 Haziran'da dondurulmus 3. Gün embriyo transferim var 2 tane koycaklarmis ama çok olumsuz düşünüyorum hep 5., Gün daha iyi diyorlar çok mutsuzum bu yuzden
Hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın
Aradım merkezi
6 yumurta toplanmış
2 sine işlem yapılmamış
4 u döllenmis
Pazartesi transfere cagiriyolar
O gün bakılır en iyileri size verilir gerisi kalırsa dondurulcak dedi
İnşallah dondurulurçok mutluyum çok Rabbime şükürler olsun
Benimde kasıklarım ağrıyor 11.gün bugün geliyor galiba gelmekte olanAynen günümu asla gecırmem adette progestan kulansamda adet olurum
İnşallah canım ya insallahHadi hayırlısı olsun inşallah
Transferimiz arasında tam 3 hafta var. İnşallah tutunur bebiş
Evet 18 Mayıs’ta yapmıştım iğneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?