Ya ben sabah beri heryere yazıyorum war mı benim gibi olup pozitif gören diye yok kimse görmüyorAynı gün transfer olmuşuzbende dün yapayım dedim sonra erken diye vazgectim. Senin sorunun cevabını birkac yerde buldum, 10.gunden sonra cift cizgi görenlerde var yada hic cift cizgi gormeden sadece kanda pozitif sonucunu alanlarda var o yüzden kafani takip stres yapma daha günümüz var senin kan verme günün ne zaman?
Tebrik ederim canım kaçıncı günündüUmutlanmalı mıyım?
Eki Görüntüle 3076421
Aaa çok dolaşmışsın direk bana gelseydin yaYa ben sabah beri heryere yazıyorum war mı benim gibi olup pozitif gören diye yok kimse görmüyoriyi bişiii duymaya ihtiyacım wardı çok teşekkür ediyorummmm… 7 Haziran kısmetse… Senin ne zaman?
Bilsem seni arayıp bulurdumAaa çok dolaşmışsın direk bana gelseydin yane demek canım rica ederim benimde 6 Haziran da
Tesekkur ederim canım ama kesin bi sonuc yok bence dahaTebrik ederim canım kaçıncı günündü
Merhaba ankara da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi doktoru var mıYok ben Ankara dayım. Arkadaşım orda o da tüp bebek tedavisi görüyor o yüzden bi noktada hakimim oradaki doktorlara
Kuzum kliniğe hastanye yapilan tedaviye gore değişiyor ama 17 binle 40 bin arasiMerhaba kızlar birşey sorabilir miyim ben de bu yıl tüp bebek düşünüyorum aşağı yukarı ankara da tüp bebek fiyatları ne kadar
Teşekkür ederim canımKuzum kliniğe hastanye yapilan tedaviye gore değişiyor ama 17 binle 40 bin arası
Ben transfer günü dahil 8. gün sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı. O yüzden bir şey diyemedim. Umarım pozitif çıkar kan sonucunuzYa ben sabah beri heryere yazıyorum war mı benim gibi olup pozitif gören diye yok kimse görmüyoriyi bişiii duymaya ihtiyacım wardı çok teşekkür ediyorummmm… 7 Haziran kısmetse… Senin ne zaman?
Yarın ilk idrarla tekrar deneyin. Gebelik testi ilk idrarla daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum.Tesekkur ederim canım ama kesin bi sonuc yok bence daha7. gun yaptım bugunde yaptım yine silik ama cok silik ya
Ankara’yı bilmiyorum ama afyonda biz otuz bine yakın harcama yaptık ilaçlar falan içinde dondurma falan…Merhaba kızlar birşey sorabilir miyim ben de bu yıl tüp bebek düşünüyorum aşağı yukarı ankara da tüp bebek fiyatları ne kadar
Umuyorum hepimizin sağlıkla pozitif çıkar we hayırlısı ile…ben öğlen gibi yaptım iğnelerimi olduktan sonra…Ben transfer günü dahil 8. gün sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı. O yüzden bir şey diyemedim. Umarım pozitif çıkar kan sonucunuz
Ay çok uzuldum canimm umarim bi sorun olmaz ama Bende 9.cu gunumde asiri kanamam oldu birden cok korkup doktorumu aradim bana dedikleri maglesef düşük yapiyorsun ve elimizden bisi gelmez.Kızlar transfer sonrası 9.günüm bugün beta 75 çıktı, 2 gün önce de 42ydi. Ama şimdi kanamam başladı. Çok üzüldüm ya regl mi oldum ben yada daha tam başlayamadım bitiyor mu bu hamilelikpembe kahve değil baya aktif kırmızı kan. Duyan okuyan yaşayan var mı böyle olup da hamileliği devam eden??
Öncelikle geçmiş olsun seni üzmek istemem ama malesef aynısını yaşadımKızlar transfer sonrası 9.günüm bugün beta 75 çıktı, 2 gün önce de 42ydi. Ama şimdi kanamam başladı. Çok üzüldüm ya regl mi oldum ben yada daha tam başlayamadım bitiyor mu bu hamilelikpembe kahve değil baya aktif kırmızı kan. Duyan okuyan yaşayan var mı böyle olup da hamileliği devam eden??
Ay çok uzuldum canimm umarim bi sorun olmaz ama Bende 9.cu gunumde asiri kanamam oldu birden cok korkup doktorumu aradim bana dedikleri maglesef düşük yapiyorsun ve elimizden bisi gelmez.
Kanamam bitince bikac gun surdu kontrole gittim ve gercektende bebeklerim tutunamamiş..
Yani doktora ulaşamadım zaten tahmin ettiğim gibi.. Düşüyorsa da yapacak bir şey yok zaten ilaçlarımı aldım. Normalde cuma kan verecektim ama şimdi içim içimi yer. Yarın tekrar veriyim düşüyor mu görelim boşa ilaçlara devam etmek istemiyorumÖncelikle geçmiş olsun seni üzmek istemem ama malesef aynısını yaşadımdevam etmedi
Canim inşallah devam eder seninki ama ben 2 defa yaşadım bu durumu beta normal cikiyor sonra kanama başlayıp beta düşüyor ve kimyasalla sonuçlaniyor maalesefKızlar transfer sonrası 9.günüm bugün beta 75 çıktı, 2 gün önce de 42ydi. Ama şimdi kanamam başladı. Çok üzüldüm ya regl mi oldum ben yada daha tam başlayamadım bitiyor mu bu hamilelikpembe kahve değil baya aktif kırmızı kan. Duyan okuyan yaşayan var mı böyle olup da hamileliği devam eden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?