Her hafta kontrole gdiyorum dis gebelik degil. Beta degerim soyle cok yavas düşüyor 400 den simdi 15 birim 1 ayda cok dan sıfırlanması lazimdi . Pihti seklindr de düştü 19 mayis gibi .Yerlesme kanamasi olabilir mi ? 1 ay olmus. Beta dusmedigi durumlardan biri dış gebelik. Bir doktora muayene olmaniz lazim.
Insallahh bu sefer saglikli pozitif haberlerini alirizMerhaba benim de kimyasalla sonuçlandı ara vermeden başlıyoruz inşallah ama değerim düştü benim
İnşallah canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim, kendini topla hazır hissettiğinde yine denersin inşallah. İzmir de güzel doktorlar bulursun icine hangisi sinerse onunla yola devam edersin
Çok teşekkür ederim inşallah canımÇok üzüldüm rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda.
Kesinlikle canımBirde ben kendim hamile kaldığım da 7. Haftada kalbi duruyordu hep 7 kez dusuk yaptım ilk kez tüp bebek denedik histeroskopi oldum mikro cip
Uygulandı en kaliteli 2 embriyo transfer edildi ve kimyasal oldu çok üzüldük ve şaşırdık en kaliteli bu şekilde kimyasal
Oluyor ama benim kendi basıma hamile kaldığım 7 hafta duruyoiste bunada takdiri ilahi diyoruz Allah ol der oldurur rabbim kucaklarımız boş bırakmasın hepimize nasip etsin anne olmayı
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah transferin olur olmaz sımsıkı tutunur yavrun sana
Günaydın. Dün yorucu ama çok keyifli geçti
Üzgünüm hayırlısı olsunBende elendim kızlar negatif çıktı kan sonucum
ÜzüldümSonucum çıktı kızlar bende negatifi aldım 2.39 çıktı test sonucu. Yine kısmet olmadı. Dondurulmuşum yok malesef o yüzden bir kez daha dener miyim bilmiyorum ama denersem bu sefer dr değiştirmeyi planlıyorum. İzmir'de iyi bir Dr önerisi olanlar varsa önerileri alabilirim. Umarım yeni test yaptıracak olanlar sizler pozitif sonuçları alırsınız
Hayırlı olsun transferinizSelamın aleyküm kızlarAllah nasip ederse yarın sabah 10da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin nolur... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Genetiğe gönderdin mi embriyoyu. Yani kimyasal olması için sağlıklı bir embriyo olmaması gerekir. Bu kadar çok düşük yapmak rahimden mi embriyodan mı kaynaklıymış. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Hem ruhunuza hem bedenimize.Birde ben kendim hamile kaldığım da 7. Haftada kalbi duruyordu hep 7 kez dusuk yaptım ilk kez tüp bebek denedik histeroskopi oldum mikro cip
Uygulandı en kaliteli 2 embriyo transfer edildi ve kimyasal oldu çok üzüldük ve şaşırdık en kaliteli bu şekilde kimyasal
Oluyor ama benim kendi basıma hamile kaldığım 7 hafta duruyoiste bunada takdiri ilahi diyoruz Allah ol der oldurur rabbim kucaklarımız boş bırakmasın hepimize nasip etsin anne olmayı
Canım bol şans, inşallah güzel sonuçlar alırsın da bizim gibi 40 yaş üstü kişilere umut olursun. Ben de 8. Opu’ma başlayacağım bugün, yıllardır denemelerimden hep elim boş döndüm. O yüzden 40 yaş üstü birini görünce forumda onların gebeliklerinin olmasını istiyorum canı gönülden.Bize de evlat nasip etsin Allah.Günaydın. Dün yorucu ama çok keyifli geçti9 gibi kan vereceğim. Öğlene çıkar, heyecanlıyım
İnşallah canımYürüyüşün çok faydasını görürsün. Yürüyüş rahme kan akışını da düzenliyor. Biz de yapıyoruz ara sıra, pozitif olursa her gün yapmayı planlıyorum ben de.
3 yıldır düzenli hergün yürüyorum. Tedavilerin kilosundan da korunmak için. Bu süreçte de 10bin olmasa da günde 5 bin adım yavaş yürüdüm. Pozitif görsem yine devam etmek istiyorum. Bugün 6.günüm.Geçmiyor günler geçmiyor. Bugün içimi olumsuzluk kapladı.Ay yapmam mi son hızla devam ediyorumsende yap dua yerine geçer inşallah planlarımızı gerçekleştirmeyi nasip eder Rabbim bizlere Simdi günlük yürüyüşe çıkıyoruz eşimle, Allah nasip ederse pozitiften sonra da doğuma kadar günlük yürüyüş yapmayı planlıyorum
Inşallah güzel haber alırsınız. Biz daha önceden bir topikte yine karşılaşmıştık yanlış aklımda kalmamışsaGünaydın. Dün yorucu ama çok keyifli geçti9 gibi kan vereceğim. Öğlene çıkar, heyecanlıyım
Allah razı olsun inşallahHayırlı olsun transferinizumarım yumoşlarınız sağlıkla sıkı sıkı tutunur size
Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimizin kucakları dolsun hayırlısıylaCanım bol şans, inşallah güzel sonuçlar alırsın da bizim gibi 40 yaş üstü kişilere umut olursun. Ben de 8. Opu’ma başlayacağım bugün, yıllardır denemelerimden hep elim boş döndüm. O yüzden 40 yaş üstü birini görünce forumda onların gebeliklerinin olmasını istiyorum canı gönülden.Bize de evlat nasip etsin Allah.
Yürüyüş insana çok iyi geliyor. Ben de her gün 5000-6000 adım atıyorum. 10000 adım için bayağı zaman ayırmak gerekiyor, maalesef çalışırken mümkğn değil. Ne kadar hareket etsek o kadar kardır. Pandemi zamanında 12-13 kilo verdim, yürüyerek. Bu tedavide işlerimin yoğunluğundan yürüyüşü biraz ihmal ettim ve vücudum çok su tuttu, tartı 4-5 kilo fazla gösteriyor, 2-3 haftada bunu almış olmam mümkün değil. Şimdi biraz daha rahatım yürür hallederim bunu da3 yıldır düzenli hergün yürüyorum. Tedavilerin kilosundan da korunmak için. Bu süreçte de 10bin olmasa da günde 5 bin adım yavaş yürüdüm. Pozitif görsem yine devam etmek istiyorum. Bugün 6.günüm.Geçmiyor günler geçmiyor. Bugün içimi olumsuzluk kapladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?