Bu benim içinde açıklayıcı oldu canım bende şaşırdım hemşireye dinlenmicekmiyim ama herkes yatıyomuş dedim oda onlar eskidendi kafanı bunlarla yorma kendine dikkat et ama günlü yaşamına devam et dedi:)Canım bende Tr de yaptırdığımda altıma sürgü koydular yapamadım hemşirenin odadan çıkmasını istedim OZaman yapmıştımsonra negatif ve düşük olunca bu seferde yaşadığım ülkede yaptırmaya karar verdim. Burda ameliyathanede transferini yapıyor doktor sonra seni ayağa kaldırıp yürüyerek tuvalete gonderiyorlar, ordan da odana geçip giyinip çıkıyorsun. Burda ilk odaya geçtim hemşireyi çağırdık yatağın seviyesi yüksek indirirmisin yaticam diye kadın ilk şaşırdı sonra öncekilerde yatmistim falan deyince gülümseyip aciklama yaptı. Artık transfer sonrası yatmanın hiçbir etkisinin olmadığını, zaten embriyo koyulan yerden yürümeyle düşmesinin imkansız oldugunu, yürüyüş yaparak kan akışı ve oksijen dengesini koruduğun icin tutma oranının daha yüksek olduğunu söyledi. Benim icinde yeni bi tecrube oldu ama psikolojik açıdan çok faydasını gördüm
Hatırlamıyorum canım k.bakmadim kk ya transfer im oldu dun cok şükür hersey iimis.ohss mi oldun bende oldum transfer yapılmayacak o yüzden değerin kaçtı hatırlıyor musun?
Bende birazcık yatsaydım diye bakınca hemsire burdan cikinca istersen alışveriş merkezine gidin dolaşın rahatlarsin demisti ama esim götürmediBu benim içinde açıklayıcı oldu canım bende şaşırdım hemşireye dinlenmicekmiyim ama herkes yatıyomuş dedim oda onlar eskidendi kafanı bunlarla yorma kendine dikkat et ama günlü yaşamına devam et dedi:)
Insallah insallah ne güzel konuştun öyleBakalım yarın akşam ben napicampazartesi kan vermcem ins. İkimizde 25 mayis anneleriyiz
Yok canım çarşamba günü 12.günNasılsın canım? 12.günü doldurdun mu
Bir de araştırmalara göre transfer sonrası yatan ile yatmayan arasında sonuçsal fark görülmemiş. Bir deney yapmışlardı, oradan okudumBu benim içinde açıklayıcı oldu canım bende şaşırdım hemşireye dinlenmicekmiyim ama herkes yatıyomuş dedim oda onlar eskidendi kafanı bunlarla yorma kendine dikkat et ama günlü yaşamına devam et dedi:)
Amin inş cnmİnşallah canım Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin
peşimden geliyorsunYok canım çarşamba günü 12.gün
Hayırlısı olsun inşallahKızlar bu gün transferim gerçekleşti 2 yumurta toplandı 5.güne 1 tanesi geldi kaliteli emriyo dediler yaşım 36 eğerki öbürüde gelişseydi 2 tane koyacaklardı şimdi 1tane transferden sonra 5 dak. Dinlendirip giyin ondan sonra çıkabilirsin dediler sizdeki gibi dinlenme sürecin olmadı benim umudum çok yok dua edermisiniz
İnan yatamıyorum zaten yatınca kafam direk tutcakmı diye soruyor yürüyorum gezeledikce kendimi daha iyi hissediyorumBir de araştırmalara göre transfer sonrası yatan ile yatmayan arasında sonuçsal fark görülmemiş. Bir deney yapmışlardı, oradan okudum
Olumlu enerji gönder canım. İlk denemesinde tutan bir sürü insan var. İnşallah senin de tutar. Elinden geleni yaptın. Gerisi tevekkülİnan yatamıyorum zaten yatınca kafam direk tutcakmı diye soruyor yürüyorum gezeledikce kendimi daha iyi hissediyorum
