İnşallah canım herşey Rabbimden o neylerse güzel eyler❤Hayırlısı olsun inşallahtutacak olduktan sonra tek de tutar hiç canını sıkma.
Çift transfer mi oldun?12. gün 504
14. gün yani bugün 559
kimyasala mı gidiyor yine sizce?
evetÇift transfer mi oldun?
Tek olsaydı net bi şey söylenebilirdi de şimdi çift ya Kuzucuklardan belki bi tanesinde sonradan sorun olmuş olabilir o yüzden düşmüştür belki değerin
4.canım. Ohss olunca Dr 7. Günde bi kan ver görelim dedi. 7-9-10-12. Günler kan vermiş oldumÇok iyi maşallahkaçıncı kez kan verişin
kafayı yemek üzereyimmTek olsaydı net bi şey söylenebilirdi de şimdi çift ya Kuzucuklardan belki bi tanesinde sonradan sorun olmuş olabilir o yüzden düşmüştür belki değerin
kafayı yemek üzereyimm
pazartesi tekrar ver dedi zaten amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsunDualarım seninle inşallah ikisinde birden sıkıntı yoktur en azından bir yavrunu da olsa sağlıkla kucağına alırsın inşallah doktorunu bilgilendir bi danış bakalım 2 gün sonra tekrar ver. Allah yardımcın olsun
Benim 2 yumurta olan opu sonrası ağrım olmuştu Hatta uzun süre devam edip artınca yumurtalık kisti oluşmuştu Öncesinde aldığımız ilaçlardan olabilirMerhabalar dün opu oldum yumurtam kalitesiz cikti transfer olmayacağım bu ana kadar pek ağrım yoktu bugün biraz iş yaptım ağrım yok diye ama şu an biraz ağrım başladı kasiklarda ve sanki şişmiş gibi hissediyorum zaten yumurtam azdı ve ise yaramadilar az yumurtaya bu ağrı normal mi sizce
Anlafim teşekkür ederim doktorum adet olunca gel dedi o zamana kadar gitmezsen sıkıntı olur mu sizce sizin kistler adetle gitti mi acabaBenim 2 yumurta olan opu sonrası ağrım olmuştu Hatta uzun süre devam edip artınca yumurtalık kisti oluşmuştu Öncesinde aldığımız ilaçlardan olabilir
Benim yaşım 37 biz ikiz istiyoruz kardeş yapmaya yaşımız belki izin vermez düşüncesi ile ama herşey kısmet tabi…senin yaşın genç ise teker teker gidebilirsin ikiz düşünmüyor isen…Kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Benim embriyolar çift çift dondurulmuş. Eğer bi aksilik çıkmaz transfer gerçekleşirse ve çözüldüğünde ikisi de bozulmamış olursa ne yapayım çift transfer yaptırayım mı? Aslında ikiz olsun deyip duruyorum ama bi yanımda hiç ikiz istemiyor lütfen yanlış anlamayın beni
Eee hani adet olmuyordukKızlar benım 8. Gün negatifya bıraz once hastalandım ben progestan kullanırken gun 10. Gün pregestan kullanırken hastalandım
Kararımı verdim doktoruma da danışacam iki tane koyduracam. Sonuçta illa tutacak diye bi şey yok belki ikisi de tutmayacak belli olmaz. O yüzden en azından şansı arttırmak istiyorumBenim yaşım 37 biz ikiz istiyoruz kardeş yapmaya yaşımız belki izin vermez düşüncesi ile ama herşey kısmet tabi…senin yaşın genç ise teker teker gidebilirsin ikiz düşünmüyor isen…
Öyle mutlaka benim ilki iki idi ikiside tutmadı Buda iki tutmaz işi yine iki olarak dewam edeceğimKararımı verdim doktoruma da danışacam iki tane koyduracam. Sonuçta illa tutacak diye bi şey yok belki ikisi de tutmayacak belli olmaz. O yüzden en azından şansı arttırmak istiyorum
Yooo burada çok okudum üçüncü gün embriyoları ile pozitif görenleri…daha başlamadan olumsuzu çağırma bence güzel düşün güzel olsunBenim de 17 Haziran'da dondurulmus 3. Gün embriyo transferim var 2 tane koycaklarmis ama çok olumsuz düşünüyorum hep 5., Gün daha iyi diyorlar çok mutsuzum bu yuzden
İnşallah öyle olurYooo burada çok okudum üçüncü gün embriyoları ile pozitif görenleri…daha başlamadan olumsuzu çağırma bence güzel düşün güzel olsun
Transferden sonrami prograf ve kortizon kullandin canim ?Canim bana dr prograf diye bi ilac verdi bagisiklik baskilayici benimde bebek istedigim 5 yilda bi kac defa dusuk kimyasal vs oldu vucut hep atti bebegi prografi simdi gozum gibi dikkatli iciyorum bana gercekten onun faydasi oldu birde kortizon vermjsti dr vucudumda eksik salgilanan ne varsa oda salgilatiyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?