Bende Mayıs'ta aldırdım poliplerimi kolay bi operasyon ama bana traşlama olmadı hadi inşallah bayramdan sonra kavuşursunKızlar günaydın dün histereskopiyi oldum çok güzel geçti dedi doktor polipler alındı birde rahme traşlama yapıldı inş bayramdan sonra transfer olcak dinlenme verdi doktor .
evet canım, hepimiz mutluluğu tadalımKasim ayinda sana önermiştim gokalp hocayi . Insallah mutlu haberi alirsin bu sefer
Hadi bakalım sağlıklı sağlıklı toplansınlar inşallahKızlar cuma günü opu
Merhaba 8. Gün bugün iki tane 6. Gün transferi olmuştum test günüm ctesi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Umitlenmek istemiyorum ama.. inşallah idrara daha yeni geciyordur diye kendimi avutuyorum kamerada çok belli olmuyor ama gözle görünürde daha belli yani kurudukca daha belirginlestiMerhaba tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim hiç idrar testi yapıp canınızı sıkmayın ben ilk tüp bebek deneyimimde 7.gun ,8.gun ve 10. gün idrar testi yaptım hepsi negatifti çok üzüldüm hatta ağladım 10. gün kan testi yaptırdığımda pozitifti ve çok şükür bir kızım olduidrar testi yaparsanız bile sonucu sizi çok etkilemesin naçizane tavsiyem
İnş kuzum hepimizin kuçagını bebişle doldursun rabbim isteyen herkese aratmadan versin inBende Mayıs'ta aldırdım poliplerimi kolay bi operasyon ama bana traşlama olmadı hadi inşallah bayramdan sonra kavuşursun
maşallah, benim de yaşım 43 zaman kalmadı, acele etmeye çalışıyorum da bu prp yöntemi pahalı birşey mi kiGünaydın kızlar, ben prp sonrası 2. Ay başladığım tüp bebek ile hamile kaldım, şükürler olsun. Doğru ellerde yapılınca, düzgün beslenme ve sporla başarılı sonuçlar alınan bir uygulama. Yaşım 41.
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah transfer den güzel sonuç alıp o defteri güzel anılarla doldurursunuz
Sağolsun hep destek olur banaGünaydıninanmak yolun yarısıdır ne güzel eşiniz size destek oluyor..
Aminn canım çok teşekkür ederimUmarim sende bebeğine bir an önce kavuşursun canim benim.güzel haberlerini bekliyorum
Gozun aydin canım çok güzelGünaydın kızlar, ben prp sonrası 2. Ay başladığım tüp bebek ile hamile kaldım, şükürler olsun. Doğru ellerde yapılınca, düzgün beslenme ve sporla başarılı sonuçlar alınan bir uygulama. Yaşım 41.
Ben silik 2. Çizgiyi goruyorum ama sen yarında yap canım. Gün geçtikçe daha koyulaşıyor ins öyle olurMerhaba 8. Gün bugün iki tane 6. Gün transferi olmuştum test günüm ctesi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Umitlenmek istemiyorum ama.. inşallah idrara daha yeni geciyordur diye kendimi avutuyorum kamerada çok belli olmuyor ama gözle görünürde daha belli yani kurudukca daha belirginlesti
Nasıp canım olsun rabbimden umut kesılmez insallah birdakş sefer benım yok dondurulmusum rabbim neyı nasıp ettıyse onu yasıcazSonucum çıktı kızlar bende negatifi aldım 2.39 çıktı test sonucu. Yine kısmet olmadı. Dondurulmuşum yok malesef o yüzden bir kez daha dener miyim bilmiyorum ama denersem bu sefer dr değiştirmeyi planlıyorum. İzmir'de iyi bir Dr önerisi olanlar varsa önerileri alabilirim. Umarım yeni test yaptıracak olanlar sizler pozitif sonuçları alırsınız
İnşallah ama daha yapmam idrarda cnm varsa vardır napim ctesi test günüm gider kan veririm direkBen silik 2. Çizgiyi goruyorum ama sen yarında yap canım. Gün geçtikçe daha koyulaşıyor ins öyle olur
Sonucum çıktı kızlar bende negatifi aldım 2.39 çıktı test sonucu. Yine kısmet olmadı. Dondurulmuşum yok malesef o yüzden bir kez daha dener miyim bilmiyorum ama denersem bu sefer dr değiştirmeyi planlıyorum. İzmir'de iyi bir Dr önerisi olanlar varsa önerileri alabilirim. Umarım yeni test yaptıracak olanlar sizler pozitif sonuçları alırsınız
Bu ay çok negatifimiz kimyasal ımız oldu ne diyebilirim ki elimizden geleni yapsak da olmuyor işte bazen inşallah yeni denemeliriniz de yüzünüz güler diliyorum ki rabbim maddi manevi yardımcınız olsunBende elendim kızlar negatif çıktı kan sonucum
Teşekkür ederim, 2. Denememdi ilki kimyasal olmuştu maalesef ikincisin de yüzümüz güldü şükürler olsunGozun aydin canım çok güzelkacinci transfer denemendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?