Gitmedim daha canım. 1 saate falan giderim heralde. Sıkıldım habire kan ver iğne yap, yaptır, serum taktır. Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Allah herkese nasip etsin bunca uğraşa... Perşembe sabah 122 çıkmıştı bugün 300 falan çıksa da bidaha vermesem artık kanAynen öyle canım leblebi gibi ilaç içiyoruz hatta az önce eşimle konustuk bukadar ilac inşallah ilerde kötü şekilde cikmaz vücudumdan diyesen ne yaptın tekrar nezaman kan vereceksin
İçinizi ferah tutun Olumsuz yaşadığınz şeyler geçmişte kalmış Bundan sonra herşey su gibi akıp geçsin inşallahGitmedim daha canım. 1 saate falan giderim heralde. Sıkıldım habire kan ver iğne yap, yaptır, serum taktır. Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Allah herkese nasip etsin bunca uğraşa... Perşembe sabah 122 çıkmıştı bugün 300 falan çıksa da bidaha vermesem artık kanayın10una randevu almıştım sonra iptal edip 15ine aldım. Hem kese hem kalp göreyim diye, inşallah yani ama böyle Bi mutlu kıpır kıpır olamadım kaç yıldır bekliyorum halbuki. İlaçlar psikolojiyi de etkilediğinden midir nedir hep endişeliyim. Bidaha kanama olur mu, çok okuyoruz 12.haftada kalbi durdu falan öyle olur mu.. İlk hamileliğimde 30.haftada doğum yaptım ya bu da öyle olursa... Kendi kendime anksiyete sahibi olucam böyle giderse
Ayy hadi hayirli haberler ver bize insallahGitmedim daha canım. 1 saate falan giderim heralde. Sıkıldım habire kan ver iğne yap, yaptır, serum taktır. Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Allah herkese nasip etsin bunca uğraşa... Perşembe sabah 122 çıkmıştı bugün 300 falan çıksa da bidaha vermesem artık kanayın10una randevu almıştım sonra iptal edip 15ine aldım. Hem kese hem kalp göreyim diye, inşallah yani ama böyle Bi mutlu kıpır kıpır olamadım kaç yıldır bekliyorum halbuki. İlaçlar psikolojiyi de etkilediğinden midir nedir hep endişeliyim. Bidaha kanama olur mu, çok okuyoruz 12.haftada kalbi durdu falan öyle olur mu.. İlk hamileliğimde 30.haftada doğum yaptım ya bu da öyle olursa... Kendi kendime anksiyete sahibi olucam böyle giderse
Merhaba, geçmiş olsun. Pıhtılaşma için coraspirin yada kan sulandırı iğne vermemişler miydi?
Canım bu testleri transferden önce istiyorlar normalde ki transferden sonra ona göre ilaçlar vs. Veriliyor. Sen doktorunla da bi görüş bu konuyu pıhtılaşmaya bakılması lazımdı. İnsallah bu sefer tutunsun yavrun
Evet benim de çift. Tek bebeği 30a kadar zor taşıdım 2 tutarsa artık bilemiyorum. Benim çok rahattı ilk hamileliği planladığımız ilk ay olmuştu çok rahat bir hamilelikti ama 27.haftada sancılar başladı 30a kadar zor tuttular. Şükür sağlıklı şimdi ama zordu tabiAyy hadi hayirli haberler ver bize insallaho endişeler emin ol hiç bitmiyor. Kesesi kalp atisi detaylı ultrasonu derken hep diken üstünde oluyor insan benim kızımda 32 haftalık doğdu 1 ay kadar yoğun bakımda kaldik ama elhamdülillah sağlıkla evimize getirdik ve hamileligimin ilk 4 ayi sürekli kanamayla hastaneye koşuturmakla gecti Benimde en büyük korkularimdan biri erken doğum yapmak çift embriyo transfer edildi ama ikisi tutarsa diye korkmuyor da degilim artık rabbim neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz
Ee çok iyi o zaman ohh için rahatlamıştırBenim daha önce hiç düşüğüm olmadığı içib doktorum çok önemsememişti. Ben ocak ayında yaptırdım aslında testi ama yeni çıktı sonuçlar işte. Doktorumlada görüştük sadece yatkınlık var gibi hamile kalınca başlarız, transfer öncesi başlamayı düşünmüyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?