Bilmiyorum cnm pahalı geldi bizede biraz ama yapcak bişi yok inş sonuç güzel olur hakkımızda hayırlısı olsun inşÇok pahalı degilmi bugün drla konuştuğumda sadece anestezi ücretini alacağını söyledi inşallah bu sefer olumlu olur iki kez negatif gördum bu son hakkım kalan son iki embriyo var
Canım benim dün akşamdan beri durdu. 2 gündür proluton vurduruyorum. Bugün tekrar kan vericem bide intralipid serum günüm. Bağışıklık baskılamak için onu taktırrım. Ohss de hala geçmedi kocaman karnım çok rahatsız edici. Senin sonucun nasıl çıktı?Aynı durumdayız canimbenimde bugün 9.gunum dün lekelenmem basladi kahverengiydi bugün kırmızıya dönmeye başladı. Dün doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti proluton depot yaptır kan verme gününü bekle dedi ama lekelenme kana dönmeye başlamış bende bu akşam gidip kan verecegim. 3 transferdir ayni şeyleri yaşıyorum lekelenme oluyor test pozitif cikiyor lekelenme kana dönüyor beta düşüp gebelik sonlaniyor. Açıkçası bugünkü testim pozitif bile çıksa sevinemeyecegim sonuc muhtemelen yine aynı olacak
ayyyy maşallah canım oh oh, haydi tutunsun bebişler , geriside beklesin :) gerisine gerek kalmadan tutunsunlar sonra kucağına al, oyyy maşallah :)Kızlar günaydın
Aradım merkezi
6 yumurta toplanmış
2 sine işlem yapılmamış
4 u döllenmis
Pazartesi transfere cagiriyolar
O gün bakılır en iyileri size verilir gerisi kalırsa dondurulcak dedi
İnşallah dondurulurçok mutluyum çok Rabbime şükürler olsun
içini ferah tutmalısın inş normale döner bir an önce geçmiş olsun bende bi şey sorucam transfer sonrası sonda neden takılıyor herkese takılıyor muKızlar lekelenmeden sonra şimdide idrar yolu enfeksiyonum basladitransferden sonra sonda takilmisti ve 2 gün falan baya kötü olmuştum doktorum piyeloseptyl diye bir ilaç vermişti şikayetlerin geçmezse başla diye ama ozaman bol su falan içtim şikayetlerim kalmamıştı ilacı da kullanmamistim taa ki bu güne kadar bu akşam idrar yaparken ağrı yanma sık idrara çıkma fena şekilde başladı ve ilaca mecbur başladım. İlacın gebelik kategorisi B görünüyor ama İçim içimi yiyor gebelik varsa daha yolun başında ilaç kullandim ama epey zorladı bu seferki demekki tam geçmemiş ozaman ki şimdi tekrar etti inşallah bir zararı olmaz ilacın lekelenme bir tarafta idrar yolu enfeksiyonu bir tarafta tutunma olduysa şaşıracağım artik
Bana transferde takmadılar benim 2 embriyo vardı biri tüpte kaldı ameliyat oldum o yüzden taktılar o da idrar yolu enfeksiyonu yaptı işteiçini ferah tutmalısın inş normale döner bir an önce geçmiş olsun bende bi şey sorucam transfer sonrası sonda neden takılıyor herkese takılıyor mu
çok geçmiş olsun bende ohss olmuşum o yüzden transfer ertelendi merak ettim süreç nasıl ilerliyorBana transferde takmadılar benim 2 embriyo vardı biri tüpte kaldı ameliyat oldum o yüzden taktılar o da idrar yolu enfeksiyonu yaptı işte
Gözün aydın olsun canım. Sana can olsunlar kuzularKızlar günaydın
Aradım merkezi
6 yumurta toplanmış
2 sine işlem yapılmamış
4 u döllenmis
İnşallah canim inşallahGözün aydın olsun canım. Sana can olsunlar kuzular
Sağol canımayyyy maşallah canım oh oh, haydi tutunsun bebişler , geriside beklesin :) gerisine gerek kalmadan tutunsunlar sonra kucağına al, oyyy maşallah :)
Hayırlı olsun. Eğer fitil kullanıyorsan o da yapıyor. Akması normal demişti hemşireKızlar bir sorum olacak.. 1 haziranda transfer oldum yazmıştım akıntım var normal mi acaba bu süreçte ?
Amin inşallah canım en kısa zamanda isteyen herkesin kucakları dolsunAaaa hadi hayırlı olsun canım benim içinden geçenin olmasına çok sevindim Allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin
Ne denir ki inşallah emeklerinin karşılığını alacağın günler çok yakın olsunMerhaba bugun 11. günüm. Kan sonucum cıktı 0.159
İlaçları içmeme gerek yok artık dimi?
İnşallah çok güzel bir sonun başlangıcı olsun inşallah sağlıkla…Kızlar günaydın
Aradım merkezi
6 yumurta toplanmış
2 sine işlem yapılmamış
4 u döllenmis
Yanına gidecegiz o yuzden aramadım ama öglen ilacım vardı içmeme gerek yok sanırım. Amin teşekkür ederim hepimizin insallahNe denir ki inşallah emeklerinin karşılığını alacağın günler çok yakın olsundoktoruna söyledin mi sonucu test gününse bıraktırır muhtemelen
Doktoruna sor canım ben 8. Gğn negatif di devam ediyorum pazatertesi tekrar kan vercem bu ay kşmsenın tutmadı galıba nasıp bidakı sefere ınsallah 25mayıstı dimi senınde benım 5. Gün embrıyosu taze transferdi benım senınMerhaba bugun 11. günüm. Kan sonucum cıktı 0.159
İlaçları içmeme gerek yok artık dimi?
Benim yok ama hemşire,beyaz akıntı ve kahverengi lekelenmen olabilir demişti…Kızlar bir sorum olacak.. 1 haziranda transfer oldum yazmıştım akıntım var normal mi acaba bu süreçte ?
Kan ile mi baktın canımDoktoruna sor canım ben 8. Gğn negatif di devam ediyorum pazatertesi tekrar kan vercem bu ay kşmsenın tutmadı galıba nasıp bidakı sefere ınsallah 25mayıstı dimi senınde benım 5. Gün embrıyosu taze transferdi benım senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